Αγαπητή Σουσού,
Ήμασταν μαζί από σε μία σχέση bdsm από απόσταση 9 μήνες κοντά.

Αυτός κυρίαρχος, εγώ υποτακτική, μιλούσαμε όλη μέρα και βρισκόμασταν όσο μπορούσαμε.. Ήταν και είναι ό,τι πιο έντονο έχω ζήσει και σεξουαλικά αλλά και συναισθηματικά, υπάρχει τρομερή χημεία και τρομερή πνευματική επαφή.. Πριν δύο-τρεις εβδομάδες λόγω κυρίως του ότι δεν βρίσκαμε όσο χρόνο θέλαμε ο ένας για τον άλλον μου είπε να διακόψουμε κι εγώ το δέχτηκα ως την πιο λογική λύση..

Μέσα σ’αυτές τις 2 εβδομάδες μιλήσαμε κάποιες φορές και εγώ σιγά σιγά το έπαιρνα απόφαση. Τις τελευταίες μέρες όμως ξαναρχίσαμε να μιλάμε με την ίδια ένταση και το ίδιο πάθος, αν όχι περισσότερο αλλά χωρίς να είμαστε πάλι μαζί. Γίνεται όλο και πιο έντονο όλο αυτό που ζούμε, σχεδόν αρρωστημένο. Μου λέει ότι θέλει να μαι δική του και ότι θέλει να με εξουσιάσει ακόμα περισσότερο, ότι θέλει μόνο αυτός να υπάρχει για μένα, βγάζει ανασφάλειες, είναι αυταρχικός, δεν ξέρω ίσως ένιωσε ότι προχωράω επειδή 2 εβδομάδες δε μιλούσαμε πολύ. Ώρες ώρες δεν μπορώ να καταλάβω αν θέλει εμένα και να κυριαρχεί πάνω μου ή απλά θέλει γενικά να είναι κυρίαρχος και να νιώθει αυτή την εξουσία πάνω σε έναν οποιοδήποτε άνθρωπο (Είναι η πρώτη εμπειρία bdsm και για τους δυο μας, τουλάχιστον απ’ όσο ξέρω). Με εξουσιάζει με έναν περίεργο τρόπο και πλέον δεν ελέγχω τον εαυτό μου μαζί του.. Πλέον φοβάμαι ενώ παλιότερα ένιωθα ήρεμη μαζί του τώρα όσο μιλάμε νιώθω ότι δεν μπορώ να ξεφύγω από όλο αυτό, ότι μέρα με τη μέρα με υποτάσσει ακόμα περισσότερο.

Και ξέρω θα μου πεις να ξεκόψω, να σταματήσω να του μιλάω αλλά πόσο εύκολο είναι να ξεφύγεις και να απελευθερωθείς από μία τέτοια σχέση;

 

Λατρεμένη μου κι υπερτρισμέγιστη Άγνωστη,

Όσο δύσκολο είναι να σκίσεις τα σχοινιά εν ώρα… δράσης με τον αφέντη σου, άλλο τόσο δύσκολο είναι να δώσεις ένα τέλος στη σχέση σας, ειδικά αν έχεις συνηθίσει να του λες σε όλα “yes boss!”

Αλλά αυτές οι σχέσεις οι περίεργες, με τα σχοινιά και τα μαστίγια (τώρα άμα κρεμιέστε κι απ’ τους πολυέλαιους δεν ξέρω) πρώτα απ’ όλα θέλουν εμπιστοσύνη κι ηρεμία. Αν εσύ φοβάσαι πως στην πρώτη ευκαιρία θα σε πνίξει βρε πουλάκι μου, την ώρα του πάθους και της ηδονής, δεν είναι κι οι καλύτερες συνθήκες για μια υγιή σχέση. 

Του έλειψε αυτό το αυταρχιλίκι τις βδομάδες που ήσασταν χώρια και σου λέει, άντε να πάω στο σιγουράκι μου. Φύγε μακριά. Υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές που βγάζουν Mr Gray. 

Με αγάπη απεριόριστη,

Η Σουσού σου.

 

 

Συντάκτης: Μαντάμ Σουσού