Το Εξάγωνο του Άρη με τον Χείρωνα δίνει την ικανότητα και τον δυναμισμό στα Ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα, του 1ου δεκαημέρου, να επουλώσουν πληγές του παρελθόντος και να πετύχουν νέους στόχους κι όνειρα!

Κριός
Σήμερα, αγαπητέ Κριέ, με το Εξάγωνο Άρη-Χείρωνα, ευνοούνται πολύ επαφές, επικοινωνίες, νέα ξεκινήματα, μετακινήσεις, σχέσεις με αδέλφια, γνωστούς και γείτονες! Αν είσαι δεσμευμένος, επιδιώκεις συναισθηματική επικοινωνία και μία πιο ζεστή επαφή με τον σύντροφό σου και καταφέρνεις να την πετύχεις! Η συζήτηση είναι η λύση που θα σας φέρει πιο κοντά κι ίσως πάρετε μία κοινή ωφέλιμη απόφαση σήμερα! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις τη χαρά του φλερτ, ακόμα κι αν ξέρεις πως είναι επιφανειακό! Ποτέ δεν ξέρεις, όμως! Μέσα από ερωτικό παιχνίδι μπορεί να προκύψει μία νέα σχέση!

Ταύρος
Σήμερα, φίλε Ταύρε, με το Εξάγωνο Άρη-Χείρωνα, θα έχεις σίγουρα αυξημένη αυτοπεποίθηση κι ενισχυμένη γοητεία! Αν είσαι ελεύθερος, θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις σήμερα, ακόμα κι αν δεν το διαπιστώσεις αμέσως αυτό! Δεν ενθουσιάζεσαι πια εύκολα με νέες γνωριμίες και φλερτ, αλλά παίρνεις τον χρόνο σου για να δεις ότι όντως αξίζει να κάνεις το επόμενο βήμα με κάποιον! Αν είσαι ήδη δεσμευμένος, περιόρισε τη ζήλια και την κτητικότητα προς τον σύντροφό σου κι απόλαυσε ερωτικές κι αισθησιακές στιγμές μαζί του!

Δίδυμος
Σήμερα, φίλε Δίδυμε, με το Εξάγωνο Άρη-Χείρωνα, η τύχη είναι μαζί σου σε όλους τους τομείς της ζωής σου, κι επιτέλους ηρεμείς! Αν είσαι δεσμευμένος, ο σύντροφός σου σήμερα θα σου φέρει ένα πολύ καλό νέο ή θα σου κάνει μία χαρούμενη πρόταση, που θα αλλάξει και θα βελτιώσει τη σχέση σας! Αν είσαι ελεύθερος, οι εξελίξεις θα είναι θετικές για σένα, ακόμα κι αν έκανες λάθη στο παρελθόν! Πολύ πιθανόν να κάνεις τώρα μία νέα γνωριμία, να ερωτευτείς, να το γλεντήσεις και να φλερτάρεις!

Καρκίνος
Σήμερα, φίλε Καρκίνε, με το Εξάγωνο Άρη-Χείρωνα, θα κάνεις μια θετική κι εποικοδομητική ενδοσκόπηση των συναισθημάτων και των βαθύτερων αναγκών σου! Είτε είσαι δεσμευμένος είτε όχι, απολαμβάνεις τη μαγεία ενός κρυφού παρασκηνιακού έρωτα που σου αναστατώνει τη ζωή! Καλό θα ήταν, ωστόσο, να επιστρατεύσεις και τη λογική σου, πριν μπλεχτείς σε μία τέτοια κατάσταση μίας απαγορευμένης αγάπης, αφού κινδυνεύεις από αποκαλύψεις!

Λέων
Αγαπητέ Λέοντα, σήμερα με το Εξάγωνο Άρη-Χείρωνα, έρχονται θετικά γεγονότα κι ανανεωτικές καταστάσεις στο φιλικό σου κυρίως περιβάλλον αλλά και στις εξελίξεις της ζωής σου, που αφορούν τη διεκδίκηση ενός μεγάλου ονείρου σου! Αν είσαι δεσμευμένος, κάνεις πράξη αυτά που σκέφτεσαι κι επιθυμείς, πολύ πιο εύκολα σήμερα! Καταφέρνεις και ανανεώνεις, βελτιώνεις κι αλλάζεις με ποικίλους τρόπους την ερωτική σου σχέση! Αν είσαι ελεύθερος, οι φίλοι σου σε βοηθούν να καταφέρεις να πραγματοποιήσεις ένα μεγάλο σου ερωτικό όνειρο, κατακτώντας το άτομο που σε ενδιαφέρει!

