Χριστός Ανέστη! Χρόνια Πολλά σε όλους! Ελπίδα, αδελφοσύνη, αισιοδοξία και δύναμη! Άλλωστε, η Σελήνη στον φιλικό Υδροχόο, σήμερα, θα φέρει τους ανθρώπους πιο κοντά!

Κριός
Αγαπητέ Κριέ, σήμερα διεκδικείς και πετυχαίνεις στόχους και σκοπούς, κυρίως μέσα από φιλικές συναναστροφές. Αν είσαι δεσμευμένος, η λύση που χρειαζόσουν τόσο καιρό, ώστε να ξεπεράσεις ένα πρόβλημα στη σχέση, έρχεται από έναν πολύ καλό σου φίλο, μετά από μία συμβουλή του! Αν είσαι ελεύθερος, επίσης, οι φίλοι σου θα δείξουν μεγάλο ενδιαφέρον για τα ερωτικά σου και θα είναι σίγουρα οι καλύτεροι βοηθοί στις συναισθηματικές σου εξελίξεις! Πολύ πιθανόν μάλιστα, μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον, να υπάρξει μία πολύ σημαντική γνωριμία!

Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, το ενδιαφέρον σου σήμερα επικεντρώνεται σε θέματα που αφορούν την κοινωνική σου θέση και την καλή σου φήμη! Αν είσαι ελεύθερος, δεν υπάρχει κανένας λόγος να βάζεις τοίχους ανάμεσα σε σένα και το άτομο που σε ενδιαφέρει, λόγω εγωισμού ή υπερηφάνειας, γιατί θα δημιουργήσεις συναισθηματική απόσταση! Αν είσαι δεσμευμένος, ενδεχομένως σήμερα να νιώσεις πως σου είναι κάπως δύσκολο να εκδηλωθείς συναισθηματικά, γι’ αυτό θα προτιμήσεις να δείξεις με πράξεις την αγάπη σου στον σύντροφο!

Δίδυμος
Είσαι αποφασισμένος σήμερα, αγαπητέ Δίδυμε, να αρνηθείς τα τετριμμένα της καθημερινότητας! Αν είσαι δεσμευμένος, πες ναι σε νέες εμπειρίες και δραστηριότητες ψυχαγωγίας, οι οποίες θα ανανεώσουν τη σχέση σου με τον σύντροφο! Αν είσαι ελεύθερος, γίνε όσο πιο εκδηλωτικός και γενναιόδωρος συναισθηματικά μπορείς, στο άτομο που σε ενδιαφέρει, ιδίως επικοινωνιακά! Η ανταπόκριση είναι πολύ πιθανή τώρα και τα μηνύματα που θα ανταλλάξεις μαζί του θα σε κάνουν σίγουρα χαρούμενο!

Καρκίνος
Φίλε Καρκίνε, θα έχεις την ευκαιρία σήμερα, να αντιμετωπίσεις, με επιτυχία, κρυφούς εχθρούς ή αντιπάλους, που τώρα επιτέλους αποκαλύπτονται! Αν είσαι ελεύθερος, χρησιμοποίησε την ισχυρή κι ανεπτυγμένη γοητεία σου και τον ερωτισμό σου, ώστε να πλησιάσεις και να σαγηνεύσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει! Αν είσαι δεσμευμένος, θα βεβαιωθείς με ποικίλους τρόπους για την ειλικρίνεια, την αφοσίωση και την πίστη του συντρόφου σου κι επιπλέον θα έχετε άπειρες ευκαιρίες για καυτές ερωτικές στιγμές!

Λέων
Αγαπητέ Λέοντα, το ζητούμενό σου σήμερα είναι να υπάρχει ισοτιμία, δικαιοσύνη κι ισορροπία στις διαπροσωπικές επαφές σου. Αν είσαι δεσμευμένος, βελτιώνεις εμφανώς τη σχέση με τον σύντροφό σου κι έρχεστε πιο κοντά με πολλούς τρόπους, απολαμβάνοντας συντροφικές και συναισθηματικές στιγμές! Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα θα έχεις μία μεγάλη ευκαιρία για μία νέα γνωριμία ή μία προσέγγιση από το άτομο που σε ενδιαφέρει, το οποίο, επιτέλους, είναι έτοιμο να σου εκφράσει τα συναισθήματά του για σένα!

Παρθένος
Φίλε Παρθένε, σήμερα οι λεπτομέρειες θα είναι πολύ σημαντικές και θα κάνουν τη διαφορά, γι’αυτό μην τις αμελείς! Αν είσαι ελεύθερος, εκείνος ο συνάδελφος που έχει τραβήξει το ερωτικό σου ενδιαφέρον, κάνει επιτέλους κίνηση προσέγγισης! Αν είσαι δεσμευμένος, καταφέρνεις σήμερα να καταλάβεις πού ακριβώς βρίσκεσαι και τι πρέπει να κάνεις, ώστε να βελτιώσεις τ  σχέση σου και να ευχαριστήσεις τον σύντροφό σου!

