Η μέρα μας ξεκινά με Σελήνη στον Ιχθύ και παραμερίζουμε λογική, αλλά επιστρατεύουμε συναίσθημα και διαίσθηση! Μία ημέρα γεμάτη τρυφερότητα, για Ταύρους, Καρκίνους, Παρθένους, Σκορπιούς, Αιγόκερους κι Ιχθύες!

Κριός
Αγαπητέ Κριέ, η σημερινή ημέρα, θέλει από σένα, καλοσύνη, συμπόνια, αλληλεγγύη αλλά και ψυχική ενδοσκόπηση! Σε όποια προσωπική κατάσταση κι αν είσαι, είναι πολύ πιθανό σήμερα να σε απασχολήσει ένας έρωτας απωθημένος, κρυφός, απαγορευμένος ή που ανήκει στο παρελθόν! Οι παρασκηνιακές ενέργειες και συζητήσεις στον ερωτικό τομέα, είναι απολαυστικές μεν, εγκυμονούν κινδύνους δε! Γι’ αυτό προσοχή στις αποκαλύψεις που μπορεί να σε βλάψουν!

Ταύρος
Σήμερα, αγαπητέ Ταύρε, θα έχεις έντονα μια διάθεση βελτίωσης κι αλλαγής της ζωής σου αλλά κι ανατροπής των δεδομένων σου! Αν είσαι ελεύθερος, η σημερινή ημέρα θα σου φέρει μία νέα συναρπαστική γνωριμία ή έναν καινούργιο έρωτα, μέσα από το φιλικό περιβάλλον ή μετά από βοήθεια κάποιου φίλου σου! Αν είσαι δεσμευμένος, πρέπει να είσαι λίγο πιο προσεκτικός τώρα! Η τάση σου για ανεξαρτησία, κόντρα και προσωπική ελευθερία, πιθανόν να προκαλέσει τις αντιδράσεις του συντρόφου σου και να δημιουργηθούν εντάσεις στη σχέση σας!

Δίδυμος
Αγαπητέ Δίδυμε, προσοχή χρειάζεται η σημερινή ημέρα κι οπωσδήποτε σοβαρότητα! Αν είσαι ελεύθερος, παραδόξως, δεν έχεις διάθεση για επιφανειακό κι ανούσιο φλερτ! Οφείλεις, λοιπόν, να ανεβάσεις τα στάνταρ σου και να επικεντρωθείς σε μία αξιόλογη κατάκτησή σου! Αν είσαι δεσμευμένος, προσφέρεις ποιοτικό χρόνο στη σχέση σου κι έτσι λύνεις προβλήματα και βάζεις γερές βάσεις για τη μετέπειτα κοινή σου πορεία με τον σύντροφο!

Καρκίνος
Η σημερινή ημέρα υπόσχεται κέφι, ανεμελιά κι αισιοδοξία, φίλε Καρκίνε! Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς να αναμένεις μία ημέρα απόλυτα ανανεωτική και γεμάτη εξελίξεις για τη σχέση σου! Συζητήσεις με τον σύντροφο σε φέρνουν πολύ κοντά στην εκπλήρωση των στόχων σου κι επιπλέον περνάτε υπέροχα μαζί, μέσα από ποικίλες δραστηριότητες! Αν είσαι ελεύθερος, χορταίνεις φλερτ, ραντεβού, γνωριμίες, μηνύματα και τηλεφωνήματα!

Λέων
Ακόμα κι αν δεν είναι άμεσα αντιληπτό, η σημερινή ημέρα θα είναι άκρως σημαντική για σένα, αγαπητέ Λέοντα! Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις από τις πιο συναισθηματικές, ερωτικές και σεξουαλικές μέρες! Χορταίνεις πάθος, καυτές ερωτικές στιγμές κι αισθησιασμό! Μη διστάσεις να αφοσιωθείς στον ερωτικό σου παρτενέρ! Αν είσαι ελεύθερος, η ημέρα είναι ιδανική για να σαγηνεύσεις και να κατακτήσεις το άτομο που επιθυμείς!

Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε, ετοιμάσου για μία ημέρα γεμάτη αρμονία, ηρεμία, τακτοποιημένες διαπροσωπικές σχέσεις και κοινωνικοποίηση. Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα επικεντρώνεσαι αποκλειστικά στον σύντροφό σου και την πορεία της σχέσης σας! Απολαμβάνεις συντροφικότητα, συναίσθημα και τρυφερότητα μαζί του! Όλες οι διαφωνίες που είχατε μέχρι τώρα, τελειώνουν κι ηρεμείτε! Αν είσαι ελεύθερος, αποφεύγεις τα επιφανειακά φλερτ και ψάχνεις το άλλο σου μισό, γεγονός που μπορείς να το καταφέρεις τώρα, λόγω της γοητευτικής σου εμφάνισης κι ερωτεύσιμης προσωπικότητας!

