Απόκτησε τώρα τον προσωπικό σου αστρολογικό χάρτη ή την ερωτική συναστρία για σένα και το ταίρι σου, για να μάθεις όσα επιφυλλάσει το μέλλον, δια χειρός Λέτας Μπεζεργιάννη. Κάνε κλικ εδώ.

 

Τελευταία Δευτέρα του έτους, ευκαιρία να ξεκαθαρίσεις το τοπίο, να βάλεις τέλος σε ό,τι σε χαλάει και να κάνεις μια καινούργια αρχή. Διώξε τα περιττά, κράτα μόνο την ουσία. Ενθουσιασμός για νέα αρχή και νέες ευκαιρίες επικρατεί σήμερα σε όλο το ζωδιακό κύκλο.

 

Κριός

Τα κολλήματα του παρελθόντος ξεπερνιούνται, έφτασε η ώρα να ξεκαθαρίσετε τις καταστάσεις. Να είστε σε ετοιμότητα για τα νέα δεδομένα που παρουσιάζονται. Στα αισθηματικά σας πολλές ευχάριστες εκπλήξεις και θετικές εξελίξεις.

 

Ταύρος

Θετικές εξελίξεις στην καριέρα, στη δουλειά και σε επαγγελματικές επιδιώξεις είναι πιθανές αυτές τις ημέρες. Μια προαγωγή, αύξηση, ή μια ευκαιρία επαγγελματικής προώθησης μπορεί να παρουσιαστεί. Εάν κάποια προσφορά ή κάποια ευκαιρία δεν παρουσιαστεί από μόνη της, τότε φροντίστε μόνοι σας να πετύχετε το στόχο που θέλατε.

 

Δίδυμοι

Έχετε έναν ιδιαίτερο μαγνητισμό και δύναμη έλξης κι αισθάνεστε ότι είστε πολύ αγαπητοί στα άτομα του άμεσου περιβάλλοντός σας. Οι σχέσεις σας, ιδιαίτερα αισθηματικές ή σεξουαλικές εντείνονται κι αποκτούν βάθος κι εξαιρετική ποιότητα. Τα συναισθήματά σας για αγάπη κι επαφή γίνονται πολύ έντονα σήμερα. Μπορεί επίσης να κατευθύνετε μερικά απ’ αυτά τα αισθήματα σε δημιουργικές ή καλλιτεχνικές εργασίες, κάτι που προκαλεί κι εκφράζει το βαθύτερό σας εαυτό.

 

Καρκίνος

Η φαντασία σας είναι περισσότερο δραστήρια απ’ ό,τι συνήθως σήμερα. Οι καλλιτεχνικές, διαισθητικές ή δουλειές που εκφράζουν πνευματικές ιδιότητες και χαρίσματα ευνοούνται ιδιαίτερα. Επαγγελματική έμπνευση, διαίσθηση για θέματα καθημερινής δραστηριότητας. Έντονη επιθυμία  να περάσετε από τη φαντασία στην πράξη. Σε μεμονωμένες περιπτώσεις σεξουαλική παρέκκλιση ή εξαπάτηση από το σύντροφο. Πιθανότητα εξαπάτησης σε επαγγελματική συνεργασία ενδέχεται σήμερα.

 

Λέων

Ξαφνικές κι απρόσμενες συμπλοκές με τρίτους ίσως σας βρουν απροετοίμαστους. Ίσως βρίσκεστε στο σημείο να τα τινάξετε όλα στον αέρα για να ακολουθήσετε κάτι που ταιριάζει στο χαρακτήρα σας. Η επιθυμία σας για ανεξαρτησία, σωματική και συναισθηματική,  πολλές φορές θα σας οδηγεί στο να φτάνετε στα άκρα. Η τάση σας να ξεπεράσετε τις δυνατότητές σας στο φυσικό-σωματικό επίπεδο εύκολα μπορεί να σας οδηγήσει σε διαταραχές του νευρικού συστήματος.

 

Παρθένος

Γενικά, πρόκειται για μια χαρακτηριστικά θετική ημέρα της ζωής σας. Αυτή είναι η ημέρα όπου ό,τι θα σπείρετε,  θα αποδώσει καλούς καρπούς, αρκεί να μην ξεπεράσετε την πραγματικότητα και παρασυρθείτε από τη μεγάλη αισιοδοξία σας σε υπερβολές. Ακόμα, θέματα σπουδών, εκπαίδευσης, ή σημαντικών επαγγελματικών αποφάσεων για την επέκταση κάποιας επιχείρησης φαίνεται πως θα θέσουν τις βάσεις για μια μακρόχρονη θετική κι αποδοτική περίοδο.

