Απόκτησε τώρα τον προσωπικό σου αστρολογικό χάρτη ή την ερωτική συναστρία για σένα και το ταίρι σου, για να μάθεις όσα επιφυλάσσει το μέλλον, δια χειρός Λέτας Μπεζεργιάννη.

 

Μην εγκαταλείπεις κι οι λύσεις θα βρεθούν! Ιδιαίτερη εύνοια σήμερα σε Καρκίνους, Σκορπιούς κι Ιχθύες.

 

Κριός

Σήμερα μπορεί να είστε ιδιαίτερα ευαίσθητοι, να κλάψετε κατά τη διάρκεια μιας ταινίας, βλέποντας μια παλιά φωτογραφία ή κάτι άλλο που σας φέρνει αναμνήσεις από πολλά χρόνια πριν. Δεν υπάρχει τίποτα κακό σε κάποιο απ’ αυτά τα συναισθήματα και θα πρέπει να τα εκφράζετε ελεύθερα.

 

Ταύρος

Σήμερα είστε περισσότερο συμπονετικοί και κατανοητικοί με τους άλλους. Είστε πρόθυμοι να τους παραχωρήσετε το πλεονέκτημα της αμφιβολίας και δεν είστε τόσο πιεστικοί, όσο συνήθως. Ακόμα κι αν είστε συνήθως κατανοητοί κι ανεκτικοί απέναντι στους άλλους, είστε σε θέση να φτάσετε σε καλύτερη επικοινωνία μαζί τους, ν’ αντιστέκεστε και ν’ αμύνεστε λιγότερο, όταν οι άλλοι διαφωνούν μαζί σας ή όταν αντιδρούν με τρόπους που δε σας βρίσκουν σύμφωνους.

 

Δίδυμοι

Η φυσική σας υγεία είναι περισσότερο ευαίσθητη απ’ το συνηθισμένο. Προσπαθήστε να διατηρήσετε συνήθειες εξάσκησης, αλλά μην το παρακάνετε και να ξεκουράζεστε αρκετά.

 

Καρκίνος

Μπορεί να έχετε σοβαρές αμφιβολίες και να νιώθετε μπερδεμένοι σχετικά με τα θρησκευτικά σας πιστεύω και πεποιθήσεις. Μη φοβηθείτε ν’ αμφισβητήσετε αξίες που κρατούσατε για πολύ καιρό κι ακολουθήστε μια λογική πορεία που ταιριάζει στην προσωπικότητά σας. Μην ακολουθείτε τυφλά τα πιστεύω κάποιων άλλων, πρέπει ν’ ανακαλύψετε μόνοι σας την αλήθεια για τον εαυτό σας. Επίσης, μην παίρνετε τον εαυτό σας υπερβολικά στα σοβαρά, διατηρήστε την αίσθηση του χιούμορ σας. 

 

Λέων

Αυτή είναι μια θετική μέρα για σας, όπου η καρδιά και το μυαλό σας είναι ανοιχτά σε λύσεις με φαντασία για παλιά προβλήματα. Μπορεί να γίνετε ενεργητικοί σε μερικές μορφές δραστηριότητας. Οι ιδέες σας εμπεριέχουν φαντασία κι ιδεαλισμό, αν κι είναι λίγο απλοϊκές. Παρακινείστε περισσότερο από την επιθυμία να ξυπνήσετε ένα υψηλότερο επίπεδο φιλοδοξιών κι ιδανικών στον εαυτό σας και στους άλλους κι όχι τόσο στο ν’ αναλύσετε τις τεχνικές λεπτομέρειες ενός προβλήματος.

 

Παρθένος

Αν μπορείτε ν’ αποφύγετε να μπερδεύεστε ή να επηρεάζεστε απ’ τους άλλους, τότε αυτή μπορεί να είναι η μέρα όπου θα βρείτε τρόπους να εκφράσετε περισσότερα απ’ τα ιδανικά σας στην καθημερινή σας ζωή και να γίνετε πιο ανεκτικοί και βοηθητικοί προς τους άλλους. Προσέξτε, ωστόσο, όταν παίρνετε πρακτικές αποφάσεις. Έχετε την τάση να προβάλλετε τα ιδανικά και τις φαντασιώσεις και να μη μπορείτε να διακρίνετε μερικά απ’ τα ελαττώματα και τα προβλήματα. 

 

Ζυγός

Μπορεί να δουλεύετε σχεδόν μέχρι σημείου σωματικής εξάντλησης. Ξεχνάτε διασκεδάσεις κι απολαύσεις, αν χρειάζεται. Αν αποτύχετε να δοθείτε σ’ αυτό που κάνετε μ’ απόλυτη αφοσίωση, πράγμα απίθανο βέβαια, αλλά και πιθανό, τότε θα υπάρξει προσωπική κρίση κατά τη διάρκεια αυτής της μέρας. Με λίγα λόγια, να επιδιώξετε τους εσωτερικούς κι εξωτερικούς σας στόχους και σκοπούς με ζήλο κι αφοσίωση.

 

Σκορπιός

Ξέρετε τι ακριβώς θέλετε αυτές τις μέρες κι αλίμονο σ’ οποιονδήποτε ή οτιδήποτε βρεθεί στο δρόμο σας! Καθόλου απίθανο να γίνετε τυραννικοί, πιεστικοί ή κι αδιάφοροι για τους άλλους. Γι’ αυτό είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνετε ό,τι πρέπει για τον εαυτό σας, παρά για τους άλλους. Ατυχήματα, λάθη από βιασύνη, ή διαμάχες του εγώ μπορούν να εμφανιστούν στη ζωή σας σήμερα, εξαιτίας της ανυπομονησίας και του πείσματος. Η φυσική σας ενέργεια είναι αρκετά μεγάλη και θα μπορούσατε να πετύχετε μια σπουδαία συμφωνία σε σχέση με την ενασχόλησή σας.

 

Τοξότης

Προσωπική δύναμη κι έλεγχος είναι το αποτέλεσμα για σας σήμερα κι αν τ’ αποκτήσετε πάρα πολύ, ίσως να γίνετε κάπως τυραννικοί ή καταπιεστικοί στη συμπεριφορά σας. Αντίστροφα, η μικρή δύναμη μπορεί να σας οδηγήσει σε παθητική συμπεριφορά ή καταστάσεις του εύκολου θύματος. Και στις δυο όμως περιπτώσεις το μπλέξιμο σε διαμάχες με τους άλλους φαίνεται αναπόφευκτο.

 

Αιγόκερως

Είστε σ’ επαγρύπνηση, πνευματική οξύτητα και καθαρότητα, πράγμα που θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε καλύτερα τις δυνατότητές σας και τα μελλοντικά σας σχέδια. Η διανοητική σας περιέργεια θα είναι πολύ αυξημένη και θα μπορείτε επίσης να διατυπώνετε ξεκάθαρα τι θέλετε και γιατί το θέλετε στους άλλους. Καλή μέρα για να χαράξετε τη στρατηγική σας απέναντι στους άλλους.

 

Υδροχόος

Ευελιξία, γρήγορη σκέψη κι η ικανότητά σας να τακτοποιείτε τ’ απρόσμενα ή αναπάντεχα γεγονότα θα σας χρειαστούν σήμερα που τα πράγματα κι οι περιστάσεις κινούνται πολύ γρήγορα. Θα κατευθυνθείτε σε πολλές μεριές ταυτόχρονα και κοιτάζετε να σκορπίσετε τις δυνάμεις σας, πηδώντας απ’ το ένα θέμα στο άλλο. Θα έχετε μερικές νέες ιδέες, αυθεντικά σχέδια ή διορατικές εμπνεύσεις, που θα φαίνονται παράλογα τρελές στην αρχή και που θ’ αποδειχτούν πολύ καρποφόρες στο τέλος.

 

Ιχθύες

Τα αισθήματά σας, οι φίλοι κι οι συγγενείς είναι πολύ σημαντικά στη ζωή σας σήμερα. Καταλαβαίνετε πόσο πολύ χρειάζεστε την αγάπη και την υποστήριξη κι είστε ιδιαίτερα φιλόστοργοι σήμερα. Μπορεί επίσης να ξεκινήσετε μια σχέση, την οποία θα φροντίζετε, θα υποστηρίζετε και θα προσέχετε.

 

Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Τάκη Καραγιαννόπουλο (FSRC GREECE) για τη συνεργασία του και την προσφορά του.

 

Απόκτησε τώρα τον προσωπικό σου αστρολογικό χάρτη ή την ερωτική συναστρία για σένα και το ταίρι σου, για να μάθεις όσα επιφυλάσσει το μέλλον, δια χειρός Λέτας Μπεζεργιάννη.