Η σελήνη σήμερα κάνει ένα όμορφο εξάγωνο με τον Ήλιο. Τα συναισθήματά μας παίζουν κυρίαρχο ρόλο σήμερα και τα εκφράζουμε με ωραίο τρόπο. Αρμονία και χάρη θα χαρακτηρίζει τις κινήσεις και την επικοινωνία μας και ήρθε η ώρα να ζητήσουμε αυτό που ποθούμε.

Κριός

Η απόσταση που νιώθατε να υπάρχει τις προηγούμενες ημέρες αρχίζει να υποχωρεί και η χαρά κι ο ενθουσιασμός επιστρέφει στη ζωή σας. Οι συναντήσεις με φίλους είναι στο πρόγραμμά σου, αλλά ίσως αποφασίσεις να κάνεις το επόμενο βήμα που κάποιον που ήδη ξέρεις. Αν νιώθεις, πράξε!

Ταύρος

Λίγο μπερδεμένοι είστε σήμερα οι ταύροι, καθώς προσπαθείτε να καταλάβατε κάποιες καταστάσεις. Ίσως ωραιοποιείται έναν άνθρωπο που γνωρίσατε πρόσφατα και δε βλέπετε την αλήθεια. Οι δεσμευμένοι σταματήστε τη γκρίνια.

Δίδυμοι

Έξοδοι, φίλοι, επικοινωνία, γέλια και χαρές για σένα σήμερα. Είσαι στο στοιχείο σου και σου αρέσει τρελά. Μπορεί να έρθεις κοντά με κάποιον φίλο ή να γνωρίσεις ένα νέο πρόσωπο που θα σε ενθουσιάσει. Η μέρα χαμένη δε θα πάει πάντως!

Καρκίνος

Συνήθως καρκινάκι δεν κάνεις παράτολμες κινήσεις και είσαι άνθρωπος των τύπων. Σήμερα όμως αποφασίζεις να διεκδικήσεις τον άνθρωπο που σου αρέσει με σθένος και πάθος. Και καλά θα κάνεις. Επίσης, θα αποφασίσεις να βάλεις μια σειρα στα οικονομικά σου κι ίσως κάνεις μια επένδυση.

Λέων

Η σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο στο απέναντί σου ζώδιο και η μέρα αφορά τους έρωτές σου. Είσαι γοητευτικός και δεν περνάς απαρατήρητος. Οι αδέσμευτοι θα έρθουν πιο κοντά με τον άνθρωπο που επιθυμούν, ενώ οι δεσμευμένοι ίσως αποφασίσουν ένα ταξιδάκι με το ταίρι τους.

Παρθένος

Κάποιος συνάδελφος ίσως έχει δείξει ενδιαφέρον για σένα και σκέφτεσαι πώς θα πράξεις. Είσαι κουρασμένος και δεν έχεις ιδιαίτερη όρεξη σήμερα. Προτιμάς να μείνεις σπίτι, θα δεις καμιά ταινία και να ξεκουραστείς.

Ζυγός

Ζυγέ η σημερινή ημέρα είναι μέρα αυτογνωσίας για σένα. Αντιλαμβάνεσαι ότι σκοπός της ζωής είναι να είσαι ευτυχισμένος με αυτά που έχεις και να βρεις έναν άνθρωπο που να πληροί όλα όσα θέλεις. Οι φίλοι θα είναι στο πλευρό σου και θα περάσεις όμορφες στιγμές μαζί τους.

Σκορπιός

Ίσως στα ερωτικά σου βιώνεις μια μπερδεμένη κατάσταση. Πάρε χρόνο και απόσταση απ’ ό,τι συμβαίνει και δες την αλήθεια των πραγμάτων. Ίσως ένα πρόσωπο της οικογένειάς σου σε χρειαστεί σήμερα.

Τοξότης

Σε ενδιαφέρει πολύ ένα πρόσωπο αλλά δεν ξέρεις πώς πρέπει να το προσεγγίσεις. Κάνεις κάποια λάθη παρορμητικότητας. Αν είσαι σε σχέση η ημέρα θα φέρει κάποιες προστριβές με το ταίρι σου λόγω νεύρων.

Αιγόκερως

Γουστάρεις πολύ κάποιον βρε Αιγόκερέ μου, αλλά ρίξε λίγο τα μούτρα σου παιδάκι μου! Τα συναισθήματά σου θα βγουν σήμερα στην επιφάνεια και θα θέλεις όσο τίποτα να τα εκφράσεις. Άντε με τις ευχές μας.

Υδροχόος

Εκπλήξεις σε περιμένουν σήμερα καθώς η σελήνη είναι στο ζώδιό σου. Ίσως δεχθείς μια ενδιαφέρουσα πρόταση από κάποιον που σου αρέσει. Εκμεταλλεύσου το. Αν έχεις σχέση ένα όμορφο και τρυφερό βράδυ με το σύντροφό σου σε περιμένει.

Ιχθείς

Η κατάσταση ξεκαθαρίζει ψαράκια μου και αρχίζετε να βάζετε τα πράγματα και τις σκέψεις σας σε τάξη. Σήμερα έχετε ανάγκη ξεκούρασης και χαλάρωσης μακριά απ’ όλους γι’ αυτό απ’ το μεσημεράκι και μετά θα μείνετε σπίτι.