Έρχονται χαρούμενα νέα κι αισιόδοξες ειδήσεις! Αλλά όχι μόνο… Η Σύνοδος Ανάδρομου Ερμή-Δία ετοιμάζει τη μεγάλη ευκαιρία για επανασύνδεση, για Κριούς, Διδύμους, Λέοντες, Ζυγούς, Τοξότες και Υδροχόοι του 1ου δεκαημέρου!

Κριός
Σήμερα, Κριέ, θα προκύψουν κάποια προβλήματα στο στενό συγγενικό σου κύκλο. Είσαι από τα ζώδια που θέλουν να βρίσκονται σε ησυχία και το οικογενειακό τους περιβάλλον να είναι σε πάρα πολύ καλή κατάσταση. Κάποιο άτομο έχει κάνει σοβαρά λάθη, με τα οποία φυσικά εσύ δε συμφωνείς. Χωρίς να εκνευριστείς, φρόντισε με ηρεμία να του δώσεις συμβουλές, ώστε να μην ξανακάνει σφάλματα που θα φέρουν αναστάτωση στην οικογένεια. Η σχέση σου δεν είναι άσχημη αλλά εσύ νομίζεις ότι κάτι δεν πάει καλά. Φρόντισε να ηρεμήσεις, διώχνοντας τις αμφιβολίες και την ανασφάλεια. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, να θυμάσαι ότι η Αφροδίτη από το Ζυγό σού στέλνει τις θετικότερες επιρροές της, για να κάνεις την καλύτερη γνωριμία.

Ταύρος
Είσαι από τα ζώδια, Ταύρε, που πραγματικά θέλουν να δημιουργούν και να κάνουν πράγματα για τον εαυτό τους, αλλά και τους άλλους. Σήμερα, οι ιδέες σου θα είναι πάρα πολύ καλές, αλλά δε θα βρουν ανταπόκριση από τα δικά σου άτομα. Απόφυγε να εκνευριστείς από αυτή τους την ανευθυνότητα, αφού δε σκέφτονται όλοι με το δικό σου μυαλό. Κάνε το πρόγραμμά σου, για να λύσεις τις υποθέσεις που σε απασχολούν μέχρι σήμερα. Σήμερα θα έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου και θα μιλήσετε για τη μελλοντική πορεία της σχέσης σας.

Δίδυμος
Σήμερα, Δίδυμε, η διάθεσή σου θα είναι γενικώς ανεβασμένη, αλλά ώρες – ώρες θα «πέφτεις» λίγο, επειδή θα σκέφτεσαι ότι κάνεις πάρα πολλά για τους άλλους, χωρίς να σου επιστρέφεται κάτι. Φρόντισε να περιορίσεις όλα αυτά που προσφέρεις και να κοιτάξεις το δικό σου εαυτό. Έχεις πάρα πολύ μεγάλη ανάγκη για προσωπική φροντίδα κι αυτό θα πρέπει να κάνεις σήμερα. Απόφυγε σήμερα να εκνευριστείς με κάποια μικρά προβλήματα που μπορεί να παρουσιαστούν στη σχέση σου. Το γενικότερο κλίμα θα είναι πολύ καλό.

Καρκίνος
Σήμερα, Καρκίνε, θα προκύψει μια ενδιαφέρουσα γνωριμία, που θα σου φανεί πάρα πολύ χρήσιμη στο μέλλον. Φρόντισε να έχεις την απαραίτητη κοινωνικότητα, ώστε το άτομο που θα σε γνωρίσει, ν’ αποκομίσει τα καλύτερα στοιχεία σου. Υποθέσεις οι οποίες σε αφορούν, ακόμη καθυστερούν, αλλά αυτό είναι κάτι απολύτως προσωρινό. Στη σχέση σου σήμερα θα τα πας μια χαρά. Η μέρα προσφέρεται για να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματά σου στο ταίρι σου και να περάσεις ένα υπέροχο βράδυ μαζί του.

Λέων
Κάποια μικρά εμπόδια που είχες το τελευταίο διάστημα, Λέων, ξεπερνιούνται με πάρα πολύ μεγάλη ευκολία. Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες, που δε θα πρέπει ν’ αφήσεις να περάσουν ανεκμετάλλευτες, αφού θα σου φανούν πάρα πολύ χρήσιμες στο μέλλον. Σε υποθέσεις που καθυστερούν λόγω του ανάδρομου Ερμή, μη δώσεις σημασία, αφού οι αναβολές είναι προσωρινές. Σήμερα η καλή διάθεση που θα έχεις, θα φέρει πολύ ευχάριστες εξελίξεις στη σχέση σου. Ο ερωτισμός κι ο ρομαντισμός σου αυτή την περίοδο θα είναι στα ύψη τους.

Παρθένος
Δέχεσαι πια πραγματική κοινωνική αναγνώριση των προσπαθειών σου, Παρθένε, κι αυτό δεν μπορεί ν’ αμφισβητηθεί. Έκανες πάρα πολύ μεγάλο αγώνα για να το πετύχεις, ενώ προσπαθούσες να λύσεις και θέματα, τα οποία ακόμη σε προβληματίζουν. Δικά σου άτομα θα ζητήσουν σήμερα τη βοήθειά σου, την οποία θα δώσεις απλόχερα, προσφέροντας λύσεις που θα τους χαρίσουν ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση. Φρόντισε σήμερα να δεις μερικές καταστάσεις με πολλή ψυχραιμία. Μπορεί να έχεις κάποια προβλήματα στη σχέση σου, αλλά σε βεβαιώνω ότι θα ξεπεραστούν με τον καλύτερο τρόπο.

