Απόκτησε τώρα τον προσωπικό σου αστρολογικό χάρτη ή την ερωτική συναστρία για σένα και το ταίρι σου, για να μάθεις όσα επιφυλάσσει το μέλλον, δια χειρός Λέτας Μπεζεργιάννη.

 

Ο Ερμής από σήμερα, Μεγάλη Τετάρτη, ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Ταύρου, κάτι που πρακτικά σημαίνει παρεξηγήσεις και δυσκολίες στις επικοινωνίες. Καθυστερήσεις επίσης σε οικονομικά κι αισθηματικά ζητήματα.

 

 Κριός

Έντονη ημέρα η σημερινή με την ενέργειά σας να χτυπάει κόκκινο. Κατάλληλη στιγμή για άσκηση κι άθληση, κάτι που θα μπορούσατε να συνδυάσετε και με το φιλικό σας περιβάλλον ή το σύντροφό σας. Χρειάζεστε γενικότερα μια διέξοδο για τις συναισθηματικές σας εντάσεις και την πίεση των ημερών. Η στήριξη απ’ το οικογενειακό σας περιβάλλον είναι δεδομένη. Πιθανά ερωτικά μπλεξίματα κι ερωτικά τρίγωνα θέλουν προσοχή! 

 

Ταύρος

Θα νιώσετε την ανάγκη να εξωτερικεύσετε τα μεγαλύτερά σας ταλέντα, ή άλλα ξεχωριστά χαρίσματα. Αυτή είναι μια ημέρα επιβεβαίωσης δύναμης και κυριαρχίας. Ωστόσο, αυτή η δύναμη δεν είναι απαραίτητα δύναμη πάνω στους άλλους, ή ακόμα δύναμη ορατή απ’ τους άλλους. Είναι η δύναμη που έχετε να εκφράζετε πλήρως τις δυνατότητές σας και να εκφράζετε επιτυχώς τα συναισθήματα και τις παρορμήσεις που νιώθετε. Αν η δουλειά σας δεν ταιριάζει με τα προσωπικά σας γούστα, ίσως σήμερα αλλάξετε επάγγελμα.

 

Δίδυμοι

Είστε λιγότερο απασχολημένοι με τους προσωπικούς σας στόχους κι ανάγκες και μπορείτε καλύτερα να δείτε πως η συνεισφορά σας ταιριάζει καλύτερα στο γενικό πλάνο. Οι μοναδικές αρνητικές πιθανότητες απ’ αυτή την αστρολογική όψη, είναι ότι οι άλλοι ίσως εκμεταλλευτούν τη γενναιοδωρία σας, την αυτοθυσία σας και να γίνουν επιθετικοί, ή να σφετεριστούν την ιδεαλιστική, ανεκτική, ανιδιοτελή συμπεριφορά σας, προς όφελός τους και προς δικό σας χάσιμο.

 

Καρκίνος

Μπορείτε να είστε πολύ πειστικοί σήμερα, αλλά μην προσπαθείτε να επηρεάσετε τους άλλους που δεν ενδιαφέρονται για αυτά που λέτε. Προσπαθήστε ν’ αποφύγετε να είστε δογματικοί κι άκαμπτοι στον τρόπο που σκέπτεστε και μην αποκλείσετε δεύτερες ευκαιρίες. Μερικές απ’ τις προηγούμενες υποθέσεις σας, αλλάζουν απ’ τις ανακαλύψεις σας και συνεπώς αναγκάζεστε να αλλάξετε μέρος της όλης σας συμπεριφοράς, γνώμης και πεποίθησης για τη ζωή.

 

Λέων

Είστε πιο ριψοκίνδυνοι, πιο ανήσυχοι και λιγότερο στενόμυαλοι. Είστε πολύ λιγότερο προσεκτικοί κι αυτοελεγχόμενοι απ’ ό,τι συνήθως και μπορείτε να αντισταθείτε ν’ ανακατεύεστε με τα πράγματα που θέλετε, ακόμα κι αν στην πραγματικότητα δεν έχετε την οικονομική ευχέρεια να το κάνετε. Ξοδεύετε χρήματα ελεύθερα, επισκέπτεστε μέρη που δεν είχατε ξαναπάει κι εκτίθεστε σε πολλές νέες ιδέες. Κατάλληλη στιγμή για ρομαντικές αποδράσεις.

 

Παρθένος

Επειδή η συγκέντρωσή σας είναι τόσο καλή, ικανοποιείστε να δουλεύετε μόνοι σας σήμερα. Η απομόνωση κι η ησυχία είναι απολαυστικές, ακόμα και αν δεν αισθάνεστε πολύ φιλόδοξοι κι απλώς θέλετε να ηρεμήσετε. Σε υποσυνείδητο επίπεδο, κάνετε απολογισμό της ζωής σας και διαχωρίζετε την κατάστασή σας και κατά συνέπεια μπορεί ενστικτωδώς να νιώθετε μοναξιά, χωρίς συνειδητά να γνωρίζετε γιατί έχετε αυτή την επιθυμία.