 

Ζυγός

Η οικογενειακή σας ζωή κι η ανάγκη σας για ασφάλεια πολύ πιθανό να περάσουν μια κρίση σήμερα. Ένα πρόβλημα με κάποιο μέλος απ’ την οικογένειά σας ίσως εμφανιστεί πολύ έντονο και χρειαστεί ιδιαίτερη μεταχείριση απ’ την πλευρά σας. Αυτό μπορεί να είναι συνδεδεμένο με οικονομικά ή ακόμα κι υποθέσεις υγείας. Ίσως αυτήν την ημέρα να επιχειρήσετε να κόψετε κάποιες παλιές αλλά βλαβερές συνήθειες σε μια προσπάθεια να βελτιώσετε την υγεία σας ή και την ίδια σας την οικογένεια.

 

Σκορπιός

Οι συμφωνίες και τα συμβόλαια οποιασδήποτε μορφής είναι ευνοϊκά για εσάς σήμερα. Ιδιαίτερη προσοχή, όμως, θα πρέπει να δώσετε στην υπερβολική αισιοδοξία ή κάποια τάση να υπερβάλλετε τις δυνατότητές σας σε σχέση με κάποιες ευθύνες που έχετε αναλάβει. Ο ενθουσιασμός και η αισιοδοξία σας θα είναι πολύ ψηλά και καθόλου απίθανο να σας παρασύρει ώστε να μην μπορέσετε να δείτε ρεαλιστικά ορισμένες καταστάσεις. Η υποτίμηση του χρόνου και τις προσπάθειας που απαιτείται για να εφαρμόσει κάποιος τα σχέδιά του είναι ένα συνηθισμένο λάθος σε αυτή την αστρολογική επιρροή.

 

Τοξότης

Ανήσυχοι κι απελευθερωμένοι, θα αισθάνεστε σήμερα πως πρέπει να σπάσετε τους κανόνες και τους περιορισμούς στη ζωή σας. Θα αναζητάτε την ελευθερία και δε θα έχετε πολύ υπομονή να ανεχτείτε τις κουραστικές καταστάσεις. Φυσιολογικά μπορείτε να ανεχτείτε κάποιες μπερδεμένες καταστάσεις, αλλά όχι σήμερα. Δε φαίνεται πως είστε διατεθειμένοι να αντιδράσετε με ένταση, απλά θέλετε να κάνετε κάτι πιο ευχάριστο, κάτι που σας τραβάει περισσότερο, έστω κι αν βρίσκεται σε αντίθεση απ’ τις καθημερινές σας υποχρεώσεις κι υπευθυνότητες.

 

Αιγόκερως

Αισθάνεστε πολύ τυχεροί κι είστε πολύ χαλαροί ή υπερβολικοί με τα λεφτά σας. Οικονομικά οφέλη είναι πολύ πιθανά σήμερα, αλλά προσέξτε να μη γίνετε υπερβολικά γενναιόδωροι και να μη στηρίζεστε πολύ στον παράγοντα «τύχη». Αισθηματικές ευκαιρίες για καινούργια σχέση. Μια αγάπη για την υπερβολή. Αρραβώνας ή γάμος μέσα στο σπίτι. Ένα ευχάριστο γεγονός στη ζωή κάποιου. Οικονομικές απώλειες εξαιτίας υπερβολικής αυτό-εμπιστοσύνης ή κακής εκτίμησης των καταστάσεων.

 

Υδροχόος

Θα αποδειχτεί αλήθεια το ότι αυτές τις ημέρες θα ανοίξουν καινούργιοι δρόμοι για εσάς και για τις φιλοδοξίες σας. Η αισιοδοξία κι η αυτοπεποίθησή σας θα είναι πολύ ανεβασμένες κι ίσως να κάνετε το λάθος να ρισκάρετε περισσότερο απ’ ό,τι πρέπει ή να προσπαθήσετε να φέρετε πολύ σύντομα αποτελέσματα στην απόκτηση των υλικών αγαθών. Κάτι που θα πρέπει να το αποφύγετε και να προσπαθήσετε να βαδίζετε επάνω σε πράγματα που τα γνωρίζετε πολύ καλά ή έχουν πολύ μικρές πιθανότητες ρίσκου – ανεξάρτητα αν πρόκειται για προσωπικές ή επαγγελματικές υποθέσεις.

 

Ιχθείς

Αυτές τις ημέρες είστε περισσότερο σεξουαλικά ελκυστικοί κι η ερωτική σας ζωή θα αποκτήσει χαρακτηριστική αρμονία προσφέροντάς σας ικανοποίηση. Απολαμβάνετε μια θετική ροή θέρμης και φιλικότητας ανάμεσα σε εσάς και τους άλλους κι ενεργοποιείστε απ’ τις συνηθισμένες επαφές με άτομα του αντίθετου φύλου. Οι δημιουργικές ή καλλιτεχνικές προσπάθειες αποδίδουν σήμερα.

 

Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Τάκη Καραγιαννόπουλο (FSRC GREECE) για τη συνεργασία του και την προσφορά του.

 

Απόκτησε τώρα τον προσωπικό σου αστρολογικό χάρτη ή την ερωτική συναστρία για σένα και το ταίρι σου, για να μάθεις όσα επιφυλλάσει το μέλλον, δια χειρός Λέτας Μπεζεργιάννη. Κάνε κλικ εδώ.