Μην απομακρύνεστε από αυτούς που σας αγαπούν και να θυμάστε πως ό,τι λένε είναι για το καλό σας. Η συναισθηματική φόρτιση των ημερών δε σας αφήνει να δείτε καθαρά, γι’ αυτό περιμένετε τα γεγονότα για να κρίνετε και να αποφασίσετε.

 

Κριός
Η ανησυχία και ένταση θα επεκταθεί και σε θέματα σχέσεων που ίσως αποδειχτούν πάρα πολύ αρνητικά για τις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες. Η οποιαδήποτε επαναστατική στάση ή διάθεσή σας σήμερα απέναντι στις υποχρεώσεις σας ίσως να αποδειχτεί καταστρεπτική για την καριέρα σας. Μια ημέρα που ο αυτοέλεγχος και η καλή συμπεριφορά απέναντι στους άλλους θα θεωρηθεί απαραίτητη για να ξεπεράσετε τα προβλήματα.

 

Ταύρος
Σήμερα είστε περισσότερο συμπονετικοί και κατανοητικοί με τους άλλους. Είστε πρόθυμοι να τους παραχωρήσετε το πλεονέκτημα της αμφιβολίας και δεν είστε τόσο πιεστικοί όσο συνήθως. Ακόμα κι αν είστε συνήθως κατανοητοί και ανεκτικοί απέναντι στους άλλους, είστε σε θέση να φτάσετε σε καλύτερη επικοινωνία μαζί τους και να αντιστέκεστε και να αμύνεστε λιγότερο, όταν οι άλλοι διαφωνούν μαζί σας ή όταν αντιδρούν με τρόπους, που δε σας βρίσκουν σύμφωνους.

Δίδυμοι
Μια ημέρα που θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στα θέματα υγείας. Προσωπικά και επαγγελματικά θέματα άλλων θα σας είναι κάπως δύσκολο να τα συνειδητοποιήσετε, γι’ αυτό στις σχέσεις με τους άλλους αποφεύγετε να αναλαμβάνετε ευθύνες δίνοντας συμβουλές. Αποφεύγετε τις οριστικές αποφάσεις, οι οποίες μπορεί να οδηγήσουν σε κάποια μορφή έντασης μέσα στο σπίτι σας αυτό το διάστημα.

Καρκίνος
Θα νιώθετε έντονη την ανάγκη να πραγματοποιήσετε κάτι πρωτότυπο ή να συζητήσετε κάποιες καλές ιδέες σας με τους άλλους. Η εφευρετικότητά σας σε σχέση με την ενασχόλησή σας ή την δουλειά σας θα αποδειχτεί πολύτιμη σήμερα. Γνωστοί, συγγενείς και ιδιαίτερα φίλοι θα αναγκαστούν να ακολουθήσουν τις υποδείξεις σας σε μια προσπάθεια να αποφύγουν κάποιες μελλοντικές συνέπειες που εσείς τους προβλέψατε. Η θέλησή σας σε συνδυασμό με κάποιες καινούργιες ιδέες και σχέδια θα φέρουν απρόσμενα καλά αποτελέσματα.

Λέων
Μην είστε πολύ αυστηροί και αδιάκριτοι στις συναλλαγές σας με τους άλλους. Τείνετε να εκφράζεστε με τέτοιο τρόπο που σας φέρνει αντιμέτωπους με τους άλλους και τους προκαλεί να αισθάνονται σαν αντίπαλοί σας. Ενα διακριτικό και αρμονικό στιλ συνήθως θα αποφέρει ευκολότερα τις επιτυχίες σας. Σήμερα είναι η ημέρα για να ξεχάσετε τις παλιές σας συνήθειες και να αποκτήσετε άλλες. Να είστε προσεκτικοί ωστόσο, όταν παίρνετε σημαντικές επαγγελματικές αποφάσεις ή συμφωνίες. 

Παρθένος
Αν η τωρινή σας δουλειά είναι ανιαρή και βαρετή, σήμερα είναι επίσης η κατάλληλη στιγμή να απαλλαγείτε απ’αυτή. Οι καλυτερεύσεις μπορεί να έρθουν σε μορφή προαγωγής, η οποία παρέχει μεγαλύτερη ελευθερία και δημιουργικότητα, σας μεταφέρει σε έναν πιο ελεύθερο και προοδευτικό τομέα, ή σε μια ολοκληρωτική αλλαγή. Ψάξτε για ευκαιρίες που δίνουν μια πιο ενδιαφέρουσα και συναρπαστική ενασχόληση γιατί τα πλεονεκτήματα δεν πέφτουν πάντοτε μέσα στα χέρια σας.