 

Ζυγός

Είναι η ημέρα να κοιτάξετε βαθιά μέσα σας και να ξεθάψετε παλιές αρνητικές καταστάσεις. Προσπαθήστε να τα αποτινάξετε και να χαράξετε μια προσωπική σας οπτική που δεν επηρεάζετε απ’ τις απόψεις τρίτων. Το ίδιο ισχύει και για τον ερωτικό σας σύντροφο. Όλα μπορεί να δείχνουν κόντρα σε όσα πραγματικά επιθυμείτε, αλλά βρείτε τον τρόπο να υπερισχύσουν οι δικές σας επιθυμίες. Με υπομονή, επιμονή και πραγματική θέληση, όλα θα στρώσουν.

 

Σκορπιός

Μπορεί να ταλαντεύεστε ανάμεσα σε ημέρες ευφορίας και συναισθηματικής κατάθλιψης. Αυτή η συναισθηματική κατάθλιψη μπορεί να προέρχεται απ’ τη συνειδητοποίηση πως πολλά απ’ τα αγαπημένα σας ιδανικά κι είδωλα, στηρίζονται σε αυταπάτες και φαντασιώσεις. Κατά τη διάρκεια αυτής της ημέρας πρέπει να είστε πρόθυμοι να διώξετε τις αυταπάτες και ν’ αναπτύξετε ένα νέο όραμα για τον εαυτό σας. Να είστε ρεαλιστές και να μη βάζετε κανέναν σε βάθρο.

 

Τοξότης

Μια μέρα όπου η δημιουργία θα εκφράζεται με ποικίλους τρόπους. Θέλετε να δοκιμάσετε νέα πράγματα, να πετύχετε, να μείνετε στην ιστορία, να ακουστεί το όνομά σας. Φιλοδοξία κι αισιοδοξία, ίσως σε υπερβολικό βαθμό. Ακόμα, η ευκαιρία να πραγματοποιήσετε κάτι ξεχωριστά δημιουργικό που το σχεδιάζατε από παλιά είναι μεγάλη. Ερωτικά νιώθετε κυνηγοί και διεκδικείτε όσα σας γοητεύουν. Καλά κάνετε και το κάνετε. Θα έχετε αποτέλεσμα.

 

Αιγόκερως

Οι βαθύτεροι φόβοι κι οι αμφιβολίες σας βγαίνουν στην επιφάνεια, αλλά δε σας καταβάλλουν. Αν έχετε έλλειψη αυτοπεποίθησης, προσωπικές κακές συνήθειες που θα θέλατε να εξαφανίσετε, νιώθετε απαισιόδοξοι, πως τα όνειρά σας δε θα πραγματοποιηθούν ποτέ, ή έχετε λίγη αίσθηση μαγείας ή σκοπού στη ζωή σας, μπορείτε να κάνετε μεγάλα βήματα, κατά τη διάρκεια αυτής της ημέρας. Το κλειδί βρίσκεται στο θάρρος και την καλή διάθεση.

 

Υδροχόος

Τα εσωτερικά νοήματα, η εμπιστοσύνη κι η κατανόηση με τους αγαπημένους σας είναι πολύ σημαντικά για σας αυτήν την ημέρα. Αν ούτε εσείς ούτε ο σύντροφός σας δεν είστε διατεθειμένοι να καταφέρετε κάτι τέτοιο, τότε η σχέση σας γίνεται εξαιρετικά αδύναμη και δε σας ικανοποιεί. Δεν είστε κοινωνικοί κι ίσως αισθάνεστε ότι δεν μπορείτε να είστε ανοιχτοί και τρυφεροί απέναντι σ’ αυτόν που σας ενδιαφέρει. Ίσως χρειάζεστε λίγο χρόνο αποκλειστικά για εσάς ώστε να βρείτε τις ισορροπίες σας.

 

Ιχθύς

Ακόμα κι αν θεωρείτε πως είστε αρκετά αμερόληπτοι και φιλελεύθεροι, μπορεί να βρεθείτε να κάνετε αρνητικά, κριτικά σχόλια. Και πάλι, αυτές οι προκαταλήψεις προέρχονται από βαθιά ριζωμένα συναισθηματικά μπλεξίματα στον εαυτό σας. Αυτή είναι η κατάλληλη ημέρα για ν’ αντιμετωπίσετε αυτά τα προβλήματα. Ανοίξτε το μυαλό σας και δείτε καθαρά τα πράγματα γύρω σας σε κάθε επίπεδο, αλλά κυρίως στο ερωτικό που επιμένετε να εθελοτυφείτε.

 

Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Τάκη Καραγιαννόπουλο (FSRC GREECE) για τη συνεργασία του και την προσφορά του.

 

Απόκτησε τώρα τον προσωπικό σου αστρολογικό χάρτη ή την ερωτική συναστρία για σένα και το ταίρι σου, για να μάθεις όσα επιφυλάσσει το μέλλον, δια χειρός Λέτας Μπεζεργιάννη.