Με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο του Σκορπιού, η Δευτέρα ξεκινά σε «βαρύ» και απαιτητικό κλίμα , με το αίσθημα της ευθύνης να είναι ισχυρό και τις υποχρεώσεις να τρέχουν! Η μελαγχολική διάθεση δεν λείπει από την ψυχολογία των ζωδίων σήμερα! 

 

Κριός

Δείξε σοβαρότητα και εξέτασε προσεκτικά όλες τις προϋποθέσεις πριν πάρεις αποφάσεις για σημαντικά ζητήματα. Μπορείς να κάνεις τον σύντροφό σου ευτυχισμένο, καθώς ο ερωτισμός αλλά και η καλή διάθεση που θα έχεις, θα ανατρέψουν τελείως τις προβληματικές καταστάσεις στα αισθηματικά σου.

 

Ταύρος

Στα αισθηματικά σου, πολλά κακώς κείμενα θα αρχίσουν να αλλάζουν προς το καλύτερο. Φρόντισε να εκμεταλλευτείς τις καταστάσεις. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, δείξε λίγη περισσότερη διαλλακτικότητα και φρόντισε να αποφεύγεις τους εγωισμούς και τις κόντρες.

 

Δίδυμος

Σύντομα όλα θα επανέλθουν στη φυσική τους ροή και θα μπορέσεις να προχωρήσεις χωρίς εμπόδια στην ολοκλήρωση των στόχων σου. Στον αισθηματικό τομέα, θα πρέπει να βάλεις τα δυνατά σου για να αποδείξεις στον σύντροφό σου ότι τα αισθήματα που έχεις για εκείνον είναι αληθινά.

 

Καρκίνος

Διατήρησε την ψυχραιμία σου και προσπάθησε να δημιουργήσεις αρμονικό κλίμα μέσα από μία ήρεμη συζήτηση. Στα αισθηματικά σου προβλέπεται στασιμότητα. Βλέπεις ότι μερικές καταστάσεις σε σχέση με τον σύντροφό σου δεν προχωράνε όπως θέλεις και προβληματίζεσαι έντονα.

 

Λέων

Κάνε κάποια βήματα για να έρθεις πιο κοντά στον σύντροφό σου και έτσι θα νιώσετε κι οι δύο καλύτερα. Μην βλέπεις εγωιστικά κάποιες καταστάσεις στα αισθηματικά σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μην διχάζεσαι και μην αγανακτείς για την κατάσταση των αισθηματικών σου. Θα ξημερώσουν καλύτερες μέρες.

 

Παρθένος

Οργάνωσε μεθοδικά τη ζωή σου με τρόπο που θα σου επιτρέψει να εναρμονιστείς και ταυτόχρονα να χαίρεσαι. Στον αισθηματικό τομέα, μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις και να κινήσεις τις καταστάσεις έτσι ώστε όλα να γίνουν καλύτερα.

 

Ζυγός

Μπορείς αυτή την περίοδο να λύσεις προβλήματα της σχέσης σου με τον καλύτερο τρόπο. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και μην κάνεις αρνητικές σκέψεις, γιατί είναι αυτονόητο ότι αυτό θα έχει αντίκτυπο στα αισθηματικά σου.

 

Σκορπιός

Μεγάλες βελτιώσεις σε σημαντικούς τομείς προβλέπονται το ερχόμενο διάστημα για το ζώδιό σου. Αισθηματικά, θα τα πας μια χαρά. Θα δώσεις στον σύντροφό σου αυτά που του λείπουν, ενώ με την αγάπη και την υπομονή σου θα καταφέρεις να ξεπεράσεις πιθανές παρεξηγήσεις.

 

Τοξότης

Νέες ευκαιρίες για δράση προσφέρουν τώρα τα άστρα στο ζώδιό σου. Δείξε σοβαρότητα στην αξιοποίησή τους. Στα αισθηματικά σου, η καλή σου διάθεση θα σε κάνει πιο ερωτικό και θα αρχίσεις να διώχνεις τις τυχόν αμφιβολίες που μπορεί να έχεις για τον σύντροφό σου.

 

Αιγόκερως

Νέες δυνατότητες θα σε οδηγήσουν, αγαπητέ Αιγόκερε, σε μια ολοκληρωτικά ανανεωμένη καθημερινότητα που θα βελτιώσει τη διάθεση και την ψυχολογία σου. Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, απόφυγε να κλειστείς στον εαυτό σου και φρόντισε να λύσεις τις διαφορές που έχεις με τον σύντροφό σου.

 

Υδροχόος

Θα είναι ένα θαυμάσιο μάθημα αυτοεκτίμησης και αυτοπροστασίας – ευχαρίστησε το σύμπαν και προχώρα με χαμόγελο να κατακτήσεις ό,τι σου αξίζει. Τα αισθηματικά σου θα πάρουν άλλη τροπή, προς το καλύτερο. Θα έρθεις πιο κοντά στον σύντροφό σου και θα νιώσεις την αγάπη του.

 

Ιχθύς

Ο δρόμος της κοινωνικής καταξίωσης είναι αρκετά μπερδεμένος σε ό,τι αφορά το ζώδιό σου και οι ανταγωνιστές τώρα θα τον κάνουν ακόμα δυσκολότερο. Μπορείς να λύσεις παρεξηγήσεις αλλά και προβληματικές καταστάσεις που αφορούν τα αισθηματικά σου. Προσπάθησε περισσότερο για να σώσεις τη σχέση σου.

 

Πηγή