Απόκτησε τώρα τον προσωπικό σου αστρολογικό χάρτη ή την ερωτική συναστρία για σένα και το ταίρι σου, για να μάθεις όσα επιφυλάσσει το μέλλον, δια χειρός Λέτας Μπεζεργιάννη. Κάνε κλικ εδώ.

 

Νέα πρόσωπα εμφανίζονται στη ζωή σας και μπορεί να σας κινήσουν το ενδιαφέρον. Η διάθεση για φλερτ είναι εμφανής κι εσείς είστε έτοιμοι για νέες συναισθηματικές περιπέτειες.

 

Κριός
Η ζωτικότητά σας και η ενεργητικότητα βρίσκονται σε πολύ υψηλό σημείο. Βρίσκεστε σε μια φιλόδοξη και δυναμική φάση της ζωής σας. Μπορεί να αναπτύξετε μεγαλύτερη αντοχή, πράγμα που θα ανανεώσει το σώμα σας. Επίσης, αποφύγετε την τάση να γίνεστε πιεστικοί, κυριαρχικοί και φανατικά μονόπλευρα σκεπτόμενοι, στην επιδίωξη των προσωπικών σας στόχων.

 

Ταύρος
Μη γίνετε φανατικοί κι ακολουθείτε πεισματικά τα εσώτερα ένστικτά σας, όταν η κοινή λογική σας λέει, πως αυτό που επιδιώκετε είναι ανόητο και καθόλου πρακτικό. Το κλειδί σήμερα, είναι να συνειδητοποιήσετε τον εσωτερικό σας κόσμο και την αίσθηση της αποστολής που έχετε. Αναπτύξτε ένα ρεαλιστικό σχέδιο για να πραγματοποιήσετε τους σκοπούς, που είναι στ’αλήθεια σημαντικοί για σας. 

Δίδυμοι
Η επικέντρωση των ενδιαφερόντων σας εξαρτάται από τα προσωπικά σας ταλέντα και το παρελθόν σας. Αν δεν είστε ικανοποιημένοι απ’την ενασχόλησή σας ή την προσωπική σας ζωή, βρείτε κάτι που να σας ταιριάζει καλύτερα, ακόμα κι αν αυτό απαιτεί διαρκή προσπάθεια και στριμωγμένο πρόγραμμα.

Καρκίνος
Αν δεν είστε παντρεμένοι ή σοβαρά δεσμευμένοι με κάποιον, είναι πιθανόν ν’ αρχίσει σήμερα μια ερωτική σχέση. Ωστόσο, επειδή τα ερωτικά και σεξουαλικά σας κίνητρα είναι δυνατά, μπορεί να επιτρέψετε στον εαυτό σας να μπλέξει με κάποιον που βρίσκετε ελκυστικό, αλλά που δε συγκρίνεται με το δικό σας διανοητικό επίπεδο και με τον οποίο μοιράζεστε ελάχιστα γούστα και ενδιαφέροντα.

Λέων
Αν νιώθετε πως είστε ανειλικρινείς και ψεύτικοι σε κάτι, ή ότι έχετε πάρει λάθος αποφάσεις, τότε πρέπει να αποκτήσετε την εσωτερική δύναμη, να αναγνωρίσετε αυτά τα προβλήματα και να ξεκινήσετε απ’ την αρχή. Αποφύγετε την τάση να υπερβάλλετε με αισθήματα απόγνωσης και δυστυχίας. Ενας καλός τρόπος να προετοιμαστείτε γι’ αυτή την ημέρα, είναι να κάνετε τη ζωή σας όσο πιο σταθερή γίνεται.

Παρθένος
Είστε ιδιαίτερα επαναστατικοί ενάντια σε κάθε μορφή κοινωνικής καταπίεσης ή τυραννικής εξουσίας. Είστε επαναστατικοί απέναντι σε ανθρώπους στην προσωπική σας ζωή, όπως κι απέναντι στην κοινωνία γενικότερα. Πιθανόν να νιώθετε πως κάποιος άλλος κυριαρχεί ή κατευθύνει τη ζωή σας. Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή να ξεφύγετε απ’ αυτούς τους περιορισμούς, γι’ αυτό αντιμετωπίστε αυτό το πρόβλημα σήμερα.

