Ο Άρης και ο Ποσειδώνας ξεκινούν την εβδομάδα μας με τους καλύτερους οιωνούς! Σχηματίζουν μεταξύ τους Εξάγωνο και μας δίνουν την δύναμη και την θέληση να διεκδικήσουμε και να  εκπληρώσουμε τα όνειρα μας αποτελεσματικά!

 

Κριός

Αισθηματικά, θα τα πας μια χαρά. Έχεις πολλή υπομονή και θα σταθείς δίπλα στο ταίρι σου σε ενδεχόμενα προβλήματα που μπορεί να έχει. Αν ακόμη δεν έχεις ταίρι στη ζωή σου, ο Ερμής στο ζώδιό σου θα βελτιώσει πολύ την επικοινωνία σου, ώστε να πετύχεις ακριβώς αυτό που θέλεις.

 

Ταύρος

Η ζωή αξίζει όταν τη ζούμε όπως εμείς πραγματικά θέλουμε και όχι προσπαθώντας να ικανοποιήσουμε ξένες επιθυμίες. Στον αισθηματικό τομέα, η καλή διάθεση και ο ερωτισμός σου θα κάνουν το ταίρι σου να διώξει τις αμφιβολίες που ίσως έχει για σένα.

 

Δίδυμος

Συγκράτησε την ψυχραιμία σου, ούτως ώστε να μπορέσεις με ηρεμία να σκεφτείς τον καλύτερο δυνατό τρόπο να αποφύγεις τον αρχικό κίνδυνο. Μετά θα έχεις τον χρόνο να αξιολογήσεις με κάθε λεπτομέρεια τα γεγονότα και να βρεις την άκρη. Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, απόφυγε να κλειστείς στον εαυτό σου και φρόντισε να μιλήσεις με το ταίρι σου για ό,τι σε απασχολεί και σε προβληματίζει.

 

Καρκίνος

Μια νέα φιλία πρόκειται να μπει στη ζωή σου, αγαπητέ Καρκίνε, υποσχόμενη πολλά. Μην βιαστείς να φέρεις τα πάνω κάτω, αλλά άσε τον χρόνο να σου δείξει τις πραγματικές της δυνατότητες. Μπορείς σήμερα να μιλήσεις με το ταίρι σου και να λύσεις αισθηματικά προβλήματα με τον καλύτερο τρόπο.

 

Λέων

Τα άστρα προσφέρουν προοπτικές βελτίωσης στο ζώδιό σου, σε πολλά επίπεδα. Θα απαιτηθεί αρκετός χρόνος και θα χρειαστεί συνέπεια, σοβαρότητα και καλός προγραμματισμός για να τα καταφέρεις. Υπάρχουν κάποια προβλήματα στα αισθηματικά σου που θα πρέπει να τα λύσεις άμεσα και να μην τα αφήσεις να διαιωνίζονται.

 

Παρθένος

Μην αφήσεις, αγαπητέ Παρθένε, αγαπημένα πρόσωπα να αναλάβουν ολοκληρωτικά την ευθύνη για τη δική σου στάση, προκειμένου να σε καλύψουν. Είναι κάτι που θα βγει στην επιφάνεια αργότερα και θα εκτεθείς. Πολύ καλές εξελίξεις προβλέπονται στα αισθηματικά σου, σε κάποια θέματα που μέχρι τώρα μπορεί να σε προβλημάτιζαν.

 

Ζυγός

Το πλανητικό τοπίο δείχνει θετικό για το ζώδιό σου, σε ό,τι αφορά τις επιδιώξεις σου, αρκεί να μπορέσεις να τακτοποιήσεις τις εκκρεμότητες. Τα αισθηματικά σου θα πάνε πολύ καλά, αρκεί να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον σε κάποιες μικρές λεπτομέρειες της σχέσης σου.

 

Σκορπιός

Η αστρολογική συμβουλή για το ζώδιό σου είναι να μην φοβηθείς τις αλλαγές που έρχονται. Προσπάθησε να εναρμονιστείς με τις καινούργιες συνθήκες, ώστε να μπορέσεις να ανταποκριθείς στις απαιτήσεις. Τα αισθηματικά σου θα έχουν εντάσεις που μπορείς να αποφύγεις. Μην φορτίσεις το ταίρι σου με προβλήματα που μπορεί να έχεις σε άλλους τομείς.

 

Τοξότης

Απομακρύνσου το συντομότερο και μην εμπλακείς σε συναντήσεις και συζητήσεις άσχετες με τις επιδιώξεις σου. Όλα αυτά μπορούν να σε βγάλουν από τον δρόμο σου – κάτι που καλό θα είναι να αποφύγεις εγκαίρως. Σήμερα θα γίνουν κάποιες συζητήσεις που δεν θα σου αρέσουν. Φρόντισε να έχεις περισσότερη διαλλακτικότητα στα αισθηματικά σου.

 

Αιγόκερως

Με τις τόσες υποχρεώσεις που έχεις στους διάφορους τομείς θα παραμελήσεις λίγο το ταίρι σου. Φρόντισε να αλλάξεις τακτική. Αν δεν έχεις ταίρι, ο Ερμής από τον Κριό σε ευνοεί, αισθηματικά, για να κάνεις τη γνωριμία που περιμένεις.

 

Υδροχόος

Μπορείς να φροντίσεις  να υπάρξει το συντομότερο μία λύση σε όσα σε έχουν απασχολήσει τον τελευταίο καιρό, αρκεί να μην φοβηθείς να αναλάβεις πρωτοβουλία. Στηρίξου στις δυνάμεις σου και όλα θα βελτιωθούν. Στα αισθηματικά σου, πρόσεξε σήμερα τι θα πεις στο ταίρι σου, γιατί θα υπάρξουν λογομαχίες χωρίς ουσιαστικό λόγο.

 

Ιχθύς

Ο σωστός προγραμματισμός θα φέρει ευκαιρίες για μεγαλύτερη δράση που θα οδηγήσει σε σημαντικές βελτιώσεις. Τα σχέδιά σου θα αναγνωριστούν, γενικότερα. Στα αισθηματικά σου, εξωτερίκευσε σήμερα στο ταίρι σου τα αισθήματά σου και είναι βέβαιο ότι θα περάσεις πολύ καλά και ευχάριστα.

 

Πηγή