Μην λες πολλά γιατί θα το μετανιώσεις σήμερα! Υπερβολή στην επικοινωνία, λάθη στις μετακινήσεις και μεγάλα-ψεύτικα-λόγια δεν θα λείψουν σήμερα, κυρίως από την ζωή των Παρορμητικών Ζωδίων του 2ου δεκαημέρου, λόγω του απειλητικού Τετραγώνου Ερμή-Δία!

 

Κριός

Θα πρέπει να δεις πιο υπεύθυνα τα αισθηματικά σου και να ξεκαθαρίσεις τυχόν προβληματικές καταστάσεις στη σχέση σου. Αν δεν έχεις ταίρι, το ερωτικό κλίμα θα κυριαρχεί στην ατμόσφαιρα και κάτι καλό θα έρθει στη ζωή σου.

 

Ταύρος

Η διάθεσή σου δεν θα είναι πολύ καλή. Φρόντισε να μιλήσεις με το ταίρι σου και να προσπαθήσει να σε κάνει να νιώσεις καλύτερα. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις ότι οι πλανήτες σού στέλνουν τις καλύτερες επιρροές τους για να περάσεις καλά, αισθηματικά.

 

Δίδυμος

Τα αισθηματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο. Μπορείς να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να μιλήσετε για την πορεία της σχέσης σας. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, μια καινούργια γνωριμία θα έρθει από εκεί που δεν την περίμενες.

 

Καρκίνος

Την πορεία των αισθηματικών σου την ξέρεις. Πρόσεξε τη συμπεριφορά σου, για να μην στενοχωρήσεις το ταίρι σου. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, ο Άρης από το δικό σου ζώδιο σού κλείνει το μάτι για να περάσεις όσο το δυνατόν πιο αισθησιακά και ερωτικά.

 

Λέων

Πρόσεξε σήμερα με τη συμπεριφορά σου να μην δημιουργήσεις μπερδέματα με το ταίρι σου. Αν δεν έχεις ταίρι, η Αφροδίτη από τον Ταύρο σε ευνοεί αισθηματικά, ώστε να κάνεις μια καινούργια γνωριμία έτσι όπως θα την ήθελες.

 

Παρθένος

Οι πλανήτες είναι πολύ ευνοϊκοί με το ζώδιό σου και σε οδηγούν κατευθείαν στον δρόμο της επιτυχίας. Μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις στον αισθηματικό τομέα και να κινήσεις τις καταστάσεις έτσι ώστε να πάει καλύτερα η σχέση σου

 

Ζυγός

Μπορείς να κάνεις κάποια βήματα για να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου. Θα νιώσετε κι οι δύο καλύτερα. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, είσαι σε πολύ καλή περίοδο αισθηματικά, ώστε να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.

 

Σκορπιός

Τα αισθηματικά σου θα είναι σε στασιμότητα. Βλέπεις ότι μερικές καταστάσεις σε σχέση με το ταίρι σου δεν προχωράνε όπως θέλεις. Αν δεν έχεις ταίρι, φρόντισε να κινηθείς γρήγορα, γιατί η περίοδος σε ευνοεί να κάνεις μια καλή γνωριμία.

 

Τοξότης

Πρέπει να βάλεις τα δυνατά σου για να αποδείξεις στο ταίρι σου τα αισθήματα που τρέφεις για εκείνο. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, αυτή είναι μια καλή περίοδος για διασκέδαση και σίγουρα θα προκύψει κάτι πολύ καλό στα αισθηματικά σου.

 

Αιγόκερως

Στα αισθηματικά σου, πολλά πράγματα θα αρχίσουν να αλλάζουν προς το καλύτερο. Φρόντισε να εκμεταλλευτείς τις καταστάσεις ώστε να κάνεις ιδανική τη σχέση σου. Αν δεν έχεις βρει ταίρι, οι πλανήτες σε ευνοούν για να βρεις το καλύτερο για τη ζωή σου.

 

Υδροχόος

Μπορείς να κάνεις το ταίρι σου ευτυχισμένο, καθώς ο ερωτισμός αλλά και η καλή διάθεση που θα έχεις θα ανατρέψουν τελείως τις καταστάσεις. Αν δεν έχεις ταίρι, η Αφροδίτη από τον Ταύρο πραγματοποιεί την επιθυμία σου για ένα καινούργιο ξεκίνημα στον αισθηματικό τομέα.

 

Ιχθύς

Η κρίση σου και η διαίσθησή σου δεν σε έχουν προδώσει ποτέ. Ακολούθησε τις και σήμερα. Μπορείς να λύσεις παρεξηγήσεις αλλά και προβληματικές καταστάσεις που αφορούν τα αισθηματικά σου. Προσπάθησε περισσότερο για να κάνεις καλύτερη τη σχέση σου.

 

Πηγή