Ο Άρης σήμερα κάνει το πέρασμά του στο ζώδιο των Διδύμων, σε μία θέση που προτρέπει να δράσουμε με γνώμονα την επικοινωνία και το μυαλό! Δε θα λείψουν οι νέες γνωριμίες, το φλερτ, οι συναντήσεις, τα ταξιδάκια αλλά και τα ερωτικά παιχνίδια σε διπλό ταμπλό.

Κριός
Αγαπητέ Κριέ, η σημερινή είσοδος του Άρη στον φιλικό σου Δίδυμο θα σου δώσει έντονη πνευματική δραστηριότητα αλλά κι αρκετή νευρικότητα. Αν είσαι ελεύθερος, στα ερωτικά σου ζητήματα θα δεις νέους δρόμους να ανοίγονται μπροστά σου, με ερωτικές ευκαιρίες και προοπτικές, ώστε να πραγματοποιήσεις στόχους, να κάνεις γνωριμίες και να βρεις λύσεις, κυρίως μέσω της επικοινωνιακής οδού! Μέσα από μηνύματα και συναντήσεις θα ζήσεις ένα μεγάλο νέο έρωτα! Αν είσαι δεσμευμένος, χρησιμοποίησε το ιδιαίτερο ταλέντο σου στον γραπτό και προφορικό λόγο, για να πείσεις τον σύντροφο για αυτό που θες!

Ταύρος
Φίλε Ταύρε, η σημερινή είσοδος του Άρη στον Δίδυμο, θα σου φέρει από σήμερα κιόλας τη σταθερότητα και την αυτοεκτίμηση που τόσο καιρό επιθυμούσες Αν είσαι δεσμευμένος, θα αναθεωρήσεις κάποια πράγματα για τη σχέση σου και θα θελήσεις να διεκδικήσεις ασφάλεια και σιγουριά από τον σύντροφο! Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις άπειρες ευκαιρίες να απολαύσεις αισθησιακές και καυτές ερωτικές στιγμές με ένα νέο άτομο στη ζωή σου, που η παρουσία του θα ανακτήσει την αυτοπεποίθησή σου!

Δίδυμος
Φίλε Δίδυμε, ο Άρης στο δικό σου ζώδιο από σήμερα και σου θα σου δώσει ισχυρή ώθηση για ανάληψη πρωτοβουλιών. Η σημερινή ημέρα, αν είσαι ελεύθερος, θα φέρει συναρπαστικές νέες γνωριμίες, ασταμάτητο φλερτ κι ευχάριστα μηνύματα ή τηλεφωνήματα! Μη διστάσεις ούτε λεπτό να κάνεις εσύ το πρώτο βήμα και να παίρνεις πρωτοβουλίες στον έρωτα! Αν είσαι δεσμευμένος, ευνοούνται οι δραστηριότητες που στοχεύουν στην ενδυνάμωση της σχέσης ή του γάμου σου, βάζοντας τέλος στη ρουτίνα και εμπλουτίζοντας τον δεσμό, με πάθος και σεξουαλικότητα!

Καρκίνος
Φίλε Καρκίνε, η είσοδος του Άρη στους Διδύμους σήμερα, θα σου δώσει την έντονη ψυχική ανάγκη να εργασθείς με ή για τους άλλους, ακόμα κι αν βάλεις σε δεύτερη μοίρα τον εαυτό σου! Αν είσαι ελεύθερος, ένας έρωτας από το παρελθόν, απωθημένος ή παρασκηνιακός, είναι πολύ πιθανό να έρθει τώρα στη ζωή σου, με τον πιο παθιασμένο τρόπο κι εσύ να παραδοθείς σε αυτόν! Αν είσαι δεσμευμένος, ήρθε ο καιρός να αναθεωρήσεις κάποια πράγματα για τη σχέση σου με τον σύντροφο, μένοντας πάντα λογικός, έντιμος και προσγειωμένος!

Λέων
Φίλε Λέοντα, σήμερα που περνά ο πλανήτης Άρης στον Δίδυμο, μπορεί να γίνεσαι υπερβολικά παρορμητικός, αλλά είσαι αποφασισμένος κι απόλυτα ικανός να πετύχεις τους μεγαλεπήβολους σκοπούς και στόχους σου! Αν είσαι δεσμευμένος, κάποιες ανάγκες, που έχει άμεσα η σχέση σου, καλύπτονται από τις άμεσες και δραστήριες αντιδράσεις σου. Η σχέση σου χαρακτηρίζεται επίσης από πάθος, σεξουαλικότητα αλλά ενίοτε κι εκνευρισμό! Αν είσαι ελεύθερος, έρχεσαι πιο κοντά με το άτομο που σε ενδιαφέρει, λόγω της γοητείας σου και της παθιασμένης σου προσωπικότητας!

Παρθένος
Φίλε Παρθένε, σε διακρίνει σήμερα έντονη δραστηριότητα, με την είσοδο του Άρη στο Ζώδιο του Δίδυμου! Αν είσαι ελεύθερος, ετοιμάσου για την εμφάνιση ενός έρωτα που εξελίσσεται σε εργασιακό περιβάλλον και θα σου αλλάξει την καθημερινότητα! Αν είσαι δεσμευμένος, μην αγχώνεσαι και μη στεναχωριέσαι, αν τελευταία υπήρξαν εντάσεις και καβγαδάκια! Μην εγκαταλείπεις τις προσπάθειές σου, αφού η ημέρα θα σου αποδείξει πως όλοι οι αγώνες ανταμείβονται με τον καλύτερο τρόπο στον έρωτα!

Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ, ήρθε η στιγμή να αλλάξεις πορεία, με την είσοδο του Άρη στον Δίδυμο και να εκμεταλλευτείς την τύχη σου! Αν είσαι δεσμευμένος, η συμπεριφορά σου απέναντι στον σύντροφο είναι αρκετά αντισυμβατική! Ο σκεπτικισμός, η τόλμη και το θάρρος σου, είναι τα χαρακτηριστικά που θα φέρουν βελτίωση κι ανανέωση στη σχέση σου! Αν είσαι ελεύθερος, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να κάνεις τώρα μια νέα γοητευτική γνωριμία, που θα εξελιχθεί εντυπωσιακά γρήγορα σε μία σταθερή, παθιασμένη κι όμορφη σχέση.

Σκορπιός
Φίλε Σκορπιέ, σήμερα που ο Άρης περνάει στο ζώδιο των Διδύμων, θα σου προσφέρει βαθύτατα συναισθήματα, τα οποία αν κατορθώσεις να αναπτύξεις έξυπνα και θετικά, αποτελούν αληθινή δύναμη για σένα και τους στόχους σου! Αν είσαι δεσμευμένος, δίνεις αποτελεσματικές λύσεις σε παλαιότερα προβλήματα της σχέσης σου με τον σύντροφο κι απολαμβάνεις αισθησιακές, καυτές, παθιασμένες στιγμές μαζί του! Όχι σε καβγάδες λόγω ζήλιας! Αν είσαι ελεύθερος, οι ευκαιρίες για να γοητεύσεις και να σαγηνεύσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει, είναι άπειρες!

Τοξότης
Η νέα θέση του Άρη απέναντί σου, στο Ζώδιο των Διδύμων, θα σου φέρει αρκετές στιγμές μεταπτώσεις ενεργητικότητας, ιδίως στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, συναναστροφές κι επαφές! Αν είσαι ελεύθερος, σου ανοίγονται νέοι δρόμοι για σταθερότητα στον έρωτα! Προσοχή μόνο, γιατί ερωτεύεσαι πολύ γρήγορα, πολύ συχνά και παρορμητικά κι ίσως κάνεις πράγματα που αργότερα μετανιώσεις! Ο ερωτισμός και το πάθος χαρακτηρίζουν τις σχέσεις σου σήμερα! Επίσης, αν είσαι δεσμευμένος, μην παρασύρεσαι από τον θυμό και τα νεύρα σου!

Αιγόκερως
Φίλε Αιγόκερε, αρκετό το άγχος σήμερα, όπως και τα τρεξίματα με την είσοδο του Άρη στον Δίδυμο! Αν είσαι ήδη δεσμευμένος, μη στεναχωριέσαι υπερβολικά για μικροπράγματα και δημιουργείς από το πουθενά γκρίνιες και προστριβές. Η απορρόφησή σου από ασήμαντες λεπτομέρειες, σε κάνει να χάνεις την ουσία από το συγκεκριμένο πρόβλημα. Αν είσαι ελεύθερος, θα κινήσει σήμερα το ερωτικό ενδιαφέρον σου ένα άτομο μέσα από το εργασιακό περιβάλλον, αλλά χρειάζονται προσεκτικοί χειρισμοί!

Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, η σημερινή είσοδος του Άρη στον Δίδυμο, θα σου δώσει πολύ θάρρος, ενθουσιασμό και πείσμα για τους σκοπούς σου! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις φλερτ, κατακτήσεις και πολλές νέες γνωριμίες! Υπάρχει η πιθανότητα να δημιουργήσεις μία παθιασμένη σχέση, η οποία όμως θα έχει μικρή διάρκεια, αλλά δε σε πειράζει! Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς να αναμένεις παθιασμένες στιγμές με τον σύντροφο. Το αρνητικό της ημέρας είναι η τάση σου για δραματικότητα, που μπορεί να φτάσει σε καβγάδες κι εντάσεις από το πουθενά!

Ιχθύς
Σήμερα, φίλε Ιχθύ, με το πέρασμα του Άρη στο Ζώδιο του Διδύμου, σε διακρίνει ένας ιδιαίτερος συναισθηματισμός, που χρειάζεται άμεσα σταθεροποίηση με ευσυνείδητη προσπάθεια κι άμεση επιστράτευση της λογικής. Αν είσαι ελεύθερος, δυσκολεύεσαι να ξεχάσεις το παρελθόν και ίσως σήμερα παρασυρθείς σε έναν περασμένο έρωτα, λόγω πάθους! Προσπάθησε να είσαι επιφυλακτικός και λογικός πριν κάνεις κίνηση προς έναν πρώην σύντροφο! Αν είσαι δεσμευμένος, απόφυγε εντάσεις και διαμάχες στη σχέση σου, λόγω της συναισθηματικής σου ανασφάλειας και της εσωτερικής σου έντασης!

Πηγή