Η ζωή σας σε τάξη και η καρδιά σε αταξία, αφού μπορεί τα επαγγελματικά σας να κυλούν ήρεμα και να έχετε αρκετά μεγάλη όρεξη για δουλειά, αλλά στα προσωπικά σας είστε παρορμητικοί, παθιασμένοι και συχνά, παράλογοι. 

 

Κριός
Αρκετά δύσκολη ημέρα για σας και για τα σχέδιά σας σήμερα. Πιθανές συναισθηματικές διαταραχές θα σας προκαλέσουν μια εντύπωση πως ενώ έχετε κάνει πολλά πράγματα για τους άλλους αυτοί δεν κάνουν τίποτε για σας. Ανεξάρτητα αν αυτό είναι αλήθεια ή όχι, κατά την διάρκεια αυτής της ημέρας θα αισθανθείτε την ανάγκη να πάρετε κάποιες αποφάσεις οριστικής σημασίας για τους στόχους σας στη ζωή.

Ταύρος
Αυτή είναι μια ημέρα, όπου η όλη αντίληψή σας για τη ζωή είναι ανεβασμένη. Είστε λιγότερο αγχωμένοι και ανήσυχοι και νοιάζεστε για συνηθισμένες υποθέσεις και προβλήματα στην προσωπική σας ζωή, βάζοντας με ευκολία τάξη σε αυτά. Μια καλή ημέρα για να αποκτήσετε συνήθειες στη ζωή σας, που θα διατηρήσουν την αυξημένη σας ευαισθησία και κατανόηση που σήμερα έχετε. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που σας παρουσιάζονται, για να διευρύνετε τις ικανότητές σας και να τις επεκτείνετε, πάνω σε έναν τομέα, που θα σας φέρει πνευματικά ή οικονομικά οφέλη.

 

Δίδυμοι
Αυτή είναι μια ημέρα, όπου πολύ πιθανό να αισθάνεστε πάρα πολύ απογοητευμένοι από τον εαυτό σας ή τους άλλους. Θα αναγκαστείτε να δείτε την αντίθεση μεταξύ των ανωτέρων ιδανικών σας, το τι έχετε κάνει για να τα πραγματοποιήσετε και το που έχετε φτάσει. Επιθυμείτε έντονα να φέρετε αποτελέσματα σε πράγματα και σχέδια από το άμεσο παρελθόν. Ίσως νιώθετε ότι φέρεστε λίγο σκληρά στον εαυτό σας εξαιτίας των εξωτερικών παραγόντων.

Καρκίνος
Οι σχέσεις με τους άλλους θα γίνουν πιο αυθεντικές τουλάχιστον σε θέματα επικοινωνίας και θα αναζητάτε να ακούσετε, να ενημερωθείτε, αλλά και να μεταβιβάσετε καινούργια πράγματα και απόψεις. Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα να βρείτε κάποιους καινούργιους φίλους που θα καλύπτουν περισσότερο τις ανάγκες σας. Ανεξάρτητα αν πρόκειται για ιδέες, ανταλλαγή απόψεων ή συναλλαγές σε επαγγελματικό επίπεδο. Οι ίδιες αναζητήσεις θα γίνουν έντονες και στις πολύ προσωπικές σας σχέσεις. 

Λέων
Βρίσκεστε σε κατάσταση πνευματικής αναμόρφωσης σήμερα. Ανυπομονησία και απροθυμία να συμβιβαστείτε, εύκολα διακρίνετε τις ανειλικρίνειες, τους εγωισμούς, τις προσωπικές φιλοδοξίες που τυλίγουν τη λειτουργία οργανισμών, συνεταιρισμών και κυβερνήσεων. Πιθανόν να δείτε τον εαυτό σας να είναι ευθύς και ντόμπρος, να εκφράζεστε με συναίσθημα και πεποίθηση. Απλά δεν έχετε την υπομονή να επιτρέψετε σε σοβαρά θέματα να προσπεραστούν, να αγνοηθούν ή να παραμορφωθούν. Επίσης επιδιώκετε τις δικές σας προσωπικές επιτυχίες και τη δική σας καριέρα με μεγαλύτερη αφοσίωση, πεποίθηση και τιμιότητα.

Παρθένος
Σήμερα είναι η στιγμή να ανανεώσετε τις απόψεις για το ποιοι είστε και τι κάνετε. Προσπαθήστε να καταλάβετε αν η αναζωογόνηση της δουλειάς ή μιας σχέσης είναι δυνατή και προχωρήστε. Συναρπαστικές εξελίξεις στα επαγγελματικά σας κάνουν αυτή την ημέρα πολύ θετική. Ενα μείγμα ενθουσιασμού και ζωτικότητας στη δουλειά ή ενασχόλησή σας, σας ξυπνάει το πνεύμα και σας δίνει χειροπιαστές αποδείξεις ώστε να ανεβάσετε τον ενθουσιασμό σας. Σήμερα είναι η στιγμή να αναζητήσετε περισσότερο δημιουργικές διεξόδους, πιο συναρπαστική και ενδιαφέρουσα δουλειά ή ενασχόληση.