Ζυγός
Έχεις βάλει στη θέση τους, Ζυγέ, πάρα πολλά ζητήματα που σε απασχολούσαν και τώρα περιμένεις τις εξελίξεις. Θα πρέπει να σου τονίσω πάντως, ότι ο Ερμής είναι ανάδρομος και αναμένονται κάποιες καθυστερήσεις. Αυτό δεν πρέπει να σ’ εκνευρίζει, αλλά να σου δώσει την απαραίτητη υπομονή. Όλα είναι προσωρινά και στην πορεία θα δεις, ότι οι επιτυχίες σου θα είναι μεγάλες και θα σου προσφέρουν ιδιαίτερη ψυχική χαρά. Στη σχέση σου σήμερα πρόσεξε τις συζητήσεις που θα κάνεις με το ταίρι σου, καθώς προβλέπονται αντιπαραθέσεις και λογομαχίες.

Σκορπιός
Είσαι από τα ζώδια, Σκορπιέ, που συνήθως πίσω τους υπάρχει ένα έντονο παρασκήνιο. Η μεγάλη σου δυναμικότητα κάνει τους άλλους να δυσκολεύονται να τη διαχειριστούν. Μπορεί σήμερα να φτάσουν σε σένα λόγια, τα οποία θα σ’ εκνευρίσουν. Μη δώσεις σημασία. Κάνε αυτό που εσύ νομίζεις σωστό κι η επιτυχία θα σε ακολουθήσει, αφήνοντας τους άλλους να λένε πράγματα που δε σ’ αγγίζουν. Στη σχέση σου υπάρχει κάποια στασιμότητα. Αναρωτήσου μήπως, από τα τόσα πολλά που κάνεις σε άλλες δραστηριότητες, έχεις απομακρυνθεί λίγο από το ταίρι σου.

Τοξότης
Έχεις φορτωθεί με πάρα πολλές υποθέσεις, Τοξότη μου, κι αυτό σε κάνει ν’ αγχώνεσαι ιδιαίτερα. Δεν σε φοβάμαι όμως, αφού έχεις πραγματικά μεγάλη δυναμικότητα και θα πετύχεις απόλυτα σ’ αυτά που θ’ αναλάβεις. Κάποιες μικρές καθυστερήσεις από τον ανάδρομο Ερμή δε θα σε πτοήσουν, καθώς οι βάσεις σου είναι πάρα πολύ γερές κι η επιτυχία θ’ αποδειχθεί δική σου. Στη σχέση σου σήμερα να περιμένεις πολλές ευχάριστες εκπλήξεις από το ταίρι σου. Θα περάσετε ρομαντικά και όμορφα τη μέρα σας. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να θυμάσαι πως με την καλή σου διάθεση μπορείς να κατακτήσεις τους πάντες!

Αιγόκερως
Το πλανητικό σκηνικό σ’ ευνοεί, Αιγόκερε, παρόλο που ο Ερμής είναι ανάδρομος. Θα δεις ανέλπιστα να δρομολογούνται κάποιες υποθέσεις που σε απασχολούν. Ένα δικό σου άτομο θα βρεθεί δίπλα σου και θα σε βοηθήσει σε θέματα που σε κουράζουν ψυχικά. Φρόντισε το βράδυ να μιλήσεις μαζί του, ώστε να νιώσεις καλύτερα και να χαλαρώσεις. Μπορεί να έχεις πολλές ευθύνες στην καθημερινότητα σου αλλά επιβάλλεται να δείξεις ενδιαφέρον και στο ταίρι σου. Σήμερα, έχει την ανάγκη σου.

Υδροχόος
Σήμερα, Υδροχόε, θα ασχοληθείς με κάποια άτομα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος. Οι υποχρεώσεις που είχες τελευταία, σ’ ανάγκασαν να απομακρυνθείς λίγο από την οικογένειά σου. Αυτό θα σου δημιουργήσει ενοχές και θα θέλεις να δώσεις πάρα πολλά στα δικά σου άτομα. Μη νιώθεις καθόλου τύψεις, αφού οι οικείοι σου σε αγαπούν και δε χρειάζονται, ούτε κάτι να προσφέρεις, ούτε να τους δικαιολογηθείς. Φρόντισε να περάσεις τη μέρα σου με ηρεμία και χαλάρωση. Η σχέση σου σήμερα θα πάει πολύ καλά, αρκεί να ξεχάσεις κάποιες άσχημες καταστάσεις που σ’ είχαν στεναχωρήσει κι έχουν πια περάσει.

Ιχθύς
Από τον κοινωνικό σου περίγυρο, Ιχθύ μου, σήμερα θ’ ακούσεις πάρα πολλά λόγια, υποσχέσεις και ιδέες, που όμως στο μέλλον όμως δε θα πραγματοποιηθούν. Το βασικότερο όλων είναι, ότι εσύ μέσα σου το ξέρεις, αλλά δε μιλάς. Άσε τους να λένε κι εσύ ακολούθησε το πρόγραμμα σου για τις υποθέσεις που σε απασχολούν, με το μόνο σίγουρο να είναι, ότι θα έχεις την επιτυχία που θέλεις. Με τις καλές επιρροές του Άρη στο ζώδιό σου η σχέση σου θα πάει αρκετά καλά, αρκεί να μιλήσεις με το ταίρι σου και να λύσεις θέματα που μπορεί να σε προβληματίζουν ακόμη.

Πηγή