Ζυγός
Φίλε Ζυγέ, η σημερινή μέρα είναι ιδανική για ενασχόληση και βελτίωση της ρουτίνας και της καθημερινότητάς σου! Αν είσαι ελεύθερος κι ενδιαφέρεσαι για ένα συγκεκριμένο άτομο, σήμερα πιθανόν να διαπιστώσεις πως πρέπει να κάνεις εσύ το πρώτο βήμα, για να προχωρήσουν τα ερωτικά σου σχέδια! Μη διστάσεις να πάρεις εσύ την πρωτοβουλία και να τον πλησιάσεις! Αν είσαι δεσμευμένος, κάνε σήμερα πίσω και κακόμαθε τον σύντροφό σου, ακόμα κι αν είχατε κάποιες διαφωνίες πρόσφατα!

Σκορπιός
Η σημερινή ημέρα, αγαπητέ Σκορπιέ, απαιτεί από σένα ενέργεια, θάρρος και γενναιότητα! Αν είσαι ελεύθερος, ίσως είναι η πιο τυχερή μέρα για τα ερωτικά σου! Πολλές οι κατακτήσεις και φυσικά αρκετές κι οι ερωτικές επιλογές! Σίγουρα θα πάρεις την ερωτική προσοχή που θες και πιθανόν να μην ξέρεις τι να πρωτοεπιλέξεις! Αν είσαι δεσμευμένος, ίσως σήμερα ο σύντροφός σου σού κάνει ένα δωράκι ή μία έκπληξη, που θα συναρπάσει και θα σε κάνει πολύ χαρούμενο!

Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, βάζεις σε δεύτερη μοίρα, σήμερα, φίλους, έντονη κοινωνική ζωή και χόμπι, και βάζεις προτεραιότητα το σπίτι και την οικογένεια! Αν είσαι δεσμευμένος, η πρόταση της συγκατοίκησης είναι πολύ πιθανή σήμερα και καλό θα ήταν να διεκδικήσεις μία συζήτηση, για αυτήν την εκδοχή, με τον σύντροφο! Αν είσαι ελεύθερος, πιθανόν να υπάρξει επαφή με ένα άτομο του παρελθόντος κι αν φερθείς έξυπνα και συγκροτημένα, θα καταφέρεις εύκολα ακόμα κι επανασύνδεση!

Αιγόκερως
Η σημερινή ημέρα, φίλε Αιγόκερε, είναι ιδανική για να ανοιχθείς, να μιλήσεις και να πεις όλα αυτά που μέχρι τώρα κρατούσες μέσα σου! Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να αναμένεις πολλές ερωτικές επαφές, φλερτ, επικοινωνίες, ειδήσεις και συναντήσεις, και φυσικά νέες συναρπαστικές γνωριμίες, που θα αναστατώσουν ευχάριστα τη ζωή σου! Αν είσαι δεσμευμένος, είναι η ιδανική μέρα να προγραμματίσετε, μαζί με τον σύντροφο, μία έξοδο, ένα ταξίδι ή μία εκδρομή, που θα ανανεώσει σημαντικά τη σχέση σας!

Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, η ημέρα σήμερα φέρνει άνεση, σιγουριά, ηρεμία και μπόλικες απολαύσεις! Αν είσαι ελεύθερος, το άτομο που θες θα σου δώσει διστακτικά, αλλά ξεκάθαρα, ένα σημάδι, ότι έχει αμοιβαία αισθήματα για σένα! Αν είσαι δεσμευμένος, είναι σίγουρα η ιδανικότερη ημέρα για να πραγματοποιήσεις επιθυμίες και στόχους που έχουν να κάνουν με τη σχέση σου! Έχεις αποδείξεις πια για την πίστη και την αφοσίωση του συντρόφου κι απολαμβάνετε μαζί αισθησιακές στιγμές!

Ιχθύς
Αγαπητέ Ιχθύ, σήμερα θα ενδιαφερθείς για βαθύτερη και πιο ουσιαστική επικοινωνία με τον περίγυρό σου! Ξέρεις πώς να εκφράσεις αυτό που σκέφτεσαι και θες! Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα μπορείς να αναμένεις μόνο θετικά αποτελέσματα για σένα και τον σύντροφο, ιδίως αν επιδιώξεις τώρα μία ήρεμη κι ομαλή συζήτηση με το ταίρι σου! Προσπάθησε να είσαι αντικειμενικός και θα δεις ότι θα πετύχεις τον στόχο σου! Αν είσαι ελεύθερος, αναμένεται μία ημέρα γεμάτη φλερτ, ερωτικές επαφές, επικοινωνίες, γνωριμίες και συναντήσεις!

Πηγή