Παρθένος
Φίλε Παρθένε, με το Εξάγωνο Άρη-Χείρωνα, θα απολαύσεις θετικές και κυρίως ουσιαστικές εξελίξεις κάθε είδους και σε όλους τους σημαντικούς τομείς της ζωής σου και τις διαπροσωπικές σου σχέσεις! Αν είσαι δεσμευμένος, το ουσιαστικό ενδιαφέρον του συντρόφου σου για σένα θα ενδυναμώσει τη σχέση σας και την εμπιστοσύνη στον εαυτό σου! Αν είσαι ελεύθερος, αποφασίζεις να βάλεις προτεραιότητα πλέον την ουσιαστική ερωτική δέσμευση! Δεν αποκλείεται, λοιπόν, σήμερα να κάνεις μία πολύ αξιόλογη κι ενδιαφέρουσα γνωριμία, που υπόσχεται κοινό μέλλον!

Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ, το Εξάγωνο Άρη-Χείρωνα σου δίνει σήμερα άπλετη τύχη, σε ό,τι κι αν κάνεις ή επιδιώξεις να πετύχεις! Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή ημέρα, αν έχεις σχέση από απόσταση ή με άτομο άλλης εθνικότητας! Διαφορετικά, μία έξοδος ή εκδρομή με τον σύντροφο θα ανανεώσει τη σχέση σας! Αν είσαι ελεύθερος, έρχονται νέες γνωριμίες, ευχάριστα νέα, συναντήσεις και πολύ φλερτ! Ξαναχαμογελάς και νιώθεις περιζήτητος!

Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ, με το Εξάγωνο Άρη-Χείρωνα, η τύχη είναι σίγουρα με το μέρος σου σήμερα, ιδίως σε ό,τι αφορά τις βαθιές σου επιθυμίες, αλλά και κάποια σχέδια που θες υλοποιήσεις εδώ και καιρό! Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα θα έχεις σίγουρα πολλές ευκαιρίες για να κερδίσεις τον έλεγχο στην ερωτική σου σχέση, να την ανανεώσεις και να την μεταμορφώσεις, να εκμεταλλευτείς την αυξημένη σεξουαλικότητά σου και να απολαύσεις καυτές παθιασμένες στιγμές με τον σύντροφο! Αν είσαι ελεύθερος, χαρακτηρίζεσαι από πάθος κι εμφανή γοητεία αλλά κι ικανότητα να πραγματοποιήσεις ερωτικές επιθυμίες και να κατακτήσεις το άτομο που θες!

Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, το Εξάγωνο Άρη-Χείρωνα, θα σε ωθήσει σήμερα σε κάποιες σοβαρές, ουσιαστικές κι ωφέλιμες αποφάσεις, όσον αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και συναναστροφές, γεγονός που θα βελτιώσει κατά πολύ τη ζωή σου ποικιλοτρόπως! Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς να αναμένεις την πλήρη ανανέωση στη σχέση σου, η οποία βελτιώνεται σημαντικά κι υπάρχει, μάλιστα, μεγάλη πιθανότητα για μία χαρμόσυνη πρόταση από τον σύντροφό σου! Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις τώρα νέες σημαντικές γνωριμίες, που υπόσχονται κοινό μέλλον, κι αν σε ενδιαφέρει κάποιο συγκεκριμένο άτομο, πιθανόν να κάνει κίνηση για να σε πλησιάσει!

Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε, το σημερινό Εξάγωνο Άρη-Χείρωνα θα σου φέρει επιτυχία, ηρεμία κι εύνοια στην καθημερινότητά σου και στα μικρά ή μεγάλα τρεξίματα της ρουτίνας σου! Αν είσαι ελεύθερος, αποφεύγεις επιφανειακό φλερτ, ανούσιες γνωριμίες και τα ερωτικά παιχνίδια! Βάζεις προτεραιότητα τις πρακτικές σου εκκρεμότητες, κι αν βρεις λίγο ελεύθερο χρόνο, στρέφεσαι σε ένα άτομο απ’