Η επικίνδυνη επιρροή της χθεσινής απειλητικής Αντίθεσης Άρη-Πλούτωνα, συνεχίζεται και σήμερα! Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του 2ου δεκαημέρου, κινδυνεύουν να παρασυρθούν από τα πάθη τους, τα συναισθήματα τους και την τάση τους για έλεγχο και χειραγώγηση, οδηγώντας τους σε δυσάρεστες συνέπειες.

 

Κριός

Μία μεγάλη ευκαιρία για αλλαγή έρχεται για το ζώδιό σου και καλό θα είναι να μην την αφήσεις να μείνει μόνο σαν ιδέα, αλλά να τολμήσεις να την πραγματοποιήσεις. Αισθηματικά, η καλή διάθεση και ο ερωτισμός σου θα σε βοηθήσουν να χαλαρώσεις λίγο μαζί με το ταίρι σου και επιτέλους να του αφιερώσεις χρόνο.

 

Ταύρος

Η ανάγκη σου για ελευθερία και για νέα πράγματα χρειάζεται προσοχή και πολύ καλή αξιολόγηση, διαφορετικά θα σε βάλει σε μπελάδες. Στον αισθηματικό τομέα, οι πλανήτες θα ανεβάσουν τον ερωτισμό σου τόσο πολύ, που δεν θα μπορεί να σε συγκρατήσει κανείς. Θα έχεις την ευκαιρία να περάσεις καλά με το ταίρι σου.

 

Δίδυμος

Στα αισθηματικά σου, ο σύντροφός σου έχει ανάγκη να σου πει μερικά πράγματα, αλλά δεν του δίνεις το κατάλληλο έναυσμα. Καλό θα είναι να τον πλησιάσεις και να τον ακούσεις, ώστε να μπορέσει να νιώσει περισσότερη ασφάλεια.

 

Καρκίνος

Μπορεί να έχεις παραμελήσει πολλά θέματα σε ό,τι έχει σχέση με τον αισθηματικό τομέα. Καλό θα είναι να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον, για να μπορέσουν να ισορροπήσουν πολλές προβληματικές καταστάσεις.

 

Λέων

Σε εύλογο χρονικό διάστημα θα προσαρμοστείς και η ζωή σου θα συνεχίσει πάλι να κυλάει σε ήρεμους και ευχάριστους ρυθμούς. Τα αισθηματικά σου διέρχονται κάποια κρίση. Καλό θα είναι, για να μπορέσεις να ισορροπήσεις τα πράγματα, να συζητήσεις με το ταίρι σου και να δεις τι το ενοχλεί.

 

Παρθένος

Σκέψου καλά πριν απαντήσεις οτιδήποτε και απόφυγε να δεσμευτείς απέναντι σε άτομα στα οποία δεν οφείλεις.  Μπορείς σήμερα στον αισθηματικό τομέα να παρέμβεις και να πεις πράγματα που μπορεί να στενοχωρήσουν το ταίρι σου, αλλά τελικά θα σώσουν τη σχέση σου.

 

Ζυγός

Τα αισθηματικά σου θα πάνε αρκετά καλά, ενώ με τον Άρη στον Καρκίνο η ατμόσφαιρά θα είναι πολύ ερωτική. Θα προκύψει μια νέα γνωριμία. Φρόντισε να επιστρατεύσεις τον καλύτερό σου εαυτό για να έχει συνέχεια.

 

Σκορπιός

Στα αισθηματικά σου, σήμερα κάποια γεγονότα που θα συμβούν θα σε κάνουν να δεις το ταίρι σου με περισσότερη κατανόηση και θα δείξεις μεγαλύτερη διαλλακτικότητα σε συζητήσεις που θα κάνετε.

 

Τοξότης

Ξέχνα καταστάσεις που μέχρι τώρα σε προβλημάτιζαν στη σχέση σου. Θα αλλάξουν προς το καλύτερο. Ευχάριστα γεγονότα προβλέπονται από το ταίρι σου. Εσύ που ακόμη δεν έχεις βρει το ταίρι σου, θα πρέπει να κινηθείς άμεσα, γιατί οι πλανήτες σε ευνοούν αισθηματικά.

 

Αιγόκερως

Ευχάριστες δραστηριότητες προβλέπονται για το ζώδιό σου, οι οποίες θα μειώσουν το στρες των τελευταίων ημερών και θα βελτιώσουν αισθητά τη διάθεσή σου.  Αν εξωτερικευτείς και δείξεις τα πραγματικά σου αισθήματα στο ταίρι σου, θα τα πας πολύ καλά στα αισθηματικά σου.

 

Υδροχόος

Η μέρα σου θα είναι πολύ ερωτική και θα περάσεις αξέχαστα με το ταίρι σου. Μπορείς να λύσεις κάποια ζητήματα που σε προβληματίζουν στη σχέση σου εδώ και καιρό. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, η μοναξιά σου τώρα θα πάρει τέλος. Ευχάριστες εκπλήξεις με ταχύτατες εξελίξεις στον αισθηματικό τομέα σε περιμένουν πολύ σύντομα.

 

Ιχθύς

Θα έρθουν κάποια ευχάριστα γεγονότα στα αισθηματικά σου που δεν τα περίμενες και θα απορήσεις με την καλοτυχία σου. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, θα σου παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες για να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.

 

Πηγή