Δευτέρα αλλά έχουμε καλά νέα! Η Σύνοδος Ερμή-Δία φέρνει χαρμόσυνες ειδήσεις, καλοπροαίρετες προτάσεις κι επαφές, όπως και χαρούμενες μετακινήσεις ή συναντήσεις! Οι πιο ευνοημένοι και οι πιο τυχεροί είναι σίγουρα τα Ζώδια της Γης και του Νερού του 3ου δεκαημέρου!

Κριός
Χρησιμοποιείς σήμερα τη φαντασία σου, Κριέ, όχι για να δραπετεύσεις από την πραγματικότητα, αλλά για να δημιουργήσεις. Πιέζεσαι για ν’ αποσπάσεις υποσχέσεις που θα σε βοηθήσουν αργότερα, αλλά πρέπει να το επιδιώξεις με πιο ήπιο τρόπο. Δημιούργησε τις κατάλληλες προϋποθέσεις για τους στόχους σου και με λίγη περισσότερη υπομονή, θα καταφέρεις αυτό που ονειρεύεσαι. Σε συζητήσεις που θα κάνεις για προβληματικές καταστάσεις που αφορούν τη σχέση σου, καλό είναι να μη φτάσεις τα πράγματα στα άκρα.

Ταύρος
Μεγάλος ενθουσιασμός σε διακατέχει, Ταύρε, από τις καινούργιες γνωριμίες που έγιναν. Πρόσεξε όμως, επειδή κάποιες φορές οι χαρακτήρες των ανθρώπων κρύβονται πίσω από μία μάσκα. Δώσε ιδιαίτερη σημασία στη συμπεριφορά τους απέναντι σε άλλους, από τους οποίους δεν έχουν κάτι να αποκομίσουν, και γρήγορα θα βγάλεις τα συμπεράσματα σου. Μπορείς σήμερα να περάσεις υπέροχα, αν εξωτερικεύσεις τα συναισθήματά σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να είσαι σε ετοιμότητα, αφού ήρθε ο καιρός για να μοιραστείς τη ζωή και την καρδιά σου.

Δίδυμος
Η υπομονή σου πλέον, Δίδυμέ μου, δείχνει να τελειώνει με τους γύρω σου. Έχεις δώσει αρκετό χώρο και χρόνο στους άλλους, για να καταλάβουν τι είναι αυτό που σ’ έχει πικράνει. Δε φταις εσύ, που δεν κάθισαν να αναλύσουν τη συμπεριφορά σου, ούτε ότι δεν προβληματίστηκαν. Δικαιολογημένη η αδιαφορία σου, λοιπόν, και καλώς εσύ αισθάνεσαι υπέροχα με αυτή σου την απόφαση. Μπορείς να τα πας πάρα πολύ καλά στα αισθηματικά σου αν μειώσεις τον εκνευρισμό σου και δεις μερικά πράγματα με διαφορετικό μάτι.

Καρκίνος
Η ειλικρίνειά σου, Καρκίνε, σήμερα είναι στο αποκορύφωμά της. Βέβαια, ενοχλούνται οι γύρω σου με αυτή σου την τάση, αφού μέχρι τώρα είχες συνηθίσει να τους κανακεύεις. Το ότι αποφάσισες να πεις τα πράγματα όπως είναι, κάνει τους άλλους να σε βλέπουν με διαφορετικό μάτι. Μελλοντικά, θα εκτιμηθεί δεόντως το θάρρος της γνώμης σου. Πρέπει σήμερα να προσέξεις τι λες για να μην πληγώσεις το σύντροφό σου. Αν γίνουν συζητήσεις που αφορούν προβληματικές καταστάσεις της σχέσης σας, μπορεί το κλίμα να φτάσει στα άκρα.

Λέων
Αλλάζει συμπεριφορά, Λέων, ένα άτομο που είχες βρεθεί σε κόντρα μαζί του, εκτιμά περισσότερο την αντοχή σου και ότι δε δέχεσαι χειριστικές μεθόδους. Ο δυναμισμός σου τον κάνει να σου ζητήσει συγνώμη κι αυτό σε ικανοποιεί. Οι ανοιχτοί λογαριασμοί πλέον δείχνουν να κλείνουν κι εσύ, με ενισχυμένο γόητρο πλέον, βάζεις πλώρη για καινούργια σχέδια. Μπορείς σήμερα να περάσεις πολύ καλά με το σύντροφό σου. Ευνοούνται οι συζητήσεις για την πορεία της σχέσης σας.

Παρθένος
Κατανοείς σήμερα, Παρθένε, και μάλιστα πάρα πολύ καλά, ότι η ευτυχία σου δεν εξαρτάται από υλικά αγαθά, ούτε από τρίτα άτομα. Βρίσκεις την ισορροπία σου με απλά πράγματα, όπως μία βόλτα στη φύση ή κάνοντας φιλοσοφικές συζητήσεις με ένα άτομο που σε καταλαβαίνει απόλυτα. Αυτές οι δραστηριότητες σε γεμίζουν πληρότητα κι ευτυχία. Η επικοινωνία που θα έχεις με το σύντροφό σου σήμερα θα είναι μεγάλη. Φρόντισε μόνο να μειώσεις τον παρορμητισμό σου, καθώς υπάρχει κίνδυνος να πεις λόγια που θα τον στενοχωρήσουν.

Ζυγός
Οι όποιες μικρές δυσκολίες βίωσες, Ζυγέ, πίστεψέ το, θα σε κάνουν πιο δυνατό. Επιλογή σου είναι να το μοιραστείς όλο αυτό ή να το περάσεις μόνος σου. Ξέρεις βέβαια, ότι είσαι αρκετά αγαπητός κι έχεις δίπλα σου πραγματικούς φίλους, που διατίθενται να σε βοηθήσουν. Είναι πάντως μία πιεστική ημέρα, που θα σου προκαλέσει άγχος και ανασφάλεια. Πρέπει σήμερα να δείξεις μεγαλύτερη προσοχή στο σύντροφό σου αφού τον τελευταίο καιρό έχεις παραμελήσει βασικά πράγματα της σχέσης σας.

Σκορπιός
Απαισιοδοξία σε κυριεύει σήμερα, Σκορπιέ μου, επειδή οι καταστάσεις δεν τρέχουν όσο γρήγορα θα ήθελες. Μην απογοητεύεσαι και θυμήσου ότι τα πράγματα δεν πρόκειται ν’ αλλάξουν, όσο κι αν πιεστείς. Εκμεταλλεύσου τη μέρα και χάρισε το χρόνο σου στα οικογενειακά σου πρόσωπα, ώστε αυτά να σε χαρούν κι εσύ να κερδίσεις το χρόνο που χρειάζεσαι. Θα νιώσεις σήμερα την ανάγκη να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματά σου στο σύντροφό σου και να τον κάνεις ευτυχισμένο.

Τοξότης
Μη μαυρίζεις την ψυχή σου, Τοξότη μου, με σκέψεις εκδίκησης για κάτι που σε πλήγωσε. Περίμενε και ο χρόνος θα δώσει στον καθένα ό,τι του αξίζει. Ασχολήσου με τους ανθρώπους που σ’ αγαπούν και μετά, θα γεμίσει η καρδιά σου ευτυχία και πληρότητα. Εσύ θα βγεις κερδισμένος από τη συμπεριφορά όλων, αφού θα ξεχωρίσεις πλέον ποιοι αξίζουν να είναι πραγματικά δίπλα σου. Θα νιώσεις σήμερα έντονη την ανάγκη να διευθετήσεις θέματα ερωτικού περιεχομένου, που αφορούν τη σχέση σου, αφού έχεις προβληματιστεί πολύ τον τελευταίο καιρό.

Αιγόκερως
Θα ξεκαθαρίσεις σ’ ένα δικό σου άτομο, Αιγόκερέ μου, ότι μπορεί να ανέχεσαι πολλά, αλλά όχι τα πάντα. Αυτό θα δημιουργήσει μία απομάκρυνση ανάμεσά σας τη σημερινή ημέρα. Είσαι απόλυτος στη θέση σου και φυσικά η ένταση δεν είναι δική σου απόφαση, αφού έδωσες αρκετά περιθώρια στο να καταλάβει ότι είσαι στήριγμά του, αλλά όχι υπηρέτης του. Θα δεις πάντως, ότι γρήγορα θα κατανοήσει τη όλη στάση σου. Στα αισθηματικά σου σήμερα θα έχεις την ευκαιρία να ξεφύγεις από κάποιες αρνητικές οπτικές, με τις οποίες βλέπεις μέχρι τώρα μερικές καταστάσεις.

Υδροχόος
Προσπάθησε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να συγκρατήσεις τον έντονο εκνευρισμό σου, Υδροχόε μου. Σήμερα, είναι μία κουραστική ημέρα, αλλά δε φταίνε οι γύρω σου, που προσπαθούν ν’ αντέξουν τα νεύρα σου. Ξέρεις από το παρελθόν, ότι αυτές οι αντιδράσεις δε σ’ έχουν οδηγήσει και στις πιο ευχάριστες καταστάσεις και μάλλον θα χρειαστεί πάλι να το θυμηθείς. Θέλεις σήμερα να πεις κάποια πράγματα στο σύντροφό σου που προβληματίζουν εδώ και πάρα πολύ καιρό το νου σου και σε στενοχωρούν.

Ιχθύς
Πλουσιοπάροχα δίνεις την αγάπη σου στα πολύ δικά σου άτομα σήμερα, Ιχθύ. Το έχεις κάνει και στο παρελθόν, εισπράττοντας τα ίδια συναισθήματα από τους άλλους. Τα σχέδια δε λείπουν σήμερα από το πρόγραμμά σου κι αρχίζεις να βάζεις τις βάσεις για αυτά. Μία μικρή απόδραση όμως από την καθημερινότητά σου μάλλον επιβάλλεται. Θα έχεις σήμερα πολλές απαιτήσεις από το σύντροφό σου. Προσπάθησε να είσαι περισσότερο συζητήσιμος, για ν’ αποφύγεις ενδεχόμενες εντάσεις και λογομαχίες.

Πηγή