Το σημερινό Εξάγωνο Ερμή-Αφροδίτης, φέρνει ερωτικές εξομολογήσεις και γεμίζει γλυκύτητα και συναίσθημα τις διαπροσωπικές σχέσεις! Παράλληλα, η Αφροδίτη που περνά από σήμερα στους Ιχθύες, μας υπόσχεται έναν Γενάρη γεμάτο ρομαντισμό!

 

Κριός

Αυτά που θα προκύψουν θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις τις επιφυλάξεις σου. Γίνε πιο αποτελεσματικός για να κερδίσεις έδαφος. Σήμερα θα δώσεις παραπάνω σημασία στην σχέση σου και θα θέλεις να λύσεις ενδεχόμενα προβλήματα που μπορεί να έχει το ταίρι σου.

 

Ταύρος

Απόφυγε σήμερα να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου για θέματα που μπορεί να σας φέρουν σε αντιθέσεις. Αν δεν υπάρχει ταίρι μην κλείνεσαι στον εαυτό σου δραστηριοποιήσου και θα δεις ότι σε περιμένουν πολύ καλές εξελίξεις.

 

Δίδυμος

Από σήμερα που η Αφροδίτη μπαίνει στους Ιχθείς η σχέση σου θα μπορέσει να πάει καλύτερα. Φρόντισε να έχεις περισσότερη διαλλακτικότητα και να μην έχεις τόσο άγχος με άλλες υποθέσεις που σε απασχολούν.

 

Καρκίνος

Κάτι σου λέει το ένστικτό σου, ότι θα μπεις με μεγάλη φόρα στην αρένα της ζωής. Οπότε ξεκουράσου από τα πολλά και κάνε κάθαρση σε όλα τα επίπεδα. Και σήμερα θα είσαι μέσα στις υποχρεώσεις και στις καθημερινές ευθύνες που αγχώνεις το ταίρι σου και δεν του αφιερώνεις όσο χρόνο θα έπρεπε στην σχέση σου.

 

Λέων

Αυτό που χρειάζεσαι είναι να είσαι περισσότερο γειωμένος και προσγειωμένος σε κάθε επιδίωξή σου γιατί μερικές φορές φεύγεις από τον στόχο σου. Η σχέση σου είναι σε πολύ καλό δρόμο και πολλές προβληματικές καταστάσεις έχουν ισορροπήσει. Μπορείς να μιλήσεις για θέματα που μπορούν να κάνουν το ταίρι σου χαρούμενο.

 

Παρθένος

Στην σχέση σου υπάρχουν μερικά πράγματα που δεν σου αρέσουν. Θα μπορέσεις να κάνεις κινήσεις με το τόσο καλό πλανητικό σκηνικό ώστε να μπορέσεις να κάνεις την σχέση σου ιδανική. Αν η μοναξιά υπάρχει ακόμη στην ζωή σου η Αφροδίτη από σήμερα που μπαίνει στους Ιχθείς δίνει όλα τα καλά της για να κάνεις την καλύτερη γνωριμία.

 

Ζυγός

Όποια και να είναι τα προβλήματα εσύ πρέπει να προσπαθήσεις να τα ξεπεράσεις. Φρόντισε σήμερα να μιλήσεις με το ταίρι σου και να του πεις για όλες τις ανησυχίες που μπορεί να έχεις για την κατάσταση που μπορεί να επικρατεί στην σχέση σου. Θα νιώσεις καλύτερα ψυχικά.

 

Σκορπιός

Η σχέση σου είναι σε πολύ καλή κατάσταση, αρκεί να κρατήσεις αυτό το ωραίο κλίμα. Απόφυγε σήμερα να κάνεις συζητήσεις για ζητήματα που έχουν περάσει γιατί θα προκαλέσεις εκνευρισμό στο ταίρι σου.

 

Τοξότης

Φρόντισε τώρα που οι καταστάσεις στην σχέση σου πηγαίνουν καλύτερα να μιλήσεις ανοιχτά στο ταίρι σου ώστε να νιώσει και εκείνο καλύτερα. Για τις μοναχικές ψυχές με την Αφροδίτη από σήμερα που μπαίνει στους Ιχθείς το ερωτικό κλίμα θα κυριαρχεί στην ατμόσφαιρα. Εκεί που δεν το περιμένεις θα βρεις το ταίρι που έψαχνες.

 

Αιγόκερως

Εκτιμάς σε βάθος τις καταστάσεις, θα βρεις τι δεν πάει καλά και θα δώσεις μια απάντηση που θα σε ικανοποιήσει. Μπορείς σήμερα στην σχέση σου να κάνεις ξεκαθαρίσματα που θέλεις εδώ και πολύ καιρό. Απόφυγε να εκνευριστείς και να πεις λόγια που δεν πρέπει.

 

Υδροχόος

Σε διακρίνουν κάποιες κυκλοθυμικές τάσεις, με τις διαθέσεις σου να εμφανίζουν διακυμάνσεις από τη χαρά στην απογοήτευση. Σήμερα φρόντισε να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να νιώσετε και οι δύο καλύτερα. Ο ερωτισμός σου αλλά και η γοητεία σου θα είναι στα ύψη τους.

 

Ιχθύς

Από σήμερα που η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιο σου στην σχέση σου τα πράγματα θα πηγαίνουν αρκετά καλά αλλά για να πάνε ακόμη καλύτερα φρόντισε να εξωτερικευτείς περισσότερο στο ταίρι σου.

 

Πηγή