Φανταστικοί έρωτες, Σουσού μου αγαπημένη, το δικό μου θεματάκι. Θα είναι σύντομο αλλά σημαντικό (για την ψυχική μου υγεία). Είμαι 22 χρονών, με ελάχιστες εμπειρίες στον ερωτικό τομέα. Το θέμα είναι ότι η φαντασία μου οργιάζει. Προτιμώ να φτιάχνω φανταστικές σχέσεις στο μυαλό μου για είτε πραγματικά είτε για τελείως φανταστικά άτομα για να ικανοποιήσω το κενό απ’ την απουσία κάποιου συντρόφου που έχω. Και τις πλείστες φορές το καταφέρνω και το ευχαριστιέμαι. Είναι φυσιολογικό όλο αυτό; Γιατί θα τρελαθώ… Περιμένω να ακούσω τη δική σου άποψη.

Η χαζούλα Α.

 

Αγαπημενότατη χαζούλα μου,

Η «πρόβα» είναι φυσιολογικότατη και για σένα, και για μένα, και για όλο τον κόσμο. Γυναίκες κι άντρες. Αρκεί της πρόβας να έπεται και κάνα «live». Αν μου πεις ότι ασχολείσαι μόνη σου με τον εαυτό σου ελλείψει κάποιου συντρόφου, απ’ το να πας να πέσεις στον κάθε βλαμμένο για να ξεκαπνίσεις, καλά κάνεις. Το κακό θα ήταν να είχες σύντροφο, αλλά να προτιμούσες τη σόλο καριέρα. 22 χρονών κοριτσάκι είσαι, εδώ εμείς τα χούφταλα κι οργιάζουμε. Δώσε πόνο χαζούλα μου, απλά με μέτρο μη σου γίνει κι εμμονή.

ΥΓ1: Μη μου πεις, βλέπεις κι αυτόν τον Αγγελόπουλο (σωστά τον λέω; ) κάθε βράδυ και τρέχεις με τις σφουγγαρίστρες -για τα δάκρυα συγκίνησης εννοώ.

ΥΓ2: Τα τελείως φανταστικά άτομα που αναφέρεις δεν τα πολυκατάλαβα. Εννοείς άτομα που δεν έχεις ξαναδεί ή φαντάζεσαι να κάνεις σεξ με τον Άι Βασίλη ας πούμε;

ΥΓ3: Όχι τις πλείστες, δε θέλω τέτοια. Ο επιμένων νικά. Όπως με το λεκέ στο ρούχο ένα πράμα. Αν δε βγει με τη μια, το ξανατρίβεις μέχρι να καθαρίσει.

ΥΓ4: Όχι δεν κινδυνεύεις να τρελαθείς, μη φοβάσαι. Απλά λένε ότι κουφαίνει. Οπότε αν αρχίσεις να μην ακούς καλά, μάζεψε καλούμπα για καλό και για κακό.

 

Φιλιά στα μούτρα,

Η Σουσού σου

Συντάκτης: Μαντάμ Σουσού