Καλό Σαββατοκύριακο και τι καλύτερο από μία Σελήνη στους Διδύμους! Απολαμβάνουμε επικοινωνία, κοινωνικότητα, εξόδους, εξυπνάδα και γνωριμίες είναι μέσα στο πρόγραμμα της ημέρας, ιδίως για Ζώδια του Αέρα και της Φωτιάς!

Κριός

Φίλε Κριέ, σήμερα μπορείς να μιλήσεις επιτέλους και να πεις όλα αυτά που μέχρι τώρα κρατούσες μέσα σου! Ιδανική ημέρα για αποστολή μηνυμάτων, συγγραφή, μετακινήσεις, συναντήσεις και τηλεφωνήματα κάθε είδους! Απέφυγε κουτσομπολιά που μπορεί να σε εκθέσουν ανεπανόρθωτα και άνοιξε το μυαλό σου! Αν είσαι ελεύθερος, ετοιμάσου για μαραθώνιο… φλερτ! Μπορείς να αναμένεις ερωτικές επαφές, επικοινωνίες, ειδήσεις και συναντήσεις τώρα και κυρίως μία νέα συναρπαστική γνωριμία που έρχεται, να φέρει μια γλυκιά αναστάτωση στην ζωή σου! Αν είσαι δεσμευμένος, τώρα είναι η ιδανική στιγμή να προγραμματίσετε μαζί, μία έξοδο ή μία εκδρομή, που θα ανανεώσει τον δεσμό σας!

Ταύρος 

Αγαπητέ Ταύρε, σήμερα ετοιμάσου να είσαι ο εαυτό σου και να χορτάσεις άνεση, σιγουριά και απολαύσεις! Συγκυρίες κάθε είδους, θα σε κάνουν να νιώσεις ξανά, βεβαιότητα και ασφάλεια, όσον αφορά τα κεκτημένα σου και τις αξίες σου! Αν είσαι ελεύθερος, το άτομο που θες, θα σου δώσει ένα φανερό σημάδι, πως ενδιαφέρεται κι αυτό για εσένα! Αν είσαι δεσμευμένος, είναι σίγουρα η καλύτερη ημέρα για να πραγματοποιήσεις επιθυμίες και στόχους που έχουν να κάνουν με την σχέση σου! Βεβαιώνεσαι για την πίστη και την αφοσίωση του συντρόφου σου με τον πιο αισθησιακό τρόπο!

Δίδυμος

Φίλε Δίδυμε σήμερα είσαι αδιαμφισβήτητα ο πρωταγωνιστής, με την Σελήνη να διελαύνει από το δικό σου ζώδιο! Είσαι δυναμικός και η καθημερινότητα σου γεμίζει λάμψη, γεγονότα και εξελίξεις κάθε είδους! Αν είναι ελεύθερος, είσαι σαφώς με αυτοπεποίθηση και πρωτοβουλία στα αισθηματικά σου, γεγονός που σε βοηθά να βάλεις γερές βάσεις και να εκπληρώσεις επιθυμίες! Αλλάζεις τακτική στον έρωτα και αυτό έχει θετικά αποτελέσματα! Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις συναίσθημα και πάθος στην σχέση σου, αρκεί να φροντίσει να μην έχουν υπερβολικές απαιτήσεις!

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, σήμερα η ημέρα προστάζει καλοσύνη, συμπόνια αλλά και ενδοσκόπηση! Πες ναι, σε φιλανθρωπίες, σε βοήθεια που ίσως σου ζητηθεί, σε καλλιτεχνικές δραστηριότητες και σε μία καλή πράξη χωρίς αντάλλαγμα! Αν είσαι ελεύθερος, πολύ πιθανόν σήμερα να σε απασχολήσει ένας έρωτας απωθημένος, κρυφός, απαγορευμένος ή του παρελθόντος! Προσοχή μόνο στην τάση σου, να συμβουλεύεσαι μόνο την καρδιά, κλείνοντας τα αυτιά, στην φωνή της λογικής! Αν είσαι δεσμευμένος, οι παρασκηνιακές ενέργειες και συζητήσεις στον ερωτικό τομέα, είναι σχεδόν σίγουρες σήμερα, γι’αυτό προσοχή στις αποκαλύψεις!

Λέων

Σήμερα αγαπητέ Λέοντα, δημιούργησε ένα καινούργιο όραμα, υλοποίησε τις ιδέες σου και κατάκτησε τους στόχους σου! Η τύχη είναι απόλυτα με το μέρος σου, αλλά κυρίως οι σύμμαχοι σου! Αν είσαι ελεύθερος, η ημέρα θα φέρει μία νέα γνωριμία ή έναν καινούργιο έρωτα, μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον! Αν είσαι δεσμευμένος, οφείλεις να περιορίσεις την τάση σου για ανεξαρτησία και προσωπική ελευθερία, πιθανόν να προκαλέσει εντάσεις στην σχέση τους! Γι’αυτό, φρόντισε να ακούς τις σοφές συμβουλές των φίλων σου και να μην ενεργείς παρορμητικά!

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, σήμερα οι καταστάσεις και τα γεγονότα σήμερα, θα σε αναγκάσουν να βάλεις στην άκρη ψυχαγωγικές και ανέμελες δραστηριότητες και να θεμελιώσεις την σωστή κοινωνική σου θέση και εικόνα! Αν είσαι ελεύθερος, είσαι πλέον πιο επιλεκτικός και δεν έχεις διάθεση για επιφανειακό ανούσιο φλερτ! Οφείλεις ωστόσο να προσέξεις, σε όποια προσωπική κατάσταση κι αν είσαι, πως καλός ο ρεαλισμός, όμως κάποιες στιγμές χρειάζεται και το συναίσθημα! Αν είσαι δεσμευμένος, προσφέρεις χρόνο και αφοσίωση στην σχέση σου, γεγονός που σε βοηθά να λύσεις ουσιαστικά προβλήματα σας!