Ζυγός
Παρακινείστε από μια επιθυμία να ξυπνήσετε ένα ανώτερο επίπεδο έμπνευσης και ιδεαλισμού στον εαυτό σας και τους άλλους και όχι τόσο στο να αναλύετε τις τεχνικές λεπτομέρειες ενός προβλήματος. Οι επιστημονικές μελέτες και οι τελευταίες τεχνολογίες επίσης σας συναρπάζουν. Δε βλέπετε την επιστήμη ως ένα ξερό, ακαδημαϊκό χώρο, αλλά συναντάτε φανταστικές εφευρέσεις και ιδέες που σας συναρπάζουν και σας ερεθίζουν. Αυτή επίσης είναι μια κατάλληλη ημέρα, για οποιαδήποτε εμπνευσμένη και πρωτότυπη δημιουργική εργασία στο χώρο της τέχνης και της μουσικής.

 

Σκορπιός
Τα αισθήματά σας σήμερα είναι πολύ δυνατά και βαθιά. Παράξενα, ασυνήθιστα και παθιασμένα συναισθήματα σας καταβάλλουν. Αυτά είναι συχνά παράλογα και έξω απ’το χαρακτήρα σας, έτσι είναι πιθανόν να τα ποδοπατήσετε. Φαίνονται παιδιάστικα, υπερβολικά συναισθηματικά, ανόητα και δυσανάλογα. Ολα αυτά είναι αλήθεια, αλλά δεν πρέπει να τα ποδοπατήσετε. Είστε πιο ευάλωτοι απ’ το συνηθισμένο και υπάρχει πιθανότητα να παραμεριστείτε απ’ τον ενθουσιασμό κάποιου άλλου ή να εμποδιστείτε από ανειλικρίνειες ή υπερβολές άλλων.

Τοξότης
Αυτή είναι η στιγμή για να απελευθερωθείτε απ’ τις περιορισμένες συνήθειες και σκέψεις που έχουν κρατήσει τα επιτεύγματά σας υπό περιορισμό στο παρελθόν. Να αναπτύξετε νέες προοπτικές και οράματα, αλλά να είστε προσεκτικοί κατά την διάρκεια της πραγμάτωσής τους. Να δοκιμάζετε το νερό πριν βουτήξετε μέσα. Μπορείτε, στην πραγματικότητα, σήμερα να πάρετε ένα νέο μονοπάτι προς τα όνειρά σας. Προσέξτε μόνο να μην εξαπατηθείτε απ’ τους άλλους.

Αιγόκερως
Η δουλειά σας και η ενασχόλησή σας θα είναι εξαιρετικά οργανωμένες σήμερα ή εκ των πραγμάτων θα αναγκαστείτε να κάνετε κάποιες ουσιαστικές αλλά αποτελεσματικές αλλαγές. Αυτό βέβαια μπορεί να συμβεί σε οποιονδήποτε άλλο τομέα, προσωπικό ή ακόμα και τρόπο ζωής. Ισως να μη δείτε αμέσως τα θετικά αποτελέσματα αυτών των ενεργειών σας, αλλά μακροπρόθεσμα θα αποδειχτούν πολύ σημαντικές. Μια καλή ημέρα ευκαιριών που χρειάζεται ταχύτητα από μέρους σας για να μη χάσετε τις ευκαιρίες ή για να προσαρμοστείτε στις απαιτήσεις της.

Υδροχόος
Η αδυναμία της θέλησης και η απροθυμία ν’ αντιμετωπίσετε αυτά τα εμπόδια της καλής σας υγείας, θα τρώνε αθόρυβα την αυτοπεποίθησή σας. Παρόλα αυτά, πρέπει επίσης να προσέχετε να μην εγκαταλείψετε μακροχρόνιες προσπάθειες και υποχρεώσεις, επειδή αντιμετωπίζετε κάποιες δυσκολίες. Αυτή είναι μια ημέρα, όπου μια δόση ασκητισμού, δε θα βλάψει και στην πραγματικότητα μπορεί να σας κάνει να νιώσετε ανακούφιση και ολοκλήρωση καθώς θα «παλεύετε με το τέρας». Αν συνεχίσετε, να αποφεύγετε να ακούτε την εσωτερική φωνή, που σήμερα σας παρακινεί να αλλάξετε αυτές τις συνήθειες, τότε μπορεί να βρεθείτε παρασυρμένοι απ’ αυτές τις συνήθειες.

Ιχθείς
Οι σχέσεις σας με τους άλλους στη δουλειά σας θα υποστούν κάποιες σημαντικές αλλαγές προς το καλύτερο. Αποφύγετε όμως να τους αναμιγνύετε με τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις μεταφέροντάς τους τα προβλήματά σας. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν σήμερα με σύνεση και επιφυλακτικότητα και αν είναι δυνατόν με κάποια μυστικότητα.

 
Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Τάκη Καραγιαννόπουλο (FSRC GREECE) για τη συνεργασία του και την προσφορά του.