Ώρα για να κάνουμε λίγη καλή παρέα με τον εαυτό μας.
Μη φοβηθείτε να διεκδικήσετε τους στόχους και τις απαιτήσεις σας.

Κριός

Περίεργες εσωτερικές συναισθηματικές καταστάσεις. Οι πολλές αλλαγές που έχουν γίνει στην ζωή σας τα τελευταία χρόνια, σας έχουν δημιουργήσει ένα αίσθημα ανασφάλειας το οποίο έχει μεταφερθεί επάνω στα αισθήματα που τρέφετε για τους άλλους. Ίσως να πιστεύετε πως πολλά πράγματα δεν πηγαίνουν πολύ καλά ή τουλάχιστον έτσι όπως εσείς θα θέλατε. Η αλήθεια είναι πως έχετε να αντιμετωπίσετε μία άλλη πραγματικότητα από την μία πλευρά και από την άλλη η υπερβολική ανάλυση που κάνετε δεν σας βοηθάει και τόσο.
Προσπαθήστε να δείτε και τα προβλήματα των άλλων αυτή την στιγμή, ίσως είναι πιο σημαντικά από τα δικά σας. 

 

Ταύρος

Συζητήσεις, διαπραγματεύσεις, συναντήσεις, απαντήσεις σε γράμματα, τηλεφωνήματα και επικοινωνία κάθε είδους, είναι σοβαρές δραστηριότητες για σας ή αποκτούν κάποια σοβαρή σπουδαιότητα σήμερα.
Είναι πιθανή μια σημαντική συζήτηση ή λήψη αποφάσεων. Κατάλληλη ημέρα για να σεβαστείτε τις απόψεις ενός ατόμου που εκτιμάτε. Πολύ πιθανό να δώσετε μία διάλεξη ή ομιλία σε κάποιον κύκλο γνωστών, να γράψετε ή εκδώσετε κάτι ή να πετύχετε κάποια συμφωνία που επιδιώκετε αρκετό καιρό σήμερα.

 

Δίδυμοι

Η αυτο-έκφρασή σας σε καλό επίπεδο θα σας βοηθήσει να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο και πολύ πιθανόν σε θέματα σχέσεων. Έξοδα για το σπίτι εξαιτίας κάποιων αλλαγών μέσα σε αυτό. Η παρουσία κάποιων μικρο-προβλημάτων στην δουλειά σας, θα σας δώσει την ώθηση για κάποια διαφορετική αντιμετώπιση των αισθηματικών σας.
Αυξημένη φιλοδοξία για τα μελλοντικά σχέδια.

 

Καρκίνος

Στάση κατανόησης και αυτοθυσίας από μέρους σας σήμερα, θα μπορούσε να προσφέρει μακροχρόνιες επιρροές στην ζωή σας ή την καριέρα σας γενικά. Θα πρέπει να αρχίσετε να εστιάζεστε ή να σκέφτεστε στο πώς να βοηθήσετε αυτούς που βρίσκονται γύρω σας και που τους είχατε παραμελήσει κατά κάποιο τρόπο σήμερα τελευταία. Κάντε κάποια προσπάθεια να αποφύγετε τα υπερβολικά έξοδα ή τις σπατάλες τις οποίες έχετε αρχίσει να κάνετε σήμερα τελευταία χωρίς ιδιαίτερο λόγο. 

 

Λέων

Υπάρχει μια έντονη ροπή να συναντήσετε άτομα με διαφορετικά πιστεύω που θα σας δείξουν ένα νέο τρόπο εσωτερικής ανάπτυξης. Άτομα που ανήκουν στο ζώδιο του Τοξότη θα ασκήσουν πάνω σας μεγάλη επιρροή, και αυτές οι επαφές θα παρουσιαστούν στην κατάλληλη στιγμή.
Nα είστε αισιόδοξοι κι ετοιμοι να υποδεχτείτε τον έρωτα γιατί καραδοκεί.

 

Παρθένος

Αυτή η ημέρα φέρνει ισχυρή έλξη προς την περιπέτεια και τις κατακτήσεις. Θα έλκεστε από ότι είναι νέο και ασυνήθιστο και, μέχρις ενός σημείου, περίεργο. Πρέπει να είστε προσεκτικός και να μην κάνετε λάθη. Το πνεύμα της περιπέτειας που θα σας διακατέχει, θα σας φέρει σε επαφή με νέους ανθρώπους.
Αντιμετωπίστε όλες τις νέες αυτές προκλήσεις με αισιοδοξία και πίστη για τις ικανότητές σας.

