paul889

Ο Ερμής σε ορθή πορεία πλέον, βάζει τέλος στην ασυνεννοησία, στις παρεξηγήσεις, τα μπερδέματα και στις γκάφες στις μετακινήσεις! Ζώδια της Γης και του Νερού, απολαύστε επικοινωνίες ελεύθερα τις επόμενες μέρες!

Κριός
Σήμερα, αγαπητέ Κριέ, με την Ερμή στους Ιχθύες να επιστρέφει σε ορθή πορεία, οφείλεις να ηρεμήσεις και να ψάξεις μέσα σου τι ακριβώς επιθυμείς και χρειάζεσαι από τη ζωή σου, από εδώ και πέρα! Αν είσαι ελεύθερος, οι εξελίξεις στον ερωτικό τομέα, θα είναι απόλυτα ανανεωτικές και θετικές! Νέες γνωριμίες, επικοινωνιακές επαφές με κατακτήσεις σου και χαρμόσυνα μηνύματα! Αν είσαι δεσμευμένος, πετυχαίνεις βελτίωση με τη σχέση σου και πλήρη ανανέωση! Μείνε μακριά από κρυφούς, παρασκηνιακούς ή απαγορευμένους ερωτικούς δεσμούς.

Ταύρος
Είσαι ιδιαίτερα τυχερός σήμερα, φίλε Ταύρε, που πλέον ο Ερμή στους Ιχθύες μπαίνει σε ορθή πορεία! Αν είσαι δεσμευμένος, καταφέρνεις μέσα από ώριμη συζήτηση με τον σύντροφο να κάνετε το επόμενο βήμα, αφού σήμερα θα βάλετε γερές βάσεις στα κοινά σας όνειρα και στόχους! Αν είσαι ελεύθερος, ο έρωτας θα παρουσιαστεί από το πουθενά, μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον! Μήπως μία φιλία μετατρέπεται σε έναν μεγάλο έρωτα;

Δίδυμος
Φίλε Δίδυμε, σήμερα που ο Ερμής πλέον στους Ιχθύες μπαίνει σε ορθή πορεία, οφείλεις να δείξεις τη σοβαρότητα και την ωριμότητά σου, κυρίως κοινωνικά! Αν είσαι ελεύθερος, αναμένονται σήμερα νέες αξιόλογες γνωριμίες κι ώριμο αποτελεσματικό φλερτ! Αν είσαι δεσμευμένος, θα έρθει επίτευξη ουσιαστικών στόχων, μέσα από σωστή επικοινωνία, με τον σύντροφο! Σήμερα, είναι σίγουρα μία εποικοδομητική ερωτική ημέρα, όποια κι αν είναι η προσωπική σου κατάσταση, αφού θα πετύχεις μεγαλεπήβολα όνειρα!

Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε, ο Ερμής στους Ιχθύες μπαίνει σήμερα σε ορθή πορεία και βάζει τέλος στην ασυνεννοησία! Αν είσαι δεσμευμένος, πάθος κι αισθησιασμός χαρακτηρίζουν τη σημερινή ημέρα! Απολαμβάνεις ατέλειωτες καυτές στιγμές με το άλλο σου μισό και με συζήτηση βρίσκετε λύσεις σε παλαιά προβλήματα! Αν είσαι ελεύθερος, ο ερωτισμός και η γοητεία που αποπνέεις δεν θα αφήσουν κανέναν αδιάφορο! Έρχονται γνωριμίες, κατακτήσεις και πολύ φλερτ!

Λέων
Με τον Ερμή στους Ιχθύες να μπαίνει από σήμερα σε ορθή πορεία, αγαπητέ Λέοντα, η σημερινή ημέρα, θα στρέψει το ενδιαφέρον σου στις ψυχικές σου αλλά και τις συναισθηματικές σου ανάγκες κι επιθυμίες! Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις μία ιδιαίτερα συντροφική, συναισθηματική αλλά και παθιασμένη ημέρα με τον σύντροφο! Όσον αφορά τις συζητήσεις σας, πες «ναι» στην πειθώ αλλά «όχι» στην καταπίεση! Αν είσαι ελεύθερος, έχεις τώρα μία μεγάλη ευκαιρία για σχέση ή μία νέα γνωριμία, ιδιαίτερα γοητευτική και παθιασμένη, που ενδεχομένως να γίνει μία όμορφη συναισθηματική σχέση!

Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε, η σημερινή ημέρα χαρακτηρίζεται από αρμονία, ηρεμία, δικαιοσύνη κι ισορροπία, αφού σήμερα ο Ερμής στους Ιχθύες ξεκινά την ορθή του πορεία! Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις μία από τις καλύτερες μέρες στα ερωτικά σου σήμερα, αφού θα έχεις συντροφικότητα και ηρεμία στη σχέση σου με τον σύντροφο! Αν είσαι ελεύθερος, ανανεώνεσαι εμφανισιακά κι ομορφαίνεις! Το γεγονός αυτό έχει ως αποτέλεσμα πολλές κατακτήσεις και θαυμαστές! Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα τώρα να βρεις το άλλο σου μισό!