Ζυγός
Σήμερα θα έχεις την ευκαιρία, φίλε Ζυγέ, να περιορίσεις την τάση σου για εγωκεντρισμό κι επίδειξη. Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις ρομαντισμό, πάθος αλλά κι εκπλήξεις ή δωράκια από τον σύντροφό σου! Αν είσαι ελεύθερος, χορταίνεις μόνο θετικές εξελίξεις στα ερωτικά σου και σε διακατέχει ενθουσιασμός και χαρά! Φλερτάρεις και μπορείς με ευκολία να κατακτήσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει και να γοητεύσεις πολύ κόσμο, αποκτώντας κατακτήσεις και θαυμαστές!

Σκορπιός
Φίλε Σκορπιέ, σήμερα είσαι ιδιαίτερα διαισθητικός και καταφέρνεις να καταλαβαίνεις με ευκολία τις προθέσεις των συνομιλητών σου! Αν είσαι ελεύθερος, ετοιμάσου επιτέλους για επανασύνδεση! Ένας παλιός έρωτας επιστρέφει και θα πρέπει να κινηθείς μεθοδικά, αν θες την επανένωσή σας και την επανασύνδεσή σας! Αν είσαι δεσμευμένος, ίσως υπάρξουν κάποια σκαμπανεβάσματα με τον σύντροφό σου, λόγω της κυκλοθυμίας σου! Μία είσαι πολύ τρυφερός και μία υπερβολικά παραπονιάρης!

Τοξότης
Σήμερα, αγαπητέ Τοξότη, θα νιώσεις ιδιαίτερα αγαπητός και περιζήτητος στις κοινωνικές σου συναναστροφές! Αν είσαι δεσμευμένος, πολύ πιθανόν να αναθεωρήσεις κάποια πράγματα και να σχηματίσεις διαφορετικές απόψεις για τη σχέση σου και τον σύντροφό σου, και έτσι μπορεί να υπάρξουν διαφωνίες! Αν είσαι ελεύθερος, πιθανόν σήμερα να γνωρίσεις ένα νέο πρόσωπο, μέσα από φλερτ κι εξόδους, το οποίο θα τραβήξει αποκλειστικά το ενδιαφέρον σου!

Αιγόκερως
Φίλε Αιγόκερε, σήμερα είσαι ιδιαίτερα πρακτικός και βρίσκεις λύσεις σε όλα σου τα παροντικά προβλήματα! Αν είσαι δεσμευμένος, θα έχεις σήμερα αρκετές ευκαιρίες, για να καταφέρεις να πραγματοποιήσεις βαθιές επιθυμίες, να βεβαιωθείς για την πίστη και την αφοσίωση του συντρόφου σου, αλλά και για να απολαύσεις αισθησιακές στιγμές μαζί του! Αν είσαι ελεύθερος, πετυχαίνεις σιγουριά και ασφάλεια στις ερωτικές σου υποθέσεις, ιδίως με ένα άτομο που ήδη σε ενδιαφέρει και τώρα σε προσεγγίζει!

Υδροχόος
Φίλε Υδροχόε, σήμερα με τη Σελήνη στο δικό σου ζώδιο, οι προϋποθέσεις για να εκπληρώσεις επιθυμίες, θα είναι οπωσδήποτε θετικές! Αν είσαι δεσμευμένος, φρόντισε να νοιάζεσαι και για τις επιθυμίες ή τις ανάγκες του συντρόφου σου κι όχι μόνο τις δικές σου, ώστε να αποφευχθούν παρεξηγήσεις! Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα έχεις την ανάγκη για την αποδοχή των γύρων σου και για επιβεβαίωση μέσα από κατακτήσεις, φλερτ και θαυμαστές. Είσαι ιδιαίτερα γοητευτικός, γεγονός που σίγουρα σήμερα, θα τραβήξει τα βλέμματα πάνω σου!

Ιχθύς
Αγαπητέ Ιχθύ, σήμερα προτίμησε να βρίσκεσαι στο παρασκήνιο, ακόμα κι αν απομονωθείς, για να μπορέσεις να βρεις τις λύσεις που επιθυμείς! Αν είσαι δεσμευμένος, απόφυγε τις πολλές συζητήσεις με τον σύντροφο, γιατί μάλλον θα απογοητευτείς από τα λόγια του! Επιπλέον, φρόντισε να είσαι έντιμος και πιστός απέναντί του! Αν είσαι ελεύθερος, ενδεχομένως να υπάρξει μία εξέλιξη σε σχέση με μία ερωτική ιστορία κρυφή κι ίσως παράνομη! Η διαίσθησή σου είναι αυτή που θα σου δώσει τις απαντήσεις που ψάχνεις!

Πηγή