xenia828

Δυστυχώς, οι ρήξεις δε σταματούν για τους Παρορμητικούς του 1ου δεκαημέρου! Ο Ήλιος σε Αντίθεση με τον Κρόνο, φέρνει προβλήματα, δυσκολίες, εμπόδια κι άσχημες ρήξεις στη διαπροσωπική μας ζωή…

Κριός
Αυτή η ένταση δυσκολεύει τη ζωή σου, καθώς και των γύρω σου. Προσπάθησε να δείξεις αντικειμενικότητα, αφού μπορεί να μην έχεις τη μεγαλύτερη εύνοια της τύχης, αλλά η ζωή σου δεν πηγαίνει καθόλου άσχημα. Φέρσου ανάλογα, λοιπόν, και μην προκαλείς. Συζήτησε σήμερα με το ταίρι σου, Κριέ μου, για τα παράπονα σας και τα προβλήματα που έχετε στη σχέση σας. Με χαμηλούς τόνους, μπορεί να φύγει κάθε σύννεφο.

Ταύρος
Φρόντισε να αναπτύξεις περισσότερο το δημιουργικό σου κομμάτι και η κοινωνική αποδοχή θα μετατραπεί σε χαρά, για σένα και τ’ αγαπημένα σου πρόσωπα. Θα κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου, Ταύρε, για θέμα γάμου ή επισημοποίησης της σχέσης σας. Διώξε τις αναστολές κι άκου τι θέλει να σου πει.

Δίδυμος
Τώρα, θα έχεις την ευκαιρία να προσαρμόσεις την τύχη που πάντα έβλεπες στους άλλους, στις δικές σου ανάγκες. Πρέπει βέβαια να έχεις θετικότητα και να εκμεταλλευτείς την ευκαιρία, οπότε προσπάθησε να βρίσκεσαι σε ετοιμότητα. Θα δημιουργηθούν σήμερα κάποιες παρεξηγήσεις με το σύντροφό σου, Δίδυμέ μου. Καλό είναι να δεις με ψυχραιμία ποιο πρόβλημα αντιμετωπίζει κι έχει σχέση με σένα.

Καρκίνος
Μία πρόταση δέχεσαι, Καρκίνε, εκεί που δεν το περιμένεις, γεγονός που σ’ αναγκάζει να απευθυνθείς για πληροφορίες σε άτομα που δεν εμπιστεύεσαι και τόσο. Επεξεργάσου αρκετά τα στοιχεία και πρόσεξε πολύ καλά πως θα απαντήσεις, ώστε να είσαι καλυμμένος σε κάθε περίπτωση Μην καταπιέζεσαι στον αισθηματικό σου τομέα. Εξάντλησε όλα τα περιθώρια, ώστε οι καταστάσεις να βελτιωθούν.

Λέων
Μη διστάσεις να επωφεληθείς δημιουργώντας κάτι, που θα μπορούσε να σου αποφέρει κέρδος. Απευθύνσου σε κύκλους ανθρώπων που σ’ ενδιαφέρουν κι η λύση θα βρεθεί μπροστά σου. Θα βγουν στην επιφάνεια αισθηματικά προβλήματα από το παρελθόν, Λέων. Μην τα συζητήσεις και προτίμησε να μιλήσεις με το σύντροφό σου για το μέλλον. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις, ότι η Αφροδίτη στο ζώδιό σου θα σε ευνοήσει, για να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.

Παρθένος
Είναι πια καιρός να πράξεις με γνώμονα τις πραγματικές σου ανάγκες, πάνω σ’ ένα πλάνο που θα δημιουργήσεις εσύ κι όχι οι άλλοι. Θα εκπλαγείς διαπιστώνοντας πόσο ισορροπημένο μπορούν να σε κάνουν οι πραγματικά δικές σου επιλογές. Για να ισορροπήσουν τα οικονομικά σου, πρέπει να είσαι πολύ συγκρατημένος και να μην κάνεις καινούργια ανοίγματα, που θα σε φέρουν εκτός προγραμματισμού.

