Αυτή η Κυριακή είναι άκρως εποικοδομητική! Το Εξάγωνο Ήλιου-Κρόνου, φέρνει ουσιαστικές λύσεις κι αποτελέσματα σε όλες τις υποθέσεις μας! Οι πιο τυχεροί αυτής της ωφέλιμης όψης είναι οι Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθύες του 1ου δεκαημέρου!

Κριός
Η ψυχική σου γαλήνη, Κριέ, σε ωθεί στο να δημιουργήσεις τις κατάλληλες προϋποθέσεις για ν’ ανοίξουν οι δίαυλοι επικοινωνίας με τους γύρω σου. Με την προϋπόθεση ότι θα κρατήσεις ήπιους τόνους, θα κατακτήσεις την αποδοχή και το θαυμασμό από το περιβάλλον σου. Πρόσεξε μόνο λίγο τον παρορμητισμό σου, επειδή μπορεί να σε οδηγήσει σε βιαστικά συμπεράσματα και αποφάσεις, που αργότερα ίσως καταλάβεις ότι ήταν λάθος επιλογές. Φρόντισε σήμερα να δεις τι είναι αυτό που θέλεις στη σχέση σου, ώστε μετά να κάνεις τα ξεκαθαρίσματά σου.

Ταύρος
Μία σημαντική αλλαγή στον οικογενειακό σου τομέα, Ταύρε, σε γεμίζει χαρά, η ζωή σου αλλάζει ριζικά κι αποκόπτεις ένα κομμάτι της κοινωνικότητάς σου, που σου δημιουργούσε πρόβλημα τον τελευταίο καιρό. Με ανθρώπους που είναι στο πλευρό σου και σ’ εμπιστεύονται, θα ξεκινήσετε να κάνετε όνειρα πάνω σε κοινούς στόχους ζωής. Προετοιμάζεσαι για ένα ταξίδι σε άγνωστα για σένα μέρη. Καλό είναι σήμερα να μιλήσεις με το ταίρι σου, για να βάλεις τη σχέση σου σε νέες βάσεις, ώστε μελλοντικά να περάσεις καλύτερα.

Δίδυμος
Αισθάνεσαι πολύ τυχερός, Δίδυμε, αφού βλέπεις σχεδόν όλες του τις επιθυμίες να πραγματοποιούνται – αυτή είναι μία σημαντική μέρα για σένα και όσους σε αγαπούν. Δίνεις απλόχερα τρυφερότητα και δείχνεις το πραγματικό σου ενδιαφέρον σε τρίτα άτομα. Κάνεις καινούργιους κοινωνικούς κύκλους με ενδιαφέροντα άτομα, που αργότερα μόνο κέρδος θα έχεις να εισπράξεις από την προσωπικότητά τους. Τα προβλήματα που είχες στη σχέση σου έχουν πια περάσει. Μια εκδρομή σήμερα, θα κάνει καλό και στους δυο σας.

Καρκίνος
Νιώθεις ευλογημένος από την πνευματική γαλήνη που αισθάνεσαι, Καρκίνε, η πορεία της ζωής σου έχει σταθεροποιηθεί και δεν υπάρχει κάτι που μπορεί να σταθεί εμπόδιο στα σχέδιά σου. Τα κοντινά σου άτομα αισθάνονται πολύ τυχερά που βρίσκονται πλάι σου, η ειλικρίνειά σου σ’ έχει φέρει ακόμη πιο κοντά με την οικογένειά σου και με ευχαρίστηση θα δεις να λύνονται κάποια προβληματάκια. Μπορείς σήμερα να κάνεις κάποιες αλλαγές που θέλεις στη σχέση σου, ώστε να περνάς πολύ καλά εσύ, αλλά και το ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, κινήσου δυναμικά και σε βεβαιώνω, ότι θα κάνεις την καλύτερη γνωριμία.

Λέων
Θα συναντηθείς με αγαπημένα σου άτομα, Λέων, που οι καταστάσεις και οι υποχρεώσεις σάς είχαν απομακρύνει. Παράλληλα, καινούργια πρόσωπα μπαίνουν ξαφνικά στη ζωή σου, αλλά φυσικά, από τις καινούριες γνωριμίες θα κρατήσουν μόνο όσες εσύ θεωρείς ότι αξίζουν πραγματικά κι είναι με ανθρώπους που μπορείς να εμπιστευτείς. Μια μικρή απόδραση από την καθημερινότητα είναι πολύ πιθανή σήμερα. Φρόντισε σήμερα να περάσεις χαλαρά και όμορφα με το ταίρι σου, χωρίς να σκέφτεσαι καταστάσεις που έχουν πια περάσει και δεν πρέπει να χαλάνε την ψυχολογία σου.

Παρθένος
Τη θετική σου διάθεση που σε γεμίζει αισιοδοξία και πληρότητα, Παρθένε, θα μοιραστούν μαζί σου τα άτομα που σε περιστοιχίζουν. Ένα δύσκολο ζήτημα ευτυχώς λύνεται σήμερα και σε αποφορτίζει. Κάποια ξεχωριστά πρόσωπα θα σου προσφέρουν τη φιλία τους κι αυτό θα σε γεμίσει χαρά, αφού διακρίνεις πάνω τους την ειλικρίνεια, αλλά και την ιδιαίτερη πνευματικότητά τους. Η διάθεσή σου σήμερα θα είναι πολύ καλή και θα θέλεις να περάσεις ευχάριστα με το ταίρι σου. Απόφυγε πάντως συζητήσεις, που μπορεί να φέρουν αντιπαραθέσεις.

