Το τετράγωνο της Αφροδίτης απ’ τους Διδύμους με τον Ποσειδώνα απ’ τον Ιχθύ αναστατώνει τα αισθηματικά μας, κάνοντάς μας άστατους, ανασφαλείς κι επιπόλαιους. Η αντίθεση Ήλιου-Κρόνου δίνει έμφαση στις συνέπειες των επιλογών μας.

 

Κριός

Κριέ μου, ήρθε η ώρα να πραγματοποιήσεις όλα αυτά που σχεδίαζες εδώ και καιρό. Στα προσωπικά σου θα χρειαστεί να αναθεωρήσεις για να πετύχεις αυτό που θες. Μην το παρακάνεις με τον προγραμματισμό, δώσε λίγο χρόνο και στην προσωπική σου χαλάρωση.

Λέξη κλειδί της μέρας: Υποχώρηση.

 

Ταύρος

Ταυράκι μου, είναι μια μέρα σταδιακής ωρίμανσης για σένα η σημερινή. Έρχεσαι πιο κοντά με τις εσωτερικές σου ανάγκες και ψάχνεις τρόπους για να κατακτήσεις τα όνειρά σου. Αξιοποιείς το χρόνο σου ποιοτικά και κάνεις μόνο όσα πραγματικά απολαμβάνεις.

Λέξη κλειδί της μέρας: Αλλαγή.

 

Δίδυμοι

Δίδυμέ μου, ψάχνεις τρόπους για να γίνεις πιο βοηθητικός, κατανοητός κι ειλικρινής και να λύσεις τις παρεξηγήσεις που δημιουργήθηκαν τελευταία με το περιβάλλον σου. Είσαι πρόθυμος να αποβάλεις παλιές, κακές συνήθειες και να κάνεις μια νέα αρχή.

Λέξη κλειδί της μέρας: Αναθεώρηση.

 

Καρκίνος

Καρκινάκι μου, σήμερα οι σχέσεις σου περνάνε σε ένα πιο βαθύ και προσωπικό επίπεδο. Μπορεί αυτή η αλλαγή να ξεκινήσει από εσάς, μπορεί κι όχι. Είσαι πάντως έτοιμος να το διαχειριστείς και να είσαι σίγουρος πως είναι για καλό και θα φέρει ισχυρότερο δέσιμο.

Λέξη κλειδί της μέρας: Κατανόηση.

 

Λέων

Λιοντάρι μου, δυναμικό και γεμάτο ενέργεια σε βρίσκει η σημερινή μέρα. Η αντοχή σου δοκιμάζεται σε προσωπικό κι επαγγελματικό επίπεδο μα εσύ δεν έχεις καμιά ανάγκη. Πιστεύεις στον εαυτό σου και πιστεύουν κι οι δικοί σου άνθρωπο σε σένα, κι αυτό αρκεί.

Λέξη κλειδί της μέρας: Αυτοπεποίθηση.

 

Παρθένος

Παρθένε μου, αναζητάς την ασφάλεια και τη σιγουριά στη ζωή σου, γι’ αυτό κι οι σημερινές σου κινήσεις στοχεύουν σε αυτή τη σταθερότητα. Σε προβληματίζουν τα προσωπικά σου και καλό είναι να λύσεις άμεσα ό,τι σε χαλάει και να μην αφήσεις εκκρεμότητες.

Λέξη κλειδί της μέρας: Ασφάλεια.

 

Ζυγός

Ζυγάκι μου, άρχισαν να απασχολούν τα οικονομικά και τα επαγγελματικά σου, και καιρός ήταν πια. Τα αισθηματικά σου βρίσκονται σε πολύ καλό επίπεδο κι αν ανοιχτείς και μοιραστείς όσα νιώθεις, θα έρθεις ακόμα πιο κοντά με τους ανθρώπους σου.

Λέξη κλειδί της μέρας: Αισιοδοξία.

 

Σκορπιός

Σκορπιέ μου, ασταθής και διερευνητική η σημερινή μέρα. Λίγη προσοχή στην τάση σου για ανυπομονησία. Έλεγξε όσο μπορείς τον παρορμητισμό σου, που σε κάνει πιο εύθραυστο απ’ το συνηθισμένο σου. Καλή μέρα για να την περάσεις με το σύντροφό σου.

Λέξη κλειδί της μέρας: Αυθορμητισμός.

 

Τοξότης

Τοξότη μου, η οικογένειά σου είναι ίσως το πιο σημαντικό θέμα της μέρας, όχι απαραίτητα για κάτι αρνητικό. Προσπαθείς να κερδίσεις την εμπιστοσύνη όσων έχουν σημασία για σένα στη ζωή σου και θέλεις να χτίσεις γερές συναισθηματικές βάσεις με φίλους και συντρόφους.

Λέξη κλειδί της μέρας: Συντροφικότητα.

 

Αιγόκερως

Αιγόκερέ μου, ωριμάζεις σιγά σιγά, το ίδιο και τα ιδανικά σου. Περιορίζεις τον εγωισμό σου και γίνεσαι πιο ευαίσθητος στις ανάγκες των άλλων, συνεπώς κι η στάση σου είναι πιο συνειδητοποιημένη. Συνέχισε έτσι κι εκμεταλλεύσου τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν.

Λέξη κλειδί της μέρας: Εμβάθυνση.

 

Υδροχόος

Υδροχόε μου, οι τάσεις φυγής σου βρίσκουν σήμερα αντίκρισμα. Καλή μέρα για μια μικρή ή μεγάλη απόδραση. Η δημιουργικότητα κι η έμπνευσή σου ανανεώνουν τις ιδέες σου και σε αναζωογονούν. Ο δρόμος της επιτυχίας είναι κοντά, μη σταματήσεις λίγο πριν τη γραμμή τερματισμού.

Λέξη κλειδί της μέρας: Επικοινωνία.

 

Ιχθείς

Ψαράκι μου, πραγματοποιείς σημαντικές εσωτερικές αλλαγές καθώς προσπαθείς πολύ να βελτιώσεις όλα αυτά τα σημεία του χαρακτήρα σου που μπορεί να σου στερήσουν όσους αγαπάς. Με αποφασιστικότητα και δυναμισμό βρίσκεις τρόπο να κατακτήσεις όσα θες.

Λέξη κλειδί της μέρας: Ισορροπία.