Ευνοϊκές αλλαγές και κλείσιμο λογαριασμών περιλαμβάνει η σημερινή μέρα. Μπορεί κάποια κεφάλαια να κλείνουν, αλλά σίγουρα θ’ ανοίξουν κάποια άλλα.

 

Κριός
Αυτή είναι μια θετική και τυχερή ημέρα για επιχειρήσεις και επαγγελματικούς στόχους. Ακόμα, στην πολύ προσωπική σας ζωή πολλά πράγματα μπορεί να αλλάξουν. Μια σχέση καινούργια ή μια παλιά πολύ πιθανό να πάρει τον δρόμο της νομιμοποίησης. Αυτό για τους ελεύθερους. Για τους δεσμευμένους κάτι σημαντικό και ευχάριστο μέσα στην οικογένεια.

Ταύρος                                                                                                                       Ημέρα μεγάλων γεγονότων, η οποία σας έχει καταβάλλει ψυχολογικά. Πολλές φορές θα πιστεύετε πως εδώ βρίσκεται το τέλος και η αρχή κάποιας άλλης πραγματικότητας. Τη σημερινή μέρα πιθανότατα να ζήσετε κάποιες εμπειρίες μαζί με το σύντροφό σας ή το φλερτ σας που θα σας φέρουν πιο κοντά.

Δίδυμοι
Ιδιαίτερα καλή ημέρα της ζωής σας σήμερα. Οι αλλαγές που θα γίνονται φαίνεται πως σας ευνοούν ιδιαίτερα. Μια ημέρα που την ονειρευόσασταν ή την επιθυμούσατε ιδιαίτερα. Ακόμα, η ξαφνική αναγνώριση σε έναν ξεχωριστό τομέα της ζωής είναι πολύ πιθανή. Όπως και να έχουν τα πράγματα σήμερα, εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν.

Καρκίνος
Μια στάση ανυπομονησίας για εκπλήρωση ορισμένων στόχων σας πολύ πιθανό να προσκρούσει επάνω στις αντιρρήσεις ορισμένων ανθρώπων από το άμεσο περιβάλλον σας. Αυτό θα έχει σας αποτέλεσμα να αποφασίσετε αν πρέπει να προχωρήσετε μόνοι σας ή να αναβάλλετε ορισμένα πράγματα μέχρι οι καταστάσεις να σας επιτρέψουν να κινηθείτε με μεγαλύτερη άνεση. 

Λέων
Σ’ αυτό το σημείο της ζωής σας θα αναζητάτε περισσότερη ελευθερία και ανεξαρτησία από τις υποχρεώσεις και καθημερινές ανάγκες, αλλά μπορεί και να πιέσετε τα πράγματα και να ανακαλύψετε ότι απλά δεν μπορείτε ή δε γίνεται να είστε τόσο ελεύθεροι όσο εσείς θα θέλατε να είστε. Μπορείτε ωστόσο να αποδεσμευτείτε από σκουριασμένες νοοτροπίες και να γίνετε ένα πιο ευαίσθητο, υπεύθυνο, δημιουργικό άτομο.

Παρθένος
Κατά τη διάρκεια αυτής της ημέρας, απορρίπτετε κάποιους απ’τους παλιούς σας ρόλους, και υιοθετείτε νέους. Προσεγγίζετε με καινούργιο ύφος τη ζωή, και η προσωπικότητά τους υποβάλλεται σε σημαντικές αλλαγές. Η θέση και ο ρόλος σας σήμερα στη ζωή, σας φαίνεται ως περιοριστική και πειραματίζεστε με καινούργιους τρόπους ζωής.

 

Ζυγός
Αυτή επίσης είναι μια ημέρα, όπου τα αισθήματα για τον εαυτό σας μπορούν να γίνουν μη ρεαλιστικά. Μπορεί, είτε να χάσετε την εμπιστοσύνη στον εαυτό σας, στις ικανότητές σας ή να νιώσετε πολύ αποθαρρυμένοι ή να περάσετε στο αντίθετο άκρο και να υποφέρετε από αυταπάτη και μεγαλομανία. 

Σκορπιός
Αυτή είναι μια ημέρα πνευματικής και συναισθηματικής ανάτασης και αυτό θα πρέπει να το εκμεταλλευτείτε. Συχωρέστε τους άλλους και απελευθερώστε όλα τα παλιά πάθη σήμερα, και θα δείτε, πως όλα τα προβλήματα μπορούν να λυθούν. Η συγχώρεση ωστόσο, δε σημαίνει και επαναφπρά ατόμων από το παρελθόν στη ζωή σας.

Τοξότης
Αν απομακρυνθείτε απ’ το σύντροφο σας και τη σχέση σας, μην κατηγορήσετε εκείνον, ότι απέτυχε ν’ανταποκριθεί στις προσδοκίες σας. Προσπαθήστε να συζητήσετε ειλικρινά μαζί του τις δυσαρέσκειές σας και να βρείτε λύση. Αφήστε τις κατηγορίες κατά μέρος και κάντε αμοιβαίους συμβιβασμούς. Να είστε ειλικρινείς.

Αιγόκερως
Tα θέματα κλειδιά σήμερα είναι ανησυχία, εξάπλωση, ταξίδια, φαντασία και φιλοσοφία. Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή, ν’ ανοίξετε τα φτερά σας και να εξερευνήσετε φανταστικές, νέες πιθανότητες. Πιθανόν να δείτε τον εαυτό σας να γίνεται χαλαρός. Μπορεί να αναβάλλετε καθημερινές υποχρεώσεις ή ευθύνες απέναντι των άλλων σήμερα.

Υδροχόος
Η ανάγκη ν’ ανακαλύψετε τι έχει πραγματικά νόημα και αξία βρίσκεται στην καρδιά των περισσοτέρων αλλαγών που συμβαίνουν σήμερα στη ζωή σας. Όσον αφορά το συναισθηματικό τομέα, γίνονται κι εκεί αλλαγές που μόνο προς το καλύτερο μπορούν αν σας οδηγήσουν.

Ιχθείς
Μια μεγάλη γκάμα συναισθηματική όπως νοσταλγία, ευφορία, αισιοδοξία, θυμός ή ζήλια, μπορεί να βγει στην επιφάνεια. Αυτή είναι κατάλληλη ημέρα για ν’ αναμειχθείτε με εργαστήρια, ψυχοθεραπεία, ή πνευματικές, θρησκευτικές και μεταφυσικές πρακτικές.

 
Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Τάκη Καραγιαννόπουλο (FSRC GREECE) για τη συνεργασία του και την προσφορά του.