Σελήνη Εξάγωνο με Ουρανό σήμερα και τα Ζώδια της Γης και του Νερού του 1ου δεκαημέρου ανανεώνονται συναισθηματικά, λόγω ανέλπιστων χαρμόσυνων καταστάσεων και γεγονότων! Όλα μπορούν να αλλάξουν και να βελτιωθούν!

Κριός
Φίλε Κριέ, η σημερινή ημέρα, είναι η ιδανική για ενδοσκόπηση, λήψη σημαντικών αποφάσεων αλλά, κυρίως, παρατήρησης κι αξιολόγησης γεγονότων και καταστάσεων. Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα υποκύπτεις σε κολακείες, κομπλιμέντα και μεγάλα λόγια, γεγονός που θα σε κάνει και πάλι να πιστέψεις σε λάθος άτομα και να έχεις απατηλές ελπίδες για κάτι που δεν πρέπει! Αν είσαι δεσμευμένος, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να παρασυρθείς σε κάτι παράλληλο, παράνομο και παρασκηνιακό! Πρόσεχε, λοιπόν, ενδεχόμενες αποκαλύψεις που μπορεί να σε βλάψουν!

Ταύρος
Σήμερα, αγαπητέ Ταύρε, οι φίλοι σου θα σε βοηθήσουν και θα γίνουν σύμμαχοί σου στην εκπλήρωση ενός μεγάλου στόχου σου ή ονείρου! Αν είσαι δεσμευμένος, απαιτείς από τον σύντροφό σου την ανεξαρτησία και την ελευθερία σου κι αν δεν κρατήσεις χαμηλούς τόνους, θα υπάρξουν ρήξεις! Αν είσαι ελεύθερος, έχεις διάθεση για μπόλικο φλερτ κι αυτό το φλερτ ίσως εκδηλωθεί μέσα από μία φιλική συμπεριφορά, κι όχι μέσα από άμεση προσέγγιση του ατόμου που σε ενδιαφέρει.

Δίδυμος
Αγαπητέ Δίδυμε, σήμερα καταφέρνεις και κάνεις αισθητή την παρουσία σου με κάθε τρόπο, προκαλώντας τον θαυμασμό και τον σεβασμό των γύρων σου! Αν είσαι δεσμευμένος, πες «όχι» σήμερα σε γκρίνια και παράλογες απαιτήσεις, που ενδεχομένως να φέρουν διαμάχες και ψυχρότητα στη σχέση σου! Αν είσαι ελεύθερος, διεκδικείς τώρα μια σταθερή, ουσιαστική και γεμάτη σιγουριά σχέση! Αυτή η ώριμη συμπεριφορά σου, θα φέρει ένα αξιόλογο άτομο ως κατάκτησή σου και πιθανόν να είναι ένα πρόσωπο μέσα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον!

Καρκίνος
Σήμερα, φίλε Καρκίνε, πρόκειται σίγουρα για μία ημέρα γεμάτη επικοινωνίες, μηνύματα, γνωριμίες, τύχη, μετακινήσεις, ευχάριστα νέα, επαφές και συναντήσεις! Αν είσαι δεσμευμένος, είναι η καλύτερη ημέρα για συζήτηση με τον σύντροφο, για μία ψυχαγωγική έξοδο ή για την απόφαση-οργάνωση ενός ταξιδιού ή μίας εκδρομής! Αν είσαι ελεύθερος, περιόρισε τον ενθουσιασμό και τον αυθορμητισμό σου σε νέες γνωριμίες, αλλά φλέρταρε όσο πιο πολύ μπορείς και θα αισθανθείς πιο περιζήτητος κι επιθυμητός από ποτέ!

Λέων
Σήμερα, αγαπητέ Λέοντα, καταφέρνεις σε διαπροσωπικές επαφές, συναναστροφές και σχέσεις να έχεις εσύ το πάνω χέρι, κυρίως λόγω της ισχυρής πειθούς σου. Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις κατακτήσεις, αφού η δύναμη της ερωτικής σου γοητείας μπορεί να σε ωθήσει να σαγηνεύσεις τον οποιοδήποτε! Αν είσαι δεσμευμένος, καταφέρνεις σήμερα και ψαρεύεις ένα μυστικό που ξέρεις ότι ο σύντροφός σου κρατά εδώ και καιρό από σένα! Γενικά, η σχέση σου θα είναι, αδιαμφισβήτητα, η προτεραιότητά σου σήμερα κι ιδίως η σεξουαλική σου ζωή με το ταίρι σου!

Παρθένος
Φίλε Παρθένε, επιτέλους, όλα κυλούν αρμονικά κι ήρεμα, πράγμα που θα σε βοηθήσει να πάρεις τον χρόνο σου, ώστε να πάρεις τις σωστές αποφάσεις. Αν είσαι ελεύθερος, έρχεται σήμερα μία νέα γνωριμία πολλά υποσχόμενη, με ένα πρόσωπο που πραγματικά θα σε κάνει να νιώθεις σιγουριά κι ηρεμία! Αν είσαι δεσμευμένος, ο σύντροφος εκτιμά τις φροντίδες και τις προσπάθειές σου, γεγονός που βοηθά στην ομαλή πορεία της σχέσης σου μαζί του! Βρίσκετε μαζί τις απαραίτητες ισορροπίες, ώστε να προχωρήσετε με ευκολία στους κοινούς ερωτικούς σας στόχους!

Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ, σήμερα επικοινωνείς αποτελεσματικά, γεγονός που φέρνει σημαντικά οφέλη. Αν είσαι δεσμευμένος, ίσως η σημερινή ημέρα δεν είναι τόσο παθιασμένη ή συναισθηματική, όσο θα ήθελες! Ωστόσο, μπορείς να είσαι σίγουρος πως θα είναι εποικοδομητική και χρήσιμη για τη σχέση σου, αφού μέσα από συζήτηση με τον σύντροφο βρίσκετε λύσεις στα κοινά σας προβλήματα! Αν είσαι ελεύθερος, θα υπάρξει φλερτ με ένα άτομο σήμερα, μέσα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον!

Σκορπιός
Σήμερα, φίλε Σκορπιέ, τα γεγονότα κι οι συγκυρίες θα σου φέρουν ενθουσιασμό, χαρά, καλοπέραση και την αίσθηση της απόλυτης ικανοποίησης! Αν είσαι δεσμευμένος, είσαι πολύ πιο δραματικός κι απαιτητικός απέναντι στο σύντροφο, ωστόσο οι γεμάτες πάθος στιγμές, το δυνατό συναίσθημα, ο ρομαντισμός κι οι ευχάριστες εκπλήξεις από το ταίρι σου, θα τα διορθώσουν όλα! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις κατακτήσεις, φλερτ, θαυμαστές και γενικά ο τομέας του έρωτα θα είναι σίγουρα ευνοημένος απόλυτα!

Τοξότης
Σήμερα, φίλε Τοξότη, το ενδιαφέρον σου θα στραφεί στο σπίτι και την οικογένεια, όπου ανοίγονται δρόμοι βελτίωσης και λύσεων! Αν είσαι ελεύθερος, θα σου ξυπνήσουν αναμνήσεις σχετικά με ένα άτομο του παρελθόντος! Καλό θα ήταν όμως, να μην κάνεις εσύ το πρώτο βήμα, αλλά να προσπαθήσεις για επανασύνδεση, μόνο αν πάρει πρώτα το άλλο άτομο την πρωτοβουλία επαναπροσέγγισής σου! Αν είσαι δεσμευμένος, προτιμήστε με τον σύντροφο τη θαλπωρή του σπιτιού και να απολαύσετε μία ταινία ή ένα δείπνο μαζί! Ιδανική ημέρα να συζητήσεις για συγκατοίκηση!

Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε, η εκπλήρωση των στόχων κι η διεκπεραίωση των υποχρεώσεών σου είναι πολύ πιο εύκολες τώρα για σένα. Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις νέες γνωριμίες και φλερτ, ακόμα κι αν δεν καταλήξει κάπου όλο αυτό! Σημασία έχει πως θα νιώσεις ιδιαίτερα επιθυμητός κι ερωτεύσιμος μέσα από επικοινωνίες κι επαφές! Αν είσαι δεσμευμένος, προσπάθησε σήμερα, με περισσότερη υπευθυνότητα και συναίσθημα από μέρους σου, να κάνεις μία σημαντική συζήτηση με τον σύντροφό σου, ώστε να λύσετε προβλήματα!

Υδροχόος
Σήμερα, φίλε Υδροχόε, μπορείς να αναμένεις, στα ξαφνικά, τις λύσεις για τα προβλήματα που σε απασχολούν εδώ και καιρό! Αν είσαι ελεύθερος, είσαι παραδόξως πιο ντροπαλός απ’ ό,τι συνήθως στο φλερτ και στις ερωτικές επαφές! Κι όμως! Αυτό είναι που θα γοητεύσει και τους άλλους, αφού θα τους κινήσεις την περιέργεια! Αν είσαι δεσμευμένος, μην παρασύρεσαι από κτητικότητα, απαιτητικότητα και ζήλια, καταστρέφοντας την κατά τ’ άλλα ερωτική ατμόσφαιρα με τον σύντροφο!

Ιχθύς
Η Σελήνη σήμερα είναι στο δικό σου ζώδιο, φίλε Ιχθύ, και καταφέρνεις, με την άμεση δράση σου και την εμπιστοσύνη στον εαυτό σου, να πείσεις τους συνομιλητές σου και να γοητεύεις μέσα από συναναστροφές και κοινωνικές επαφές! Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις στιγμές πάθους, ερωτισμού και συναισθηματισμού, με τον σύντροφό σου, αρκεί να αποφύγεις εντάσεις και ξεσπάσματα χωρίς λόγο! Αν είσαι ελεύθερος, διεκδίκησε το άτομο που σε ενδιαφέρει και θες να κατακτήσεις, και θα καταφέρεις να το πετύχεις πολύ πιο εύκολα, απ’ ό,τι παλαιότερα! Η γοητεία σου νικά σήμερα!

Πηγή