 

Ζυγός

Ο νους σας και το ενδιαφέρον σας θα στραφεί σε μεγάλα ζητήματα και μακροπρόθεσμα σχέδια. Είστε αισιόδοξοι και ενθουσιώδεις σχετικά με τις ιδέες σας, αλλά αρνείστε να μελετήσετε και εξετάσετε όλα τα στοιχεία, πράγμα που μπορεί να σας οδηγήσει σε κάποια λανθασμένη κρίση.
Προσπαθήστε, να μην είστε αδρανείς ή αδιάφοροι με τις σημαντικές λεπτομέρειες. Ακόμα, προσέξτε τις συνεργασίες και συμφωνίες σας γιατί υπάρχει κίνδυνος εξαπάτησης ή ασυνέπειας εκ μέρους των άλλων.

 

Σκορπίος

Υπάρχει η πιθανότητα συναισθηματικών θεμάτων που θα σας απασχολήσουν πολύ και ίσως συμβάλουν αρνητικά στην επαγγελματική σας ζωή. Αναμιχθείτε μ’ αυτά αλλά, παράλληλα, κρατήστε την επαγγελματική σας ζωή χωριστά και μην καταναλώνετε όλο το δυναμικό σας για τα συναισθήματά σας.
Αν μπορέσετε να επιτύχετε συναισθηματική ισορροπία, τότε αυτή θα μετατραπεί σε δύναμη υποστηρίζοντάς σας σε ότι κάνετε. Λάβετε τις απαραίτητες προφυλάξεις, ώστε να εξασφαλίσετε την ηρεμία σας.

 

Τοξότης

Οι σχέσεις σας πάνε στραβά ή το λιγότερο παίρνουν μια απρόσμενη πορεία.
Η ανάγκη για περισσότερη ελευθερία, ανεξαρτησία, ή νεωτερισμό, σε σας ή σε κάποιο πρόσωπο που βρίσκεται πολύ κοντά σας, μπορεί να μετατρέψει την παρούσα κατάσταση των σχέσεών σας με τους άλλους. Μπορεί ακόμα να έρθετε σε επαφή με κάποιον που είναι πολύ διαφορετικός από σας και που δημιουργεί με ευκολία προκλήσεις, εκπλήξεις ή αναστατώσεις. Να είστε έτοιμοι για το απροσδόκητο με τις σχέσεις σας. Ξαφνικές και απρόσμενες αλλαγές στην ζωή σας αυτήν την ημέρα.

 

Αιγόκερως

Ίσως αποδειχτεί πιο εύκολο σήμερα το να πετύχετε ορισμένα παλιά σας σχέδια. Οι θυσίες και η υπομονή σας για ορισμένα πράγματα φαίνεται πως θα ανταμειφθούν. Η βοήθεια από τους μεγαλύτερους είναι ίσως πολύ σημαντική αλλά μην το παρακάνετε. Τα πάντα, ακόμα και οι καλύτερες σχέσεις έχουν κάποια όρια.
Μην θέτετε τους άλλους σε υπερβολικές δοκιμασίες για πράγματα που είστε σε θέση να τα κατορθώσετε και μόνοι σας.

 

Υδροχόος

Ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις, διαπραγματεύσεις και συμβόλαια βρίσκονται στην επικαιρότητα σήμερα. Αυτή είναι μια καλή ημέρα για να τραβήξετε το ενδιαφέρον των άλλων διαμέσου της ικανότητάς σας να διαπραγματεύεστε ή να πλησιάσετε τους άλλους για να τους πείσετε να αποδεχτούν τις απόψεις σας. Είστε ικανοί να κάνετε συμφωνίες να επικοινωνείτε με όλους τους τρόπους με έναν άμεσο και τίμιο τρόπο.
Μια καλή ημέρα για να αποφασίσετε ή να αποδεχτείτε μια μακρόχρονη συμφωνία, ή να ξεκινήσετε ένα καινούργιο στόχο.

 

Ιχθείς

Μια ημέρα που πιθανόν να καταπιαστείτε κάπως περισσότερο με θέματα βελτίωσης της εμφάνισής σας. Θα εκτιμάτε τον εαυτό σας και τον τρόπο που τα βγάζετε πέρα. Μία πιο χαρούμενη και φιλική ατμόσφαιρα μέσα στο άμεσο περιβάλλον και πιθανότητα μιας πετυχημένης εκδήλωσης μέσα στο σπίτι. Πραγματική εκτίμηση για ότι βρίσκεται στην κατοχή σας, χρήματα, αγαθά κλπ και έντονη επιθυμία για να αγοράσετε κάτι σχετικό με τον καλλωπισμό ή την προσωπική ικανοποίηση. Κίνδυνος για κάποια όχι και τόσο απαραίτητα έξοδα.

 

Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Τάκη Καραγιαννόπουλο (FSRC GREECE) για τη συνεργασία του και την προσφορά του.