Ζυγός
Φίλε Ζυγέ, ο Ερμής από σήμερα ορθόδρομος στους Ιχθύες κι εσύ ετοιμάσου για πραγματική δράση! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις φλερτ, κατακτήσεις, θαυμαστές και νέες γνωριμίες! Είσαι ανανεωμένος εμφανισιακά κι ευχαριστιέσαι τις θετικές συνέπειες αυτού! Αν είσαι δεσμευμένος, ετοιμάσου να σε κακομάθει με περιποιήσεις και φροντίδα ο σύντροφος! Μία απόλυτα συναισθηματική κι ήρεμη μέρα, που κυλά με αρμονία κι ισορροπία για τη σχέση σου!

Σκορπιός
Επιτέλους, αγαπητέ Σκορπιέ, ο Ερμής στους Ιχθύες μπαίνει σε ορθή πορεία! Σήμερα, λοιπόν, θα νιώσεις ιδιαίτερα αγαπητός, δημοφιλής και περιζήτητος από τους γύρω σου! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις φλερτ, εξομολογήσεις, μηνύματα, νέες γνωριμίες, ερωτόλογα αλλά και την πιθανότητα έναρξης μίας νέας σχέσης! Λάμπεις κι έχεις όλα τα φώτα πάνω σου! Αν είσαι δεσμευμένος, χορταίνεις πάθος, συναίσθημα, συντροφικότητα και βελτίωση της σχέσης σου με τον σύντροφο! Τα ερωτικά σου μπαίνουν σε νέα, βελτιωμένη τροχιά!

Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, με τον Ερμή στους Ιχθύες από σήμερα σε πλέον ορθή πορεία, επικεντρώνεσαι σε σπίτι κι οικογένεια! Μπορεί από σήμερα ο Ερμής να μην είναι πια ανάδρομος, αλλά ένα άτομο από το ερωτικό παρελθόν ακόμα σε απασχολεί και πολύ πιθανόν να σε προσεγγίσει τώρα, αν είσαι ελεύθερος! Αν είσαι δεσμευμένος, η διαίσθησή σου είναι αυτή που θα σου δώσει την απάντηση και τη λύση, αφού καταφέρνεις να μαντέψεις τις προθέσεις και τους σκοπούς του συντρόφου!

Αιγόκερως
Σήμερα, φίλε Αιγόκερε, ο Ερμής στους Ιχθύες έρχεται πλέον σε ορθή πορεία! Αυτό σε ευνοεί ιδιαίτερα, αφού μέσα από συζητήσεις κι επαφές, θα καταφέρεις να ξεπεράσεις κάθε είδους πρόβλημα και να βρεις επιτέλους λύσεις! Αν είσαι ελεύθερος, έρχονται πολλές ευκαιρίες για νέα ερωτικά ξεκινήματα, ερωτικές γοργές εξελίξεις, φλερτ και νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες ή ακόμα και μία νέα σχέση! Αν είσαι δεσμευμένος, η επικοινωνία με τον σύντροφο βελτιώνεται στο έπακρο και μπορείς εύκολα να τον πείσεις, για να κάνει αυτό που επιθυμείς!

Υδροχόος
Σήμερα, φίλε Υδροχόε, που ξεκινά και πάλι την ορθή πορεία του ο Ερμής στους Ιχθύες, θα καταφέρεις να ηρεμήσεις, να χαλαρώσεις, να αποκοπείς από ανούσιες κοινωνικές συναναστροφές. Αν είσαι δεσμευμένος, απόφυγε κτητικότητα και ζήλια και θα δεις πως θα μπορέσεις να απολαύσεις συναισθηματική σιγουριά και βεβαιότητα, που θα έρθουν μέσα από τις πράξεις του συντρόφου σου! Αισθησιακές στιγμές κι αποδείξεις αφοσίωσης είναι μέσα στο πρόγραμμα! Αν είσαι ελεύθερος, ετοιμάσου για μία ερωτική εξομολόγηση, από ένα άτομο που δεν περίμενες καν!

Ιχθύς
Αγαπητέ Ιχθύ, σήμερα επιτέλους, ο Ερμής στο ζώδιό σου ισιώνει και σταματά την ανάδρομη πορεία του! Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις νέες γνωριμίες αλλά και πολλές αποκαλύψεις κρυφών, μέχρι τώρα, θαυμαστών! Η επικοινωνία από σήμερα είναι το κλειδί στον έρωτα, αφού μέσα από εκεί θα έρθει ένα νέο πρόσωπο στη ζωή σου! Αν είσαι δεσμευμένος και θες να συζητήσεις κάτι ή να ζητήσεις κάτι από το σύντροφο, κάνε το σήμερα! Οι συνθήκες σάς ευνοούν ιδιαίτερα και, ναι, μπορείτε να βρείτε σπουδαίες λύσεις για τη σχέση σας!

Πηγή

Κάνε σχόλιο!

Έχεις κάποια ιδέα για άρθρο;

Μπορείς να μας προτείνεις ένα θέμα που θα ήθελες να διαβάσεις σε κάποιο απ' τα επόμενα άρθρα μας!