Η τελευταία ημέρα του χρόνου, στιγματίζεται από την θετική όψη εξαγώνου του Ήλιου με τον Ποσειδώνα και αυτό δηλώνει ότι το όνειρο, η ελπίδα αλλά και το όραμα μας βοηθούν να βάλουμε σε σειρά τα σχέδιά μας για τη νέα χρονιά! Σας ευχόμαστε να υποδεχτείτε το νέο έτος γεμάτοι δύναμη και αγάπη!

 

Κριός

Πολύ σύντομα θα σου δοθεί, αγαπητέ Κριέ, η ευκαιρία να αλλάξεις τη ζωή σου καθοριστικά. Στα αισθηματικά σου σήμερα, η επικοινωνία με το ταίρι σου θα βρίσκεται σε πολύ καλά επίπεδα. Θα μπορέσεις να του εξωτερικεύσεις τα συναισθήματά σου και να το κάνεις να αισθανθεί μοναδικό.

 

Ταύρος

Σήμερα θα μπορέσεις να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να του πεις αυτά που θέλεις. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις ότι είναι στο χέρι σου να αλλάξεις την κατάσταση στα αισθηματικά σου και να κάνεις μια καινούργια γνωριμία.

 

Δίδυμος

Μην απελπιστείς – άλλωστε η ταλαιπωρία θα είναι προσωρινή και θα οδηγήσει στη βελτίωση του τρόπου ζωής σου. Τα αποτελέσματα θα είναι απολύτως θετικά και θα έχουν διάρκεια. Προσπάθησε να απαλλαγείς από το άγχος που έχεις με τις άλλες δραστηριότητές σου και να αφιερώσεις χρόνο στον αισθηματικό τομέα.

 

Καρκίνος

Δυσκολεύεσαι να μιλήσεις ξεκάθαρα, αλλά και δεν ξέρεις τι θα σε ικανοποιούσε ακριβώς. Με τις υπάρχουσες συνθήκες, καλύτερα να μην προχωρήσεις προς καμία κατεύθυνση. Πολύ καλή μέρα η σημερινή για τα αισθηματικά σου. Φρόντισε να χαλαρώσεις, να ηρεμήσεις από τα καθημερινά προβλήματα και να περάσεις πολύ όμορφα με το ταίρι σου.

 

Λέων

Εκεί που θα νομίζεις πως όλα έχουν τελειώσει, η υποστήριξη από ένα δικό σου άτομο θα έρθει να επαναπροσδιορίσει την κατάσταση προς όφελός σου. Πολλοί θα χαρούν με αυτή την τροπή των πραγμάτων. Δίνεις μεγάλη σημασία στα αισθηματικά σου. Απόφυγε σήμερα να εκνευριστείς με κάποια θέματα που μπορεί να μην επηρεάζουν άμεσα εσένα και το ταίρι σου.

 

Παρθένος

Όποιον δεν μπορείς να έχεις εχθρό σου, κάνε τον φίλο σου, λένε. Θα πρέπει μερικά θέματα στα αισθηματικά σου να τα δεις με περισσότερη ψυχραιμία, ώστε να μπορέσεις να τα λύσεις με τον καλύτερο τρόπο.

 

Ζυγός

Μην δημιουργείς εντάσεις και άσχημο κλίμα και μην προκαλείς με τη συμπεριφορά σου. Ίσως μπορέσεις να περιορίσεις λίγο την παρόρμησή σου και να συμβιβαστείς με τα δεδομένα. Τα αισθηματικά σου σήμερα θα πάνε αρκετά καλά. Η διάθεσή σου θα είναι στα ύψη και θα θέλεις να περάσεις καλά με το ταίρι σου.

 

Σκορπιός

Συγκεντρώσου στους στόχους σου και η επιτυχία θα έρθει χωρίς προβλήματα και παρεμβάσεις. Κανείς δεν μπορεί να εμποδίσει ένα πραγματικά στοχευμένο άτομο να πετύχει. Στον αισθηματικό τομέα, έχουν πλέον περάσει και τα τελευταία σύννεφα που μπορεί να σε στενοχωρούσαν, σε ό,τι αφορά το ταίρι σου. Αν εξωτερικεύσεις τον ερωτισμό σου, θα περάσεις πολύ καλά.

 

Τοξότης

Αισθηματικά, σήμερα θα περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου. Διώξε το άγχος της καθημερινότητας και περάστε μαζί κάποιες στιγμές ερωτικά και όμορφα. Εσύ που ακόμη βιώνεις τη μοναξιά, εκμεταλλεύσου αυτή την περίοδο που ο Άρης είναι στους Ιχθείς, για να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.

 

Αιγόκερως

Απομάκρυνε από τη ζωή σου ανθρώπους που ζητούν τρίτη ευκαιρία και αντικατάστησε τους με ευγενικούς και δημιουργικούς ανθρώπους που ξέρουν να εκτιμούν. Πολύ καλή μέρα η σημερινή για τα αισθηματικά σου. Φρόντισε να εξωτερικεύσεις τα αισθήματά σου, ώστε να μπορέσουν να ισορροπήσουν μερικές καταστάσεις στη σχέση σου.

 

Υδροχόος

Προσπάθησε να ξεκουραστείς και φρόντισε τον εαυτό σου. Μια χαλαρή συζήτηση με ένα δικό σου άτομο θα σου κάνει καλό. Τα αισθηματικά σου αρχίζουν και πηγαίνουν καλύτερα και θα αρχίσεις να ηρεμείς. Προσπάθησε να εξωτερικεύσεις τα αισθήματά σου στο ταίρι σου.

 

Ιχθύς

Τα αισθηματικά σου σήμερα θα κινηθούν κάπως ουδέτερα. Μπορείς να περάσεις χαλαρά και όμορφα με τον σύντροφό σου. Αν ακόμη δεν υπάρχει κάποιο ταίρι στη ζωή σου, αυτή την περίοδο (με τον Άρη στο ζώδιό σου) θα κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.

 

Πηγή