Ζυγός
Η κακή σου διάθεση μπορεί τώρα να βελτιωθεί, αν προσθέσεις στο ημερήσιο πρόγραμμά σου κάποιο σπορ η λίγη ώρα σε μια ενεργητική ενασχόληση Προσπάθησε να σκέφτεσαι θετικά. Σύντομα, η κατάσταση θα αλλάξει προς το καλύτερο. Απόφυγε να κάνεις καινούργια ξεκινήματα. Τα οικονομικά σου δε θα είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Πρέπει να μην κάνεις έξοδα, αφού οφείλεις πρώτα να καλύψεις τις εκκρεμότητες που έχεις.

Σκορπιός
Είναι η κατάλληλη στιγμή, Σκορπιέ, ν’ ασχοληθείς σοβαρά με τον εσωτερικό σου κόσμο. Πάψε να προσπαθείς να πείσεις τους γύρω σου για το πόσο καλά είσαι κι εστίασε στον εαυτό σου και στο πως πραγματικά νιώθεις, βάζοντας στόχο το να βελτιώσεις την προσωπική σου ισορροπία. Θα κάνεις πολλές συζητήσεις κι επαφές για αλλαγές που θα γίνουν ή κάποιες καινούργιες συνεργασίες. Αν κάτι δε σου αρέσει, καλό είναι, πριν μιλήσεις, να σκεφτείς αρκετά. Θα σε προβληματίσουν έντονα τα οικονομικά σου. Απόφυγε να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες που αφορούν το μέλλον.

Τοξότης
Το μεγάλο σου ταλέντο, Τοξότη μου, να γίνεσαι πάντα το επίκεντρο των καταστάσεων κερδίζοντας διαρκώς την απόλυτη προσοχή των άλλων, πρέπει να περιοριστεί. Διαφορετικά, θα αισθανθείς πως κάποιοι αρχίζουν να αναθεωρούν την άποψή τους, καθώς και τη στάση τους προς το πρόσωπό σου. Άλλωστε, αυτό που έχεις πραγματικά ανάγκη δεν είναι απλώς ν’ ασχολούνται μαζί σου.

Αιγόκερως
Ξεκίνησε τώρα να γραφτείς σε γυμναστήριο, Αιγόκερε, να επισκεφτείς ένα διαιτολόγο ή κάποιο ινστιτούτο αισθητικής. Το αποτέλεσμα θα καταπλήξει τους γύρω σου και θ’ απογειώσει τη διάθεσή σου. Ασχολήσου με την εμφάνισή σου, τακτοποίησε τη ντουλάπα σου κι έτσι θα διαπιστώσεις, ότι η βελτίωση του εαυτού σου είναι πολύ ευκολότερος στόχος από όσο σκεφτόσουν και δεν τολμούσες.

Υδροχόος
Ένα τεράστιο βάρος από υποχρεώσεις, Υδροχόε μου, σε ταλαιπωρεί τον τελευταίο καιρό, γεγονός που σε γεμίζει άγχος, βλάπτοντας μακροπρόθεσμα την διάθεσή σου. Δυστυχώς, τα προβλήματα ποτέ δεν τελειώνουν, οπότε πάρε μια βαθειά ανάσα κι οργανώσου, ήρεμα αυτή τη φορά και με σκοπό ν’ αντέξεις, παραμένοντας υγιής. Η οικογένειά σου ευτυχώς σε στηρίζει όσο μπορεί.

Ιχθύς
Η απόλυτη συγκέντρωσή σου στην πορεία των προσωπικών σου στόχων, Ιχθύ, οδηγεί σε επιτυχία και σε βοηθάει να ξεπεράσεις ανασφάλειες και φόβους του παρελθόντος. Στηρίζεσαι στις δικές σου δυνάμεις και καταφέρνεις να εκμεταλλευθείς μία μεγάλη ευκαιρία με αποτελεσματικό τρόπο. Το αποτέλεσμα σε δικαιώνει και σου επιτρέπει να βελτιώσεις αισθητά τη ζωή σου.

Πηγή

Κάνε σχόλιο!

Έχεις κάποια ιδέα για άρθρο;

Μπορείς να μας προτείνεις ένα θέμα που θα ήθελες να διαβάσεις σε κάποιο απ' τα επόμενα άρθρα μας!