Ζυγός
Μιας και αυτή είναι μια ασταθής ημέρα με πολλές αλλαγές, είναι συχνά προτιμότερο να περιμένετε μέχρι να καταλαγιάσουν τα πράγματα, και να μπορείτε να διακρίνετε τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις. Επιπόλαιες επιλογές κι επιλογές κατευθυνόμενες απ’ το συναίσθημα δε θα αποδειχτούν πολύ βοηθητικές και δε θα σας βγάλουν ασπροπρόσωπους.

Σκορπιός
Να μερικά παραδείγματα, του είδους των συναισθηματικών εμπειριών που μπορεί να έχετε σήμερα: να κλαίτε κατά τη διάρκεια μιας ταινίας, να κλαίτε βλέποντας μια παλιά φωτογραφία ή κάτι άλλο, που σας φέρνει αναμνήσεις από πολλά χρόνια πριν, να γράφετε ποίηση για πρώτη φορά, μετά από μια δεκαετία, να νιώθετε συναισθηματικά υπερφορτισμένοι από ένα όμορφο μουσικό κομμάτι ή να νιώθετε, πως ο κόσμος θα τελειώσει την επόμενη μέρα. Δεν υπάρχει τίποτα κακό σε κάποιο απ’αυτά τα συναισθήματα και θα πρέπει να τα εκφράζετε ελεύθερα. Αλλά μην παίρνετε και τον εαυτό σας πολύ σοβαρά.

Τοξότης
Η φυσική σας υγεία είναι περισσότερο ευαίσθητη απ’ το συνηθισμένο. Προσπαθήστε να διατηρήσετε συνήθειες εξάσκησης, αλλά μην το παρακάνετε και να ξεκουράζεστε αρκετά. Επιστροφές απότ ο παρελθόν σας αναστατώνουν, αλλά μην ξεχνάτε πως ό,τι έφυγε είχε λόγο που το έκανε και καλύτερα να μην ξαναγυρίσει. Παραμείνετε προσγειωμένοι αν δε θέλετε να μαζεύετε τα κομμάτια σας γι’ ακόμη μια φορά.

 

Αιγόκερως
Η ικανότητά σας να δουλεύετε περισσότερο απ’ ό,τι συνήθως ή να μην εξαντλείστε τόσο εύκολα θα σας βοηθήσει αυτές τις ημέρες στο να πετύχετε κάτι αρκετά σημαντικό. Αν σκοπεύετε να σταθεροποιήσετε κάτι ή να οργανώσετε τη ζωή σας σήμερα με τον καλύτερο αποδοτικό τρόπο, βρίσκεστε στην καταλληλότερη ημέρα. Αυξημένη σταθερότητα σε θέματα οικονομικά και ικανότητας για εργασία θα σας βοηθήσουν ιδιαίτερα στους στόχους σας. Κάντε τις επιλογές σας με προσοχή και προχωρήστε.

Υδροχόος
Μπορεί να έχετε σοβαρές αμφιβολίες και να νιώθετε μπερδεμένοι σχετικά με τις πεποιθήσεις σας. Μη φοβηθείτε ν’ αμφισβητήσετε αξίες που κρατούσατε για πολύ καιρό και ακολουθήστε μια λογική πορεία που ταιριάζει στην προσωπικότητά σας. Μην ακολουθείτε τυφλά τα πιστεύω κάποιων άλλων, πρέπει να ανακαλύψετε μόνοι σας την αλήθεια για τον εαυτό σας. Επίσης μην παίρνετε τον εαυτό σας υπερβολικά στα σοβαρά, διατηρήστε την αίσθηση του χιούμορ σας.

Ιχθείς
Σημαντική πρόοδο στην ενασχόλησή σας είναι πιθανή σήμερα. Συνεργασία και υποστήριξη από ανθρώπους που έχουν κάποια επιρροή ή βρίσκονται πάνω από σας στην δουλειά σας είναι επίσης πολύ πιθανή. Αν έχετε δική σας επιχείρηση πολύ πιθανό να υπογράψετε κάποια συμφωνία με κάποιον σοβαρό οργανισμό ή το δημόσιο απ όπου μελλοντικά θα προσκομίσετε σημαντικά οφέλη. Στις επιλογές όμως που μπορείτε να επέμβετε θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και να μην αφήσετε τον υπερβολικό ανθρωπισμό ή κάποια αδυναμία σας, να σας παρασύρει σε λάθη.

 
Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Τάκη Καραγιαννόπουλο (FSRC GREECE) για τη συνεργασία του και την προσφορά του.