Ο Ερμής πλέον βρίσκεται στο ζώδιο της Παρθένου! Λογική, οξυδέρκεια, ιδέες και μετακινήσεις, μπορούν να απολαύσουν τα ζώδια της Γης και του Νερού, τις επόμενες ημέρες!

Κριός
Φίλε Κριέ, με τον Ερμή πλέον στην Παρθένο, ετοιμάσου για πραγματική δράση! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις φλερτ, κατακτήσεις, θαυμαστές και νέες γνωριμίες! Είσαι ανανεωμένος εμφανισιακά κι ευχαριστιέσαι τις θετικές συνέπειες αυτού! Αν είσαι δεσμευμένος, ετοιμάσου να σε κακομάθει με περιποιήσεις και φροντίδα ο σύντροφος! Μία απόλυτα συναισθηματική κι ήρεμη μέρα, που κυλά με αρμονία και ισορροπία για τη σχέση σου!

Ταύρος
Επιτέλους, αγαπητέ Ταύρε, με τον Ερμή πλέον στην Παρθένο, θα νιώσεις ιδιαίτερα αγαπητός, δημοφιλής και περιζήτητος από τους γύρω σου! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις φλερτ, εξομολογήσεις, μηνύματα, νέες γνωριμίες, ερωτόλογα αλλά και την πιθανότητα έναρξης μίας νέας σχέσης! Λάμπεις κι έχεις όλα τα φώτα πάνω σου! Αν είσαι δεσμευμένος, χορταίνεις πάθος, συναίσθημα, συντροφικότητα και βελτίωση της σχέσης σου με τον σύντροφο! Τα ερωτικά σου μπαίνουν σε νέα, βελτιωμένη, τροχιά!

Δίδυμος
Αγαπητέ Δίδυμε, με τον Ερμή πλέον στην Παρθένο επικεντρώνεσαι σε σπίτι και οικογένεια! Μπορεί από σήμερα ο Ερμής να μην είναι πια ανάδρομος, αλλά ένα άτομο από το ερωτικό παρελθόν ακόμα σε απασχολεί και πολύ πιθανόν να σε προσεγγίσει τώρα, αν είσαι ελεύθερος! Αν είσαι δεσμευμένος, η διαίσθησή σου είναι αυτή που θα σου δώσει την απάντηση και τη λύση, αφού καταφέρνεις να μαντέψεις τις προθέσεις και τους σκοπούς του συντρόφου!

Καρκίνος
Σήμερα, φίλε Καρκίνε, με τον Ερμή πλέον στην Παρθένο, η ημέρα σε ευνοεί ιδιαίτερα. Αν είσαι ελεύθερος, έρχονται πολλές ευκαιρίες για νέα ερωτικά ξεκινήματα, ερωτικές γοργές εξελίξεις, φλερτ και νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες ή ακόμα και μία νέα σχέση! Αν είσαι δεσμευμένος, η επικοινωνία με τον σύντροφο, βελτιώνεται στο έπακρο και μπορείς εύκολα να τον πείσεις για να κάνει αυτό που επιθυμείς!

Λέων
Σήμερα, φίλε Λέοντα, με τον Ερμή πλέον στην Παρθένο, θα καταφέρεις να ηρεμήσεις. Αν είσαι δεσμευμένος, απόφυγε κτητικότητα και ζήλια και θα δεις πως θα μπορέσεις να απολαύσεις συναισθηματική σιγουριά κι ασφάλεια, που θα έρθουν μέσα από τις πράξεις του συντρόφου σου! Αισθησιακές στιγμές κι αποδείξεις αφοσίωσης είναι μέσα στο πρόγραμμα! Αν είσαι ελεύθερος, ετοιμάσου για μία ερωτική εξομολόγηση, από ένα άτομο που δεν περίμενες καν!

Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε, σήμερα με τον Ερμή πλέον στο ζώδιό σου, έχεις εύνοια σε κοινωνικές επαφές. Αν είσαι ελεύθερος θα έχεις νέες γνωριμίες, αλλά και πολλές αποκαλύψεις κρυφών, μέχρι τώρα, θαυμαστών! Η επικοινωνία από σήμερα είναι το κλειδί στον έρωτα, αφού μέσα από εκεί θα έρθει ένα νέο πρόσωπο στη ζωή σου! Αν είσαι δεσμευμένος, και θες να συζητήσεις κάτι ή να ζητήσεις κάτι από το σύντροφο, κάνε το σήμερα! Οι συνθήκες σας ευνοούν ιδιαίτερα και, ναι, μπορείτε να βρείτε σπουδαίες λύσεις για τη σχέση σας!

Ζυγός
Σήμερα, αγαπητέ Ζυγέ, με τον Ερμή πλέον στην Παρθένο, οφείλεις να ηρεμήσεις και να ψάξεις μέσα σου τι ακριβώς επιθυμείς. Αν είσαι ελεύθερος, οι εξελίξεις στον ερωτικό τομέα, θα είναι απόλυτα ανανεωτικές και θετικές! Νέες γνωριμίες, επικοινωνιακές επαφές με κατακτήσεις σου και χαρμόσυνα μηνύματα! Αν είσαι δεσμευμένος, πετυχαίνεις βελτίωση με τη σχέση σου και πλήρη ανανέωση! Μείνε μακριά από κρυφούς, παρασκηνιακούς ή απαγορευμένους ερωτικούς δεσμούς.

Σκορπιός
Είσαι ιδιαίτερα τυχερός σήμερα, φίλε Σκορπιέ, με τον Ερμή πλέον στην Παρθένο! Αν είσαι δεσμευμένος, καταφέρνεις, μέσα από ώριμη συζήτηση με τον σύντροφο, να κάνετε το επόμενο βήμα, αφού σήμερα θα βάλετε γερές βάσεις στα κοινά σας όνειρα και στόχους! Αν είσαι ελεύθερος, ο έρωτας θα παρουσιαστεί από το πουθενά, μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον! Μήπως μία φιλία μετατρέπεται σε έναν μεγάλο έρωτα;

Τοξότης
Φίλε Τοξότη, σήμερα με τον Ερμή πλέον στην Παρθένο, οφείλεις να δείξεις τη σοβαρότητα και την ωριμότητά σου, κυρίως κοινωνικά! Αν είσαι ελεύθερος, αναμένονται σήμερα νέες αξιόλογες γνωριμίες κι ώριμο αποτελεσματικό φλερτ! Αν είσαι δεσμευμένος, θα έρθει επίτευξη ουσιαστικών στόχων, μέσα από σωστή επικοινωνία με τον σύντροφο! Σήμερα, είναι σίγουρα μία εποικοδομητική ερωτική ημέρα, όποια κι αν είναι η προσωπική σου κατάσταση, αφού θα πετύχεις μεγαλεπήβολα όνειρα!

Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε, με τον Ερμή πλέον στην Παρθένο, βάζεις τέλος στην ασυνεννοησία! Αν είσαι δεσμευμένος, πάθος κι αισθησιασμός χαρακτηρίζουν τη σημερινή ημέρα! Απολαμβάνεις ατέλειωτες καυτές στιγμές με το άλλο σου μισό και με συζήτηση βρίσκετε λύσεις σε παλαιά προβλήματα! Αν είσαι ελεύθερος ο ερωτισμός κι η γοητεία που αποπνέεις δε θα αφήσουν κανένα αδιάφορο! Έρχονται γνωριμίες, κατακτήσεις και πολύ φλερτ!

Υδροχόος
Με τον Ερμή πλέον στην Παρθένο, αγαπητέ Υδροχόε, η σημερινή ημέρα, θα στρέψει το ενδιαφέρον σου στις ψυχικές σου αλλά και τις συναισθηματικές σου ανάγκες κι επιθυμίες! Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις μία ιδιαίτερα συντροφική, συναισθηματική, αλλά και παθιασμένη ημέρα με τον σύντροφο! Όσον αφορά τις συζητήσεις σας, πες «ναι» στην πειθώ, αλλά «όχι» στην καταπίεση! Αν είσαι ελεύθερος, έχεις τώρα μία μεγάλη ευκαιρία για σχέση ή μία νέα γνωριμία, ιδιαίτερα γοητευτική και παθιασμένη, που ενδεχομένως να γίνει μία όμορφη συναισθηματική σχέση!

Ιχθύς
Αγαπητέ Ιχθύ, η σημερινή ημέρα χαρακτηρίζεται από αρμονία, ηρεμία, δικαιοσύνη κι ισορροπία, με τον Ερμή πλέον στην Παρθένο! Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις μία από τις καλύτερες μέρες στα ερωτικά σου, αφού θα έχεις συντροφικότητα κι ηρεμία στη σχέση σου με τον σύντροφο! Αν είσαι ελεύθερος, ανανεώνεσαι εμφανισιακά κι ομορφαίνεις! Το γεγονός αυτό, έχει ως αποτέλεσμα πολλές κατακτήσεις και θαυμαστές! Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα τώρα, να βρεις το άλλο σου μισό!

Πηγή