Απόκτησε τώρα τον προσωπικό σου αστρολογικό χάρτη ή την ερωτική συναστρία για σένα και το ταίρι σου, για να μάθεις όσα επιφυλάσσει το μέλλον.

 

Η Σελήνη στον Ιχθύ κάνει βουτιά στο συναίσθημα. Μια τάση για εσωστρέφεια αλλά κι έντονη διαίσθηση, τα χαρακτηριστικά της ημέρας.

 

Κριός

Κριαράκι μου, σε μία προσπάθεια να εντοπίσεις την αιτία για ό,τι δεν πάει καλά, καταλήγεις να αναθεωρείς για όλες τις αποφάσεις σου ως τώρα. Δοκίμασε αλλαγή στον τρόπο δράσης σου και με μία πιο σοβαρή αντιμετώπιση πλησιάζει κάτι νέο και θετικό.

Λέξη κλειδί της μέρας: Εξέλιξη.

 

Ταύρος

Ταύρε μου, η τύχη σου χαμογελά κι η κρίση σου αποδεικνύεται σωστή ως τώρα. Πρόσεχε όμως, γιατί η ευκαιρία που ψάχνεις δε θα σου έρθει ουρανοκατέβατη. Συν Αθηνά και χείρα κίνει. Δείξε λίγο τι κρύβεις μέσα σου στον άνθρωπο δίπλα σου, πριν κουραστεί και φύγει.

Λέξη κλειδί της μέρας: Προσπάθεια.

 

Δίδυμοι

Τα αισθήματά σου, Διδυμάκι μου, είναι κάπως ανήσυχα σήμερα. Απ’ τη μία σκέφτεσαι τους φίλους σου που δε θες να χάσεις και καλά κάνεις, απ’ την άλλη το ταίρι σου που συνέχεια παραμελείς. Οργανώσου καλύτερα και δε θα χρειαστεί να θυσιάσεις τίποτα.

Λέξη κλειδί της μέρα: Προγραμματισμός.

 

Καρκίνος

Καρκίνε μου, αυτές τις μέρες κι ειδικά σήμερα η επικοινωνία δεν είναι το φόρτε σου. Παρεξηγείσαι και μπλέκεις σε καβγάδες απ’ το πουθενά. Ηρέμησε. Έχεις αρχίσει να απογοητεύεσαι, όμως μην τα παρατάς. Όλα θα πάνε καλά, θα το δεις.

Λέξη κλειδί της μέρας: Ελπίδα.

 

Λέων

Λιοντάρι μου, σήμερα φυσάς. Είσαι δημιουργικό κι αυθεντικό στις ιδέες σου κι όλο αυτό σε κάνει και πολύ παραγωγικό. Καλύτερα όμως να κινηθείς ατομικά και να μην μπερδέψεις τρίτους στις υποθέσεις σου. Έτσι λειτουργείς καλύτερα, άκουσέ με.

Λέξη κλειδί της μέρας: Έμπνευση.

 

Παρθένος

Παρθένε μου, η ψυχολογία σου είναι ανεβασμένη, το ίδιο κι η ενέργειά σου. Η δυναμικότητά σου θα φέρει σπουδαία αποτελέσματα, ειδικά στα επαγγελματικά σου σχέδια. Δείξε το ίδιο ενδιαφέρον και για τον άνθρωπό σου και δεν έχεις καμία ανάγκη.

Λέξη κλειδί της μέρας: Επιτυχία.

 

Ζυγός

Ζυγάκι μου, έντονη συναισθηματικά η σημερινή ημέρα, ε και λογικό είναι να επηρεάζει κάπως την ψυχολογία σου. Έχεις ανάγκη από λίγη απομόνωση κι ηρεμία, χρειάζεσαι ασφάλεια και σταθερότητα κι όσο δεν τα έχεις στη ζωή σου, θα σε παίρνει από κάτω.

Λέξη κλειδί της μέρας: Μελαγχολία.

 

Σκορπιός

Ίσως σχεδιάζεις κάτι πολύ μεγάλο για σήμερα, Σκορπιέ μου, και σίγουρα θα σου βγει σε καλό. Ο ενθουσιασμός σου φέρνει μόνο θετικά αποτελέσματα. Συνέχισε να σκέφτεσαι με αισιοδοξία και να δουλεύεις σκληρά και σύντομα θα αποκτήσεις όλα όσα θες.

Λέξη κλειδί της μέρας: Εμπιστοσύνη.

 

Τοξότης

Τοξότη μου, η σημερινή μέρα είναι πολύ καλή για μια νέα αρχή. Καιρός να αλλάξεις όσα σε ενοχλούν τελευταία και να πάψεις να γκρινιάζεις. Μην παρασυρθείς και μην μπλεχτείς σε υποθέσεις άλλων. Για να πετύχεις έναν στόχο, πρέπει αρχικά να τον θέσεις, μην το ξεχνάς.

Λέξη κλειδί της μέρας: Ευκαιρία.

 

Αιγόκερως

Αιγοκεράκι μου, η μέρα σου χαμογελά μαζί με καλούς φίλους και κέρδη. Αναπάντεχα οικονομικά οφέλη σου χτυπούν την πόρτα μα στην ουσία είναι η ανταμοιβή των κόπων σου. Μην επαναπαυτείς μονάχα τώρα που αρχίζουν να στρώνουν κάπως τα πράγματα.

Λέξη κλειδί της μέρας: Επανόρθωση.

 

Υδροχόος

Υδροχόε μου, καλή η σημερινή μέρα για σένα και τα σχέδιά σου. Η επικοινωνία γίνεται το δυνατό σου χαρτί κι ευτυχώς το εκμεταλλεύεσαι σωστά. Δώσε βάση και προσοχή στις αποφάσεις σου και χειρίσου τις καταστάσεις με αυτοπεποίθηση, αφού το ‘χεις.

Λέξη κλειδί της μέρας: Φιλοδοξία.

 

Ιχθείς

Ψαράκι μου, οι σχέσεις σου ευνοούνται σήμερα, φιλικές κι ερωτικές. Είσαι πιο δεκτικό, ανταποκρίνεσαι στις κινήσεις των άλλων κι ευτυχώς δεν κλοτσάς ευκαιρίες. Νιώθεις την ανάγκη να εκφραστείς  στους ανθρώπους σου και να εξωτερικεύσεις όσα νιώθεις, όρμα!

Λέξη κλειδί της μέρας: Εξωστρέφεια.

 

Απόκτησε τώρα τον προσωπικό σου αστρολογικό χάρτη ή την ερωτική συναστρία για σένα και το ταίρι σου, για να μάθεις όσα επιφυλάσσει το μέλλον.