poly749

Συνεχίζονται οι ρήξεις, τα εμπόδια και οι δύσκολες συνέπειες σε προβληματικές σχέσεις για Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους του 1ου δεκαημέρου με την επιρροή της χθεσινής Συνόδου Άρη-Κρόνου. Ωστόσο πιο δυναμικά και ωφέλιμα αντιμετωπίζουν την Σύνοδο αυτή, Ταύροι, Παρθένοι, Σκορπιοί και Ιχθύες του 1ου δεκαημέρου!

 

Κριός
Οι καταστάσεις βελτιώνονται αισθητά το ερχόμενο διάστημα, Κριέ, και σε οδηγούν σε ευνοϊκότερες συνθήκες για την καθημερινότητά σου, που σου επιτρέπουν να τακτοποιήσεις διαδοχικά υποθέσεις, οι οποίες εκκρεμούν εδώ και καιρό. Σήμερα θα δώσεις παραπάνω σημασία στη σχέση σου και θα θέλεις να λύσεις προβλήματα, που μπορεί να έχει το ταίρι σου.

Ταύρος
Ασχολήσου με τα δικά σου ζητήματα, χωρίς να παρασυρθείς από συμπεριφορές και πλάγιες προσεγγίσεις τρίτων. Απόφυγε σήμερα, Ταύρε μου, να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου για θέματα που μπορεί να σας φέρουν σε αντίθεση. Αν δεν υπάρχει ταίρι στη ζωή σου, μην κλείνεσαι στον εαυτό σου, δραστηριοποιήσου και θα δεις ότι σε περιμένουν πολύ καλές εξελίξεις!

Δίδυμος
Άφησε τη δημιουργικότητά σου να απελευθερωθεί από το φόβο της αποτυχίας και θα καταφέρεις πολλά. Οι άσχημες στιγμές του παρελθόντος έχουν περάσει οριστικά! Με τη βοήθεια του πλανητικού σκηνικού, Δίδυμε, η σχέση σου θα πάει καλύτερα. Φρόντισε σήμερα να δείξεις περισσότερη διαλλακτικότητα και να μην έχεις τόσο άγχος από άλλες υποθέσεις που σε απασχολούν.

Καρκίνος
Η αστάθεια που παρουσιάζει στη συμπεριφορά του κάποιο φιλικό σου πρόσωπο, Καρκίνε, εμποδίζει τη δυνατότητα να υπάρξει μεταξύ σας συνεννόηση (μην ξεχνάς, ο Ερμής είναι ανάδρομος). Σήμερα θα είσαι μέσα στις υποχρεώσεις και στις καθημερινές ευθύνες, που σε κάνουν να αγχώνεις το ταίρι σου και να μην του αφιερώνεις όσο χρόνο θα έπρεπε.

Λέων
Φρόντισε να αντιληφθείς έγκαιρα την ευκαιρία και να την αξιοποιήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η σχέση σου, Λέων, είναι σε πολύ καλό δρόμο και πολλές προβληματικές καταστάσεις έχουν ισορροπήσει. Φρόντισε να μιλήσεις για θέματα που μπορούν να κάνουν το ταίρι σου χαρούμενο.

Παρθένος
Θα προχωρήσεις τις υποθέσεις σου σε πολύ καλό επίπεδο και θα επαναφέρεις κάθε θετική προοπτική. Στη σχέση σου, Παρθένε μου, υπάρχουν μερικά πράγματα που δε σου αρέσουν. Με τόσο καλό πλανητικό σκηνικό στη διάθεσή σου όμως, θα μπορέσεις να προχωρήσεις σε κινήσεις, που θα κάνουν τη σχέση σου ιδανική.

Ζυγός
Με την ενίσχυση αυτή, πολλά θα αλλάξουν προς το καλύτερο και θα μπορείς πλέον να αποφασίσεις την πραγματοποίηση στόχων, που έχεις στο μυαλό σου εδώ και πολύ καιρό. Φρόντισε σήμερα, Ζυγέ μου, να μιλήσεις με το ταίρι σου και να του πεις όλες τις ανησυχίες που μπορεί να έχεις, για την κατάσταση που ίσως επικρατεί στη σχέση σας. Θα νιώσεις καλύτερα ψυχικά.

Σκορπιός
Φρόντισε, Σκορπιέ, τώρα που οι καταστάσεις στη σχέση σου πηγαίνουν καλύτερα, να μιλήσεις ανοιχτά στο ταίρι σου, ώστε να νιώσει κι εκείνο καλύτερα. Οι μοναχικές ψυχές να ξέρετε, ότι με την Αφροδίτη στον Ταύρο το ερωτικό κλίμα θα κυριαρχεί στην ατμόσφαιρα. Εκεί που δεν το περιμένεις, θα βρεις το ταίρι που έψαχνες.

Τοξότης
Απελευθέρωσε τις ικανότητές σου και ακολούθησε το ένστικτο σου, για να δημιουργήσεις κι αποκτήσεις ό,τι επιθυμείς. Η σχέση σου είναι σε πολύ καλή κατάσταση, Τοξότη, και θα παραμείνει έτσι, αρκεί να κρατήσεις αυτό το ωραίο κλίμα. Απόφυγε σήμερα να κάνεις συζητήσεις για ζητήματα που έχουν περάσει, διαφορετικά θα προκαλέσεις εκνευρισμό στο ταίρι σου.

Αιγόκερως
Μην παρασύρεσαι όμως από καταστάσεις που προκαλούν τρίτοι και δεν είναι του χαρακτήρα σου, μα αντίθετα, διατήρησε τον αυτοέλεγχο και την ισορροπία σου. Μπορείς να διαχειριστείς τις συνθήκες με την απαιτούμενη ψυχραιμία. Μπορείς σήμερα στη σχέση σου, Αιγόκερέ μου, να κάνεις τα ξεκαθαρίσματα που θέλεις εδώ και πολύ καιρό. Απόφυγε όμως να εκνευριστείς και να πεις λόγια που δεν πρέπει.

Υδροχόος
Προσπάθησε να συγκρατηθείς, διατηρώντας βέβαια το δυναμισμό σου, ενώ κι ένα άτομο μεγάλου κύρους σού προσφέρει την υποστήριξή του. Με την Αφροδίτη που είναι στον Ταύρο και σε ευνοεί, Υδροχόε, τα πράγματα στη σχέση σου θα κινηθούν αρκετά καλά. Για να εξελιχθούν όμως ακόμη καλύτερα, φρόντισε να εξωτερικευτείς περισσότερο στο ταίρι σου.

Ιχθύς
Δεν πρέπει να απογοητευτείς τώρα, που η λύση είναι σχεδόν δίπλα σου, αλλά αντίθετα να κινηθείς δυναμικά, ώστε να υλοποιήσεις τους στόχους σου. Σήμερα, Ιχθύ, φρόντισε να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου, ώστε να νιώσετε κι οι δύο καλύτερα. Ο ερωτισμός, αλλά κι η γοητεία σου θα είναι στα ύψη τους!

Πηγή

Κάνε σχόλιο!

Έχεις κάποια ιδέα για άρθρο;

Μπορείς να μας προτείνεις ένα θέμα που θα ήθελες να διαβάσεις σε κάποιο απ' τα επόμενα άρθρα μας!