Ζυγός
Είναι μια ημέρα μεσουρανήματος και τελειοποίησης, όπως επίσης και μεγαλύτερων απαιτήσεων, ευθυνών κι αναγνώρισης τόσο στον επαγγελματικό σας τομέα, όσο και στον τομέα των σχέσεων. Έτσι αυτή θα είναι είτε μια ημέρα επιτυχίας κι επιτευγμάτων, ή μια μέρα κατά την οποία πρέπει να αντιμετωπίσετε την κούραση της χρόνιας προσπάθειάς σας.

Σκορπιός
Σίγουρα τείνετε περισσότερο να συνάψετε επαφές με κάποιον με τον οποίο επιθυμείτε και ίσως ξεκινήσετε μια πολύ αξιόλογη σχέση, της οποίας θα είστε ο παρακινητής και ο ενεργός σύντροφος. Τα αισθήματα ποικίλουν, αλλά οι περισσότεροι άνθρωποι θα νιώσουν ζήλια, συναισθηματική ανασφάλεια και ανεπάρκεια, θυμό, αισθήματα μεγάλου δεσίματος ή εξάρτησης από κάποιο άλλο άτομο.

Τοξότης
Σας κυριέυει η επιθυμία να δείξετε στους άλλους τι αξίζετε και μπαίνετε σε μια νοοτροπία καθημερινών «εξετάσεων», η οποία σας κουράζει και δε σας ταιριάζε καθόλου. Δεν έχετε να αποδείξετε τίποτα και σε κανέναν. Ο μόνος σας κριτής είναι ο εαυτός κι αν εσείς νιώθετε καλά με ό,τι κάνετε, δε χρειάζεται να δώσετε λογαριασμό σε κανέναν.

Αιγόκερως
Αν από τη φύση σας τείνετε να είστε οπαδός παρά ηγέτης, πιθανότατα να οδηγηθείτε σήμερα από μαγνητικές ή κυρίαρχες προσωπικότητες. Μη γίνεστε τόσο πράοι, ώστε να πάψετε να σκέπτεστε για τον εαυτό σας. Επειδή σήμερα εντυπωσιάζεστε εύκολα, μπορεί επίσης να δυσκολευτείτε να αποφασίσετε, τι πραγματικά θέλετε να κάνετε με τον εαυτό σας και τι ζητάτε απ’ τη ζωή σας.

Υδροχόος
Αυτή την ημέρα είστε λιγότερο πρόθυμοι να συμβιβαστείτε ή να παραβλέψετε τις διαφορές για χάρη της αρμονίας στις σχέσεις σας, λιγότερο πρόθυμοι να θυσιάσετε τις δικές σας ανάγκες και επιθυμίες. Κάποιες εντάσεις που έχουν συσσωρευτεί στο γάμο σας ή σε κάποιες συνεργασίες σας είναι πιθανόν να ξεσπάσουν σήμερα. Αν είστε απ’την φύση σας αντιδραστικοί, οι διαμάχες και οι αντιπαραθέσεις θα είναι περισσότερο συχνές. 

Ιχθείς
Τα αισθήματα που εμφανίζονται, εξαρτώνται απ’ τις προσωπικές σας εμπειρίες κι ενδιαφέροντα, γιατί προκαλούνται από γεγονότα πολύ προσωπικής φύσης, που ίσως φτάνουν πίσω μέχρι την παιδική σας ηλικία. Επίσης μερικές φορές θα νιώσετε συνεπαρμένοι από αισθήματα που ποτέ δε σκεφτήκατε πως είστε ικανοί να νιώσετε. 

 

Απόκτησε τώρα τον προσωπικό σου αστρολογικό χάρτη ή την ερωτική συναστρία για σένα και το ταίρι σου, για να μάθεις όσα επιφυλάσσει το μέλλον, δια χειρός Λέτας Μπεζεργιάννη. Κάνε κλικ εδώ.

 
Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Τάκη Καραγιαννόπουλο (FSRC GREECE) για τη συνεργασία του και την προσφορά του.