Ζυγός

Φίλε Ζυγέ, ετοιμάσου για κέφι και αισιοδοξία, εξόδους, συναντήσεις και επαφές, αφού οι προτάσεις και οι κοινωνικές προσεγγίσεις, θα είναι άπειρες! Φιλοσοφείς διαφορετικά την ζωή και σίγουρα νιώθεις πιο ανανεωμένος και χαρούμενος, από ποτέ! Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς να αναμένεις μία απόλυτα ανανεωτική και γεμάτη εξελίξεις για τα ερωτικά σου ημέρα! Συζητήσεις με τον σύντροφο, σε φέρνουν πολύ κοντά στην εκπλήρωση των στόχων σου και επιπλέον περνάτε υπέροχα μαζί, μέσα από ποικίλες δραστηριότητες! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις φλερτ, συναντήσεις, γνωριμίες, μηνύματα και καυτά τηλεφωνήματα!

Σκορπιός

Φίλε Σκορπιέ, απαλλάξου από συγκαλυμμένες έχθρες, εμμονές και επίμονες σκέψεις που καιρό σε βασανίζουν, για άτομα που δεν το αξίζουν και σε αδίκησαν στο παρελθόν! Αναγνώρισε τις δυνάμεις σου και κάνε σήμερα κιόλας, τα ξεκαθαρίσματα σου! Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς να αναμένεις από τις πιο συναισθηματικές, ερωτικές και αδιαμφισβήτητα σεξουαλικές μέρες! Απολαμβάνεις πάθος, καυτές ερωτικές στιγμές και αισθησιασμό! Μην διστάσεις να δοκιμάσεις νέα πράγματα με τον ερωτικό σου παρτενέρ λοιπόν! Αν είσαι ελεύθερος, η ημέρα είναι κατάλληλη για να σαγηνεύσεις και να κάνεις δικό σου, το άτομο που επιθυμείς!

Τοξότης

Φίλε Τοξότη, σήμερα έχεις την ανάγκη για ήρεμες διαπροσωπικές σχέσεις, κοινωνικοποίηση που σε ευχαριστεί και δραστηριότητες που έχουν να κάνουν με ομορφιά, τέχνη και εκλεπτυσμένη ψυχαγωγία! Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις συντροφικότητα, συναίσθημα και τρυφερότητα με τον σύντροφο! Όλες οι διαφωνίες που είχατε μέχρι τώρα, λαμβάνουν τέλος! Αν είσαι ελεύθερος, σταματάς συνειδητά τα επιφανειακά φλερτ και ψάχνεις το άλλο σου μισό, γεγονός που μπορείς να το καταφέρεις με ευκολία, λόγω της γοητευτικής σου εμφάνισης και προσωπικότητας!

Αιγόκερως

Φίλε Αιγόκερε, η σημερινή μέρα, ενδείκνυται για απασχόληση και εξομάλυνση της ρουτίνας της καθημερινότητας σου! Αν είσαι ελεύθερος, πρέπει επιτέλους να καταλάβεις, πως αν δεν κάνεις εσύ το πρώτο βήμα, δεν θα προχωρήσουν τα ερωτικά σου σχέδια! Δεν είναι κακό να πάρεις εσύ την πρωτοβουλία και ενδεχομένως να ρίξεις την υπερηφάνεια σου, ωστόσο θέλει προγραμματισμό και οργάνωση, πριν κάνεις κίνηση! Αν είσαι ελεύθερος, η όμορφη εμφάνιση σου, είναι σίγουρα σύμμαχος σου, στις ερωτικές σου διεκδικήσεις!

Υδροχόος

Φίλε Υδροχόε, η τύχη σήμερα είναι απόλυτα με το μέρος σου και καταφέρνεις να κατακτήσεις στόχους και φιλοδοξίες, χωρίς καν να το επιδιώξεις! Αν μάλιστα, προσέξεις την τάση σου για αλαζονική συμπεριφορά, λαμβάνεις θαυμασμό, προσοχή και αναγνώριση από τους άλλους, σε όλους τους σημαντικούς τομείς της ζωής σου! Αν είσαι δεσμευμένος, πιθανόν σήμερα ο σύντροφος σου κάνει ένα δωράκι ή μία όμορφη έκπληξη που θα συναρπάσει και θα σε κάνει πολύ χαρούμενο! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις πολλές κατακτήσεις και φυσικά αρκετές θα είναι και οι ερωτικές επιλογές! Σίγουρα θα πάρεις την ερωτική προσοχή που θες και πιθανόν, να μην ξέρεις τι να επιλέξεις!

Ιχθύς 

Αγαπητέ Ιχθύ, αν πρόσφατα υπήρξε παρεξήγηση ή ένας τσακωμός, με κάποιο συγγενικό πρόσωπο, θα έρθει η ευκαιρία για αποκατάσταση της σχέσης! Ιδανική ημέρα λοιπόν, για επαφή με την μητέρα, για οικογενειακές δραστηριότητες, για μαγειρική ή για δουλειές του σπιτιού! Αγαπητέ Ιχθύ, αν πρόσφατα υπήρξε παρεξήγηση ή ένας τσακωμός, με κάποιο συγγενικό πρόσωπο, θα έρθει η ευκαιρία για αποκατάσταση της σχέσης! Ιδανική ημέρα λοιπόν, για επαφή με την μητέρα, για οικογενειακές δραστηριότητες, για μαγειρική ή για δουλειές του σπιτιού!

Πηγή