Ζυγός
Έρχεσαι σήμερα πιο κοντά με τα δικά σου άτομα, Ζυγέ, αφού η χαρά και η πληρότητα που σου προσφέρουν, δείχνει να σε γεμίζει ικανοποίηση. Νιώθεις την ανάγκη να αποκαταστήσεις καθημερινά ζητήματα που σε πίεζαν τον τελευταίο καιρό, θέλεις να ανανεωθείς κι αυτό είναι το επόμενο βήμα που βάζεις ως στόχο. Κοντά σου κι ακολουθώντας τις ιδέες σου, θα είναι ένα φιλικό σου πρόσωπο. Μπορείς σήμερα να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου για θέματα του παρελθόντος και να προσπαθήσεις να τα λύσεις με τον καλύτερο τρόπο.

Σκορπιός
Τι κι αν απομακρύνθηκαν κάποια φιλικά σου άτομα, Σκορπιέ, εσύ είσαι μια χαρά, αφού πλέον καταλαβαίνεις, πως αυτό έπρεπε να έχει γίνει από καιρό και βρίσκεις τη δύναμη να παραδεχθείς ότι, ενώ η άποψη σου τελευταία δεν ήταν η καλύτερη για τον κοινωνικό σου περίγυρο, εσύ κρατούσες την κατάσταση, επειδή δεν ήσουν έτοιμος να κάνεις ξεκαθαρίσματα. Τελικά, μόνο ωφελημένος βγαίνεις από όλη αυτή την κατάσταση. Τα αισθηματικά σου σήμερα θα κινηθούν σε πολύ καλά επίπεδα. Θα μιλήσεις με το ταίρι σου και θα λύσεις προβλήματα που σε απασχολούν.

Τοξότης
Η δύναμη, Τοξότη, το πείσμα, αλλά πάνω απ’ όλα η αγάπη που αισθάνεται ένα κοντινό σου άτομο, του δίνει το δικαίωμα να σε… ξεκουνήσει από την απραξία της ημέρας. Ενώ, λοιπόν, στο ξεκίνημα είσαι μέσα στην γκρίνια, καταλαβαίνεις ότι αυτό το ξεβόλεμα από τον καναπέ σου μόνο καλό σου κάνει. Αργότερα, θα το απολαύσεις και θα το ευγνωμονείς γι’ αυτό που έζησες. Κοίτα με αισιοδοξία το μέλλον της σχέσης σου και δείξε περισσότερο ενδιαφέρον στο ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, με την τόση ενεργητικότητα και δυναμισμό που αυτή την περίοδο εκπέμπεις, θα κάνεις την καλύτερη γνωριμία.

Αιγόκερως
Ένα σημάδι σου δίνεται σήμερα, Αιγόκερε. Δείξε μεγάλη προσοχή και μην το παίρνεις τόσο αψήφιστα. Μόνο έτσι θα ξεπεράσεις τις αναποδιές που θα παρουσιαστούν και θα δοκιμάσουν την ψυχραιμία σου. Υποχωρείς, λοιπόν, ανασυντάσσεις δυνάμεις, παίρνεις τα μέτρα σου και υπερνικάς οποιοδήποτε εμπόδιο βρίσκεται μπροστά σου. Θα μπεις σε διαδικασία ξεκαθαρίσματος στη σχέση σου και θα έχεις τη διάθεση, να κάνεις τα πράγματα καλύτερα.

Υδροχόος
Κάποιο άτομο στο οικογενειακό σου περιβάλλον, Υδροχόε, θα σε απογοητεύσει λίγο με τη συμπεριφορά του, καθώς βγάζει μία ανεξήγητη επιθετικότητα προς το πρόσωπό σου. Εσύ επιστρατεύεις τη διπλωματία σου και καταλαβαίνεις ότι η δύσκολη μέρα του ήταν η αιτία όλων αυτών. Πικραίνεσαι, επειδή έγινες ο αποδέκτης όλου αυτού, αλλά ευτυχώς το ξεπερνάς με το αστείρευτο χιούμορ σου. Μπορείς σήμερα να περάσεις ήρεμα και χαλαρά με το ταίρι σου, αν βέβαια βγάλεις το συναισθηματισμό σου.

Ιχθύς
Αισθάνεσαι, Ιχθύ, ότι κρατάς το κλειδί και είσαι έτοιμος να ανοίξεις το σεντούκι που θα δώσει τον κρυμμένο πλούτο. Πολύ σωστά πράττεις, αφού θησαυρός είναι ο καλός σου εαυτός. Ανοίγεσαι, λοιπόν, στους άλλους, τους δίνεις πλουσιοπάροχα τα συναισθήματά σου και εκ νέου ανακαλύπτεις, ότι μερικές φορές το να προσφέρεις είναι πολύ πιο σημαντικό από το να παίρνεις. Φρόντισε σήμερα να προσέξεις την επικοινωνία σου με το ταίρι σου. Θα υπάρξουν διαμάχες από το πουθενά. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, προσπάθησε να εκμεταλλευτείς αυτή τη θετική περίοδο, για να γνωρίσεις το πρόσωπο που τόσο καιρό περίμενες.

Πηγή