paul154

Η Σύνοδος Ήλιου-Ερμή στον Υδροχόο μάς δίνει διάθεση για αλλαγή, νέα ξεκινήματα, εκπλήξεις και ιδέες για να εκπληρώσουμε όνειρα! Οι πιο τυχεροί, Ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα του 1ου δεκαημέρου!

Κριός
Σήμερα, αγαπητέ Κριέ, θα βγάλεις στην επιφάνεια τον πρωτότυπο και επινοητικό σου χαρακτήρα, λόγω της Συνόδου Ήλιου-Ερμή! Νέες γνωριμίες και φλερτ αναμένονται για σένα σήμερα που είσαι ελεύθερος, ωστόσο ίσως χαρακτηριστείς άστατος, στα ερωτικά σου, αφού είσαι ιδιαίτερα ανεξάρτητος και αντισυμβατικός σε σχέση με τα «θέλω» των άλλων! Αν είσαι δεσμευμένος, έχεις την ικανότητα να βλέπεις τόσο μπροστά που προλαβαίνεις όλα τα κακώς κείμενα, μέσα από συζητήσεις με τον σύντροφό σου!

Ταύρος
Σήμερα είσαι περήφανος, σοφότερος και σίγουρος για τον εαυτό σου, αγαπητέ Ταύρε, με τη βοήθεια της Συνόδου Ήλιου-Ερμή! Στη σχέση σου, θα πάρεις σήμερα τον ρόλο του «αφεντικού» και θα πάρεις κάποιες αποφάσεις και πρωτοβουλίες μόνος σου! Μπορεί να φανεί αυταρχική αυτή η τάση σου, ωστόσο το αποτέλεσμα θα δικαιώσει και εσένα και τον σύντροφο! Αν ωστόσο είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις ουσιαστικές και αξιόλογες κατακτήσεις λόγω της ορθής ικανότητάς σου να προβάλλεσαι κοινωνικά!

Δίδυμος
Σήμερα με τη Σύνοδο Ήλιου-Ερμή, αγαπητέ Δίδυμε, θα σου δοθεί η ευκαιρία να αντιλαμβάνεσαι και να συλλαμβάνεις άμεσα τις καταστάσεις! Η ανάγκη σου για επικοινωνία με τον σύντροφο είναι ιδιαίτερα μεγάλη σήμερα! Προσπάθησε να τον προσεγγίσεις, λοιπόν, αφού θα καταφέρεις να καθοδηγήσεις όπως επιθυμείς τη συζήτηση και να του μεταδώσεις με ευκολία την άποψή σου! Αν είσαι ελεύθερος, έχεις ασταμάτητο φλερτ, μηνύματα, συναντήσεις, γνωριμίες και τύχη στα νέα ερωτικά ξεκινήματα!

Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε, με τη σημερινή Σύνοδο Ήλιου-Ερμή, σε χαρακτηρίζει ισχυρή διορατικότητα και πνευματική ευελιξία. Όσον αφορά τον ερωτικό τομέα, η σεξουαλική σου ζωή είναι πολύ σημαντική για σένα σήμερα, αφού αισθάνεσαι πως έτσι θα έρθεις πιο κοντά συναισθηματικά με τον σύντροφό σου! Αν είσαι ελεύθερος, κυνηγάς με κάθε τρόπο τις έντονες εμπειρίες στον έρωτα και δεν αποκλείεται να παρασυρθείς σε μία εφήμερη βραδιά πάθους, παρόλο που δεν το συνηθίζεις αυτό, αφού γενικά απεχθάνεσαι τα επιφανειακά!

Λέων
Αγαπητέ Λέοντα, δίνεις τέλος στην αναβλητικότητα και την αναποφασιστικότητα της τελευταίας περιόδου, με τη Σύνοδο Ήλιου-Ερμή! Αν έχεις ήδη μία μόνιμη σχέση, θα υπάρξουν λόγια, νέα και συζητήσεις που θα σε ευχαριστήσουν ιδιαίτερα! Παραδόξως σήμερα, θα υποχωρήσεις στα δικά σου «θέλω» και έτσι θα αποφύγεις εντάσεις ή τσακωμούς με τον σύντροφο! Αν είσαι ελεύθερος, αναδεικνύεις τον γοητευτικό, κοινωνικό και ευγενικό εαυτό σου, με αποτέλεσμα να έχεις αξιόλογες κατακτήσεις και πολλούς θαυμαστές!

Παρθένος
Με τη σημερινή Σύνοδο Ήλιου-Ερμή, φίλε Παρθένε, θα έχεις μεγάλες απαιτήσεις από εσένα τον ίδιο, σε σημείο μάλιστα που θα ξεπεράσεις τον εαυτό σου! Θα καταφέρεις και θα δεις θετική αλλαγή κι από τον σύντροφο. Αναγνώρισέ του το, χωρίς να κολλάς σε λεπτομέρειες ή να ψάχνεις για τελειότητα! Αν είσαι ελεύθερος, δίνεις τον καλύτερο σου εαυτό στο να εξυπηρετείς και να συμπαραστέκεσαι στους άλλους, ξεχνώντας ίσως και τον ίδιο σου τον εαυτό! Παρ’όλα αυτά, αυτή σου η συμπεριφορά σε καθιστά απόλυτα ερωτεύσιμο και οι κατακτήσεις της ημέρας θα είναι ιδιαίτερα αξιόλογες!

Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ, ετοιμάσου να περάσεις υπέροχα σήμερα με τη Σύνοδο Ήλιου-Ερμή! Μόνο θετικές θα είναι οι εξελίξεις στον αισθηματικό τομέα σήμερα, αρκεί να μειώσεις την τάση ναρκισσισμού που έχεις και την εμμονή σου να τραβάς την προσοχή και το θαυμασμό των άλλων, συνεχώς! Μπορείς να απολαύσεις, χωρίς υπερβολικές απαιτήσεις, φλερτ, ερωτικά μηνύματα, ευχάριστα νέα και ειδήσεις, προτάσεις και εξομολογήσεις από τον σύντροφο ή το άτομο που σε ενδιαφέρει!

Σκορπιός
Η εύνοια της σημερινής Συνόδου Ήλιου-Ερμή, φίλε Σκορπιέ, αφορά τα άμεσα συγγενικά σου πρόσωπα αλλά και όλους όσους αγαπάς. Καταφέρνεις και επαναπροσεγγίζεις έναν παλιό έρωτα και σου δίνεται η μεγάλη ευκαιρία της επανασύνδεσης! Αν ωστόσο, είσαι ήδη σε σχέση, ο σύντροφος εκτιμά την καλοσύνη σου, τη φροντίδα και την ευαισθησία των σκέψεών σου και σε ερωτεύεται ξανά από την αρχή! Εκμεταλλεύσου την ισχυρή σου διαίσθηση για κάθε ερωτική απόφαση ή δράση!

Τοξότης
Σήμερα, φίλε Τοξότη, με τη Σύνοδο Ήλιου-Ερμή, κερδίζεις πόντους και ευκαιρίες λόγω της εφευρετικότητάς σου, της ευστροφίας σου, του επικοινωνιακού σου ταλέντου και του ζωηρού μυαλού σου! Αν είσαι ελεύθερος, μην αρκείσαι σε επιπόλαιες ερωτικές προσεγγίσεις και γνωριμίες, απλά για λόγους καλοπέρασης! Λόγω διάθεσης για ανέμελο φλερτ και ερωτικό επιφανειακό παιχνίδι, μπορεί να χάσεις αρκετές αξιόλογες ευκαιρίες για ένα νέο ουσιαστικό ερωτικό ξεκίνημα! Αν είσαι ήδη δεσμευμένος, καταφέρνεις και μεταδίδεις με άνεση τα «θέλω» σου στον σύντροφο και εκείνος κάνει τις επιθυμίες σου, πραγματικότητα!

Αιγόκερως
Σήμερα, αγαπητέ Αιγόκερε, με τη Σύνοδο Ήλιου-Ερμή, απολαμβάνεις υλική αλλά και συναισθηματική πληρότητα. Μέσα από αποκτήματα και κεκτημένα, αναγνωρίζεις τον εαυτό σου, την αξία του και τη δύναμή του. Ο δεσμευμένος θα νιώσεις ξανά σίγουρος και ασφαλής, κάτω από την προστασία της αγάπης και της αφοσίωσης του συντροφου σου σε σένα! Επιπλέον απολαμβάνετε αισθησιακές καυτές στιγμές! Η ιδιαίτερη αισθητική σου θα σου φέρει μία γοητευτική γνωριμία σήμερα, αλλά εσύ δε θα μείνεις μόνο στην εμφάνιση! Το πρακτικό και σταθερό μυαλό σου χρειάζεται χρόνο για να κρίνει αν έχεις απέναντί σου τον σωστό άνθρωπο ή όχι!

Υδροχόος
Σήμερα, φίλε Υδροχόε, με τη Σύνοδο Ήλιου-Ερμή, στο δικό σου ζώδιο, διακρίνεσαι για τη γρήγορη σκέψη σου, την καλή σου διάθεση και το επικοινωνιακό σου ταλέντο! Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να αναμένεις νέες γνωριμίες, μηνύματα και χαρμόσυνες επαφές! Αν είσαι δεσμευμένος, επιδιώκεις μία εκ βάθους συζήτηση με τον σύντροφο, βρίσκετε λύσεις και πετυχαίνετε βελτίωση στη σχέση σας! Ο αυθορμητισμός σου και ο γοητευτικός τρόπος ομιλίας σου, είναι αυτά που μπορεί να μαγέψουν το άλλο σου μισό σήμερα!

Ιχθύς
Είσαι, αδιαμφισβήτητα, ο καλός Σαμαρείτης της ημέρας, αγαπητέ Ιχθύ! Με τη Σύνοδο Ήλιου-Ερμή, ξεχωρίζεις για την καλοσύνη σου και την ευσπλαχνία σου. Προσοχή, όμως, σήμερα στα απαγορευμένα μονοπάτια του έρωτα! Πληθωρικός και έντονος συναισθηματισμός σε διακρίνει και απαιτεί διέξοδο μέσα από μία αγάπη παρασκηνιακή, κρυφή και ίσως απαγορευμένη! Απολαμβάνεις αυτόν τον κίνδυνο του μυστικού έρωτα, όμως καλό θα είναι να φυλάγεσαι από αποκαλύψεις και κατ’ επέκταση από απογοητεύσεις. Ζήσ’ το, αλλά χωρίς να απαρνείσαι τη λογική σου!

Πηγή

Κάνε σχόλιο!

Έχεις κάποια ιδέα για άρθρο;

Μπορείς να μας προτείνεις ένα θέμα που θα ήθελες να διαβάσεις σε κάποιο απ' τα επόμενα άρθρα μας!