Δυναμικά θα κυλήσει η ημέρα μας με μία Σελήνη στον Κριό γεμάτη ενέργεια, θέληση, δύναμη αλλά κι εγωισμό ή νεύρα! Καλή θέση, ωστόσο, για Κριούς, Διδύμους, Λέοντες, Ζυγούς, Τοξότες κι Υδροχόους, που θα έχουν συναισθηματικές χαρές!

Κριός
Φίλε Κριέ, οι προϋποθέσεις σήμερα θα είναι οπωσδήποτε ευοίωνες για τους στόχους σου και τους σκοπούς σου! Αν είσαι δεσμευμένος, έχεις την τάση να κοιτάς μόνο τις προσωπικές σου ανάγκες, χωρίς να ακούς τι έχει να σου πει ο σύντροφός σου και πιθανόν να γίνεις λίγο πιο εγωκεντρικός απ’ ό,τι συνήθως! Αν είσαι ελεύθερος, έχεις πραγματικά την ανάγκη να νιώσεις πως έχεις τον θαυμασμό των γύρων σου κι ίσως το παρακάνεις στην προβολή του εαυτού σου, επειδή θες να επιβεβαιώνεσαι!

Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, σήμερα προσπάθησε να κινείσαι παρασκηνιακά και θα δεις πως θα βγεις απόλυτα κερδισμένος! Αν είσαι ελεύθερος, πιθανόν να υπάρξει εξέλιξη σε σχέση με μία ερωτική ιστορία που σου έχει μείνει απωθημένη! Η διαίσθησή σου είναι εκείνη που θα σου δώσει τις απαντήσεις που ψάχνεις στον έρωτα! Αν είσαι δεσμευμένος, καλό θα ήταν να αποφύγεις σοβαρές συζητήσεις με τον σύντροφό σου σήμερα, αφού δυσκολεύεσαι να μείνεις ανεπηρέαστος από τις απόψεις του, όσον αφορά τις επιλογές σου!

Δίδυμος
Αγαπητέ Δίδυμε, σήμερα επιδιώκεις να βρεις μαζί με άλλους ανθρώπους, και κυρίως μαζί με τους φίλους σου, κοινούς στόχους και κοινούς σκοπούς. Αν είσαι ελεύθερος, μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον, θα υπάρξει μία άκρως ενδιαφέρουσα γνωριμία και πιθανόν υποκινούμενη! Οι φίλοι σου θα δείξουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τα ερωτικά σου κι ίσως σε βοηθήσουν στις συναισθηματικές σου εξελίξεις, φέρνοντάς σε σε επαφή με ένα καινούργιο πρόσωπο! Αν είσαι δεσμευμένος, ανανεώνεις στο έπακρο τη σχέση σου!

Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε, το ενδιαφέρον σου θα στραφεί σε θέματα που αφορούν την κοινωνική σου θέση και τη φήμη σου! Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα ίσως νιώσεις πως θα σου είναι αρκετά δύσκολο να εκδηλωθείς συναισθηματικά, γι’αυτό θα προτιμήσεις να δείξεις με πράξεις την αγάπη και τον έρωτά σου! Αυτή η συμπεριφορά σου, όμως, ίσως φέρει αμφιβολίες στο ταίρι σου! Αν είσαι ελεύθερος, σταμάτα να βάζεις τοίχους, για λόγους εγωισμού, ανάμεσα σε ‘σένα και το άτομο που σε ενδιαφέρει!

Λέων
Αγαπητέ Λέοντα, σήμερα, θα καταφέρεις να εκπληρώσεις πολλά από τα σχέδιά σου, αφού όμως πρώτα τα σχεδιάζεις με γνώμονα τη λογική και τη σύνεσή σου! Αν είσαι δεσμευμένος, επιδίωξε νέες εμπειρίες με τον σύντροφό σου, αλλά και –γιατί όχι;- οργάνωσε ένα ταξίδι ή εκδρομή, τη σημερινή ημέρα, που θα ανανεώσει τη σχέση σας! Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα μη διστάσεις ούτε λεπτό να είσαι πιο εκδηλωτικός και γενναιόδωρος συναισθηματικά στο άτομο που σε ενδιαφέρει, ιδίως επικοινωνιακά!

Παρθένος
Φίλε Παρθένε, σήμερα θα έχεις την ευκαιρία να αντιμετωπίσεις με επιτυχία έναν μέχρι τώρα κρυφό σου εχθρό ή αντίπαλο, αφού τη σημερινή ημέρα αποκαλύπτεται με κάποιο τρόπο! Αν είσαι ελεύθερος, χαρακτηρίζεσαι από ισχυρή γοητεία, μυστήριο κι ερωτισμό! Μπορείς, τώρα, να πλησιάσεις και να σαγηνεύσεις το άτομο που θες κι έτσι να έρθετε πιο κοντά συναισθηματικά! Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα θα βεβαιωθείς για την ειλικρίνεια και την πίστη του συντρόφου σου, ακόμα κι αν αυτό το καταφέρεις με πλάγιους τρόπους!

Ζυγός
Σήμερα, φίλε Ζυγέ, το ζητούμενό σου είναι, να υπάρχει ισοτιμία, δικαιοσύνη κι ισορροπία στις επαφές και τις συναναστροφές σου! Αν είσαι δεσμευμένος, βελτιώνεις τη σχέση με τον σύντροφό σου κι έρχεστε σαφώς πιο κοντά με διάφορους τρόπους, απολαμβάνοντας συντροφικές, τρυφερές και συναισθηματικές στιγμές! Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα υπάρχει μεγάλη πιθανότητα για μία νέα γνωριμία ή μία προσέγγιση από το άτομο που σε ενδιαφέρει, και μάλιστα στα ξαφνικά!

Σκορπιός
Φίλε Σκορπιέ, σήμερα, μέσα από κάποια γεγονότα, αναγκάζεσαι να σοβαρευτείς και να στρέψεις το ενδιαφέρον σου και σε πιο συγκεκριμένα και πρακτικά θέματα! Αν είσαι ελεύθερος, ενδεχομένως το ενδιαφέρον σου να στραφεί σήμερα σε ένα πρόσωπο μέσα από τον εργασιακό χώρο! Φρόντισε, πριν φλερτάρεις μαζί του και εκτεθείς, να είσαι σίγουρος πως το ενδιαφέρον σου γι’ αυτό το άτομο είναι γνήσιο! Αν είσαι δεσμευμένος, καταλαβαίνεις πού ακριβώς βρίσκεσαι και τι πρέπει να κάνεις, ώστε να ευχαριστήσεις τον σύντροφό σου!

Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, αν περιορίσεις την τάση σου για επίδειξη, έπαρση κι εγωκεντρισμό, θα καταφέρεις σήμερα να τραβήξεις όλα τα βλέμματα θαυμασμού πάνω σου και το ενδιαφέρον των γύρων σου! Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις σήμερα με τον σύντροφο ρομαντισμό, πάθος αλλά και πολλές εκπλήξεις ή δωράκια από το ταίρι σου! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις πολλές θετικές εξελίξεις με ενθουσιασμό και χαρά! Φλερτάρεις ασταμάτητα, μπορείς να κατακτήσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει και γοητεύεις πολύ κόσμο!

Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε, σήμερα είσαι ιδιαίτερα διαισθητικός και καταφέρνεις να μαντεύεις τις προθέσεις των συνομιλητών σου κι αυτών που συναναστρέφεσαι, με αποτέλεσμα να ξέρεις από πριν το τι κρύβει ο καθένας μέσα του! Αν είσαι δεσμευμένος, αναστατώνεις τον σύντροφό σου με την κυκλοθυμία σου! Από τη μία είσαι τρυφερός και τον φροντίζεις κι από την άλλη υπερβολικά γκρινιάρης και παραπονιάρης απέναντί του! Αν είσαι ελεύθερος, πες «ναι» στην αρχή μίας προσπάθειας για επανασύνδεση! Ένας παλιός έρωτας θα σε πλησιάσει τώρα και θα μπορέσετε να είστε ξανά μαζί!

Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, σήμερα απολαμβάνεις επαφές και συζητήσεις αλλά και κάποιες ευχάριστες συναντήσεις ή ψυχαγωγικές εξόδους! Αν είσαι δεσμευμένος, θα υπάρξουν κάποιες διαφωνίες όσον αφορά τις απαιτήσεις και τις ανάγκες του συντρόφου, αφού τις εκφράζει με λάθος τρόπο και σε απογοητεύει! Αν είσαι ελεύθερος, μπορεί να γνωρίσεις ένα νέο πρόσωπο σήμερα, το οποίο θα αποτραβήξει το ενδιαφέρον σου από το άτομο που μέχρι τώρα σε ενδιέφερε! Ίσως, μάλιστα, βρεθείς σε δίλημμα!

Ιχθύς
Φίλε Ιχθύ, σήμερα είσαι ιδιαίτερα πρακτικός κι έτσι, βρίσκεις λύσεις σε όλα σου τα προβλήματα αλλά και στα προβλήματα των άλλων! Αν είσαι ελεύθερος, ανακτάς σιγουριά κι ασφάλεια στις ερωτικές σου υποθέσεις, με ποικίλους τρόπους! Ο άνθρωπος που σε ενδιαφέρει σου δείχνει έμμεσα το ενδιαφέρον του για ‘σένα, γεγονός που σε χαροποιεί! Αν είσαι δεσμευμένος, η ημέρα έχει αρκετές ευκαιρίες για να καταφέρεις να έχεις εσύ το πάνω χέρι στη σχέση σου με τον σύντροφο!

Πηγή