Με τη Σελήνη στον Καρκίνο σήμερα, γινόμαστε πιο συναισθηματικοί, τρυφεροί, προστατευτικοί, διαισθητικοί, νοσταλγικοί αλλά και ιδιαίτερα ανασφαλείς και κυκλοθυμικοί! Θετικότερες συναισθηματικές εξελίξεις θα έχουν Ταύροι, Παρθένοι, Σκορπιοί και Ιχθύες!

 

Κριός

Κάποιες συναντήσεις σήμερα, Κριέ, θα σου φέρουν μεγάλη ικανοποίηση. Μπορείς να μιλήσεις και να πεις κάποια πράγματα έτσι όπως είναι, ώστε να νιώσεις καλύτερα ψυχικά. Καλό θα είναι, Κριέ, στην παρούσα περίοδο να ξεκαθαρίσεις στη σχέση σου μερικές καταστάσεις, αυτές που σε φέρνουν συνέχεια σε συγκρούσεις με το ταίρι σου.

 

Ταύρος

Φρόντισε σήμερα να κινηθείς με πολύ προγραμματισμό και να μην τα βάζεις με άτομα τού οικογενειακού σου περιβάλλοντος.  Μη δίνεις σημασία σε ασήμαντους λόγους, Ταύρε, που μπορεί να σε εκνευρίζουν, καταλήγοντας να ξεσπάς στο ταίρι σου χωρίς να υπάρχει αιτία.

 

Δίδυμος

Διώξε σήμερα τις ανασφάλειες, αφού οι δυνατότητες που έχεις είναι πάρα πολλές και σε ό,τι καταπιαστείς μπορείς και τα καταφέρνεις με πολύ μεγάλη επιτυχία. Είναι σε πολύ καλό δρόμο η σχέση σου, Δίδυμε, και θα μπορείς να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου για το μέλλον σας μαζί.

 

Καρκίνος

Διώξε και την παραμικρή ανασφάλεια που μπορεί να έχεις και προχώρα μπροστά. Θα αρχίσεις να αισθάνεσαι καλύτερα ψυχολογικά, Καρκίνε, και θα έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, είναι μια καλή περίοδος να εξωτερικευτείς περισσότερο και να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.

 

Λέων

Τη σημερινή μέρα, Λέων μου, θα αισθάνεσαι πολύ καλά και θα αποφασίσεις να κάνεις πράγματα τα οποία ανέβαλες τις προηγούμενες μέρες.  Σήμερα, Λέων, θα έχεις κάποια παράπονα για κάποια πράγματα που δε σου αρέσουν στη σχέση. Μίλησε με το ταίρι σου και θα δεις, ότι όλα θα ξεπεραστούν με τον καλύτερο τρόπο.

 

Παρθένος

ρέπει σήμερα να σκεφτείς με αρκετή ηρεμία και ρεαλισμό, να επιστρατεύσεις όλη την εξυπνάδα και την πονηριά που έχεις και δεν έχεις, και να κοιτάς μακριά. Η σχέση σου πάει αρκετά καλά, Παρθένε μου, αλλά εσύ συνεχίζεις να έχεις κάποιες αγωνίες για το μέλλον. Φρόντισε να ηρεμήσεις, αφού η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται.

 

Ζυγός

Οι ιδέες που θα έχεις σήμερα, Ζυγέ, θα είναι πολλές και πολύ καλές, και θα σου δώσουν λύσεις σε πολλά θέματα που μέχρι τώρα καθυστερούσαν, προβληματίζοντάς σε.  Θέλεις να δώσεις πολλά στη σχέση σου, Ζυγέ, και να κάνεις το ταίρι σου ευτυχισμένο. Για να πετύχεις αυτά που θέλεις, φρόντισε να μην κάνεις σπασμωδικές κινήσεις.

 

Σκορπιός

Σήμερα, Σκορπιέ, κοίτα να τακτοποιήσεις όλες τις εκκρεμότητες που έχεις αφήσει και μπορεί να ανακόπτουν την πορεία σου. Έχεις κάποιες απορίες, Σκορπιέ, για το πως αντιμετωπίζει το ταίρι σου κάποιες καταστάσεις. Μίλα μαζί του και σε βεβαιώνω, ότι μετά τη συζήτηση θα λυθούν όλα τα ζητήματα με τον καλύτερο τρόπο.

 

Τοξότης

Σκέψου πώς πρέπει να πράξεις. Δες τα πράγματα ρεαλιστικά και μην αφήσεις τους συναισθηματισμούς να σε αποσυντονίσουν στα σχέδιά σου. Με την στάση που έχεις αυτή την στιγμή απέναντι στο ταίρι σου, Τοξότη, και σε ερωτηματικά το βάζεις, αλλά και δε θα έχεις και καλή πορεία στη σχέση σου.

 

Αιγόκερως

Φρόντισε να εξωτερικευτείς περισσότερο και να δεις κάποιες καταστάσεις ρεαλιστικά και όχι με συναισθηματικότητα, η οποία σε οδηγεί σε λάθος αποφάσεις Η πορεία της σχέσης σου, Αιγόκερε, βλέπεις ότι δεν είναι καλή. Εξυπνάδα έχεις, να ελιχθείς μπορείς και να κάνεις τις συζητήσεις που πρέπει, ξέρεις, οπότε κινήσου ανάλογα.

 

Υδροχόος

Μπορείς να τα πας πολύ καλά στη σχέση σου, Υδροχόε, αν μερικές φορές συγκρατείς τα νεύρα σου και δεν λες λόγια, που μπορεί να στεναχωρούν το ταίρι σου. Αν αυτή την στιγμή δεν έχεις ταίρι, σε βεβαιώνω, ότι πάρα πολύ σύντομα σε περιμένουν τέτοιες εξελίξεις, που θα σε κάνουν να χαρείς.

 

Ιχθύς

Δώσε λίγο χρόνο στον εαυτό σου για να το πετύχει και τα αποτελέσματα θα είναι θεαματικά. Ο χαρακτήρας σου αρέσει στους ανθρώπους που συναναστρέφεσαι και κερδίζεις την εκτίμηση τους.  Φρόντισε να μιλήσεις με το ταίρι σου, Ιχθύ, και να του πεις για τις ανησυχίες που έχεις. Αυτό θα σας φέρει πιο κοντά.

 

Πηγή