Η Σελήνη πλέον σε γέμιση από χθες, ενισχύει τις επιθυμίες, τα συναισθήματα και την ψυχική μας δύναμη, ώστε να δραστηριοποιηθούμε από εδώ και πέρα και να πετύχουμε τους σκοπούς μας. Αν ένας από τους σκοπούς μας είναι μία ερωτική επανασύνδεση, ο φαινομενικά Ανάδρομος Ερμής, συνεχίζει να φέρνει μηνύματα από το παρελθόν!

 

Κριός

Μην στηρίζεσαι παρά μόνον στις δυνάμεις σου, γιατί οι απαιτήσεις διαφοροποιούνται και δέχεσαι μεγάλες πιέσεις. Η σχέση σου πηγαίνει αρκετά καλά, αλλά μπορεί να πάει και καλύτερα αν ξεκαθαρίσεις και τα τελευταία σύννεφα που μπορεί να σε κάνουν να προβληματίζεσαι.

 

Ταύρος

Ασχολήσου περισσότερο με τον εαυτό σου, πριν αυτό σου κοστίσει ανεπανόρθωτα. Οι ρυθμοί της ζωής σου διαρκώς επιταχύνονται και δυσκολεύεσαι να ανταποκριθείς. Μπορείς σήμερα να πεις στο ταίρι σου όλα αυτά τα πράγματα που σε ενοχλούν στην σχέση σου. Θα δεις μετά ότι όλα θα είναι καλύτερα.

 

Δίδυμος

Η Αφροδίτη από τους Ιχθείς θα φέρει πολύ καλές εξελίξεις στην σχέση σου και θα μπορέσεις να ισορροπήσεις πολλές καταστάσεις, που μέχρι τώρα ήταν προβληματικές. Οι αδέσμευτοι είστε σε ευνοϊκή περίοδο που εκεί που δεν το περιμένετε, θα κάνετε την καλύτερη γνωριμία.

 

Καρκίνος

Είναι φυσικό να δείχνεις αγάπη και στήριξη στα άτομα που αγαπάς, αλλά ας μην φτάνει αυτό στα όρια της εκμετάλλευσης. Βάλε τάξη και ξεκαθάρισε τα όριά σου. Η σχέση σου είναι σε πολύ καλό δρόμο. Φρόντισε σήμερα να περάσεις χαλαρά και ερωτικά με το ταίρι σου.

 

Λέων

Η αγάπη σου για ταξίδια είναι δεδομένη, αλλά οι πλανήτες δεν διευκολύνουν προσωρινά τη διαδικασία. Προσπάθησε να χαλαρώσεις με άλλους τρόπους. Η καλή σου διάθεση και ο ερωτισμός που θα έχεις σήμερα, θα σε βοηθήσουν να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, οι πλανήτες είναι με το μέρος σου και θα φέρουν αυτό που θέλεις.

 

Παρθένος

Ο Άρης από τους Διδύμους θα ανεβάσει τον ερωτισμό σου τόσο πολύ, που δεν θα μπορεί να σε συγκρατήσει κανένας. Θα έχεις την ευκαιρία να περάσεις καλά με το ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι μην σταματάς την αναζήτηση, γιατί τώρα με την εύνοια του Άρη σου επιφυλάσσονται πολύ ωραία πράγματα.

 

Ζυγός

Βάλε αυστηρούς στόχους και φρόντισε να μην τους παραμελήσεις. Από τη συνέπεια που θα δείξεις, θα καθοριστεί το τελικό αποτέλεσμα. Έχεις δημιουργικό πνεύμα και μπορείς και ξεπερνάς τα προβλήματα στην σχέση σου με τον καλύτερο τρόπο.

 

Σκορπιός

Μην περιορίζεσαι σε σκέψεις που μπλοκάρουν κάθε δράση, αλλά άφησε ελεύθερο τον εαυτό σου να προχωρήσει με θάρρος ολοκληρώνοντας όσα έχεις σκεφτεί. Μπορεί να έχεις παραμελήσει πολλά θέματα σε ότι έχει σχέση με τον αισθηματικό τομέα. Καλό θα είναι να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον, για να μπορέσουν να ισορροπήσουν κάποιες καταστάσεις.

 

Τοξότης

Αξίζει να προσπαθήσεις  και σίγουρα θα τα καταφέρεις, αφού έχεις συνειδητοποιήσει πόσο άστοχα φέρθηκες. Μην επαναλάβεις τα ίδια λάθη. Έχεις πολλά προβλήματα και υποχρεώσεις, αυτό όμως δεν είναι αιτία να φορτίζεις το ταίρι σου, γιατί με αυτή την τακτική θα έρθει η απομάκρυνση.

 

Αιγόκερως

Προσπάθησε να μάθεις περισσότερα για το παρασκήνιο, πίσω δηλαδή από όσα φαίνονται. Είναι κάτι που θα σε βοηθήσει να αποφύγεις τις κακοτοπιές και τις παγίδες που καραδοκούν. Μερικές φορές το πολύ ενδιαφέρον του συντρόφου σου σε κουράζει και νιώθεις ότι πνίγεσαι. Μην απομακρύνεσαι και κλείνεσαι στον εαυτό σου.

 

Υδροχόος

Ο καθένας είναι υπόλογος του χαρακτήρα του και θα υποστεί τις συνέπειες. Ασχολήσου με τη δική σου πορεία αποκλειστικά και μόνον και μην επηρεάζεσαι από συζητήσεις. Σήμερα θα σου δοθούν πολλές ευκαιρίες, ώστε να καλυτερεύσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις που έχεις στην σχέση σου.

 

Ιχθύς

Σήμερα η ερωτική σου διάθεση θα είναι πολύ αυξημένη. Φρόντισε να την αξιοποιήσεις κατάλληλα, για να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου. Και αν κόμη δεν έχεις βρει ταίρι οι πλανήτες (Αφροδίτη στο ζώδιό σου) σε ευνοούν για να κάνεις την καλύτερη γνωριμία.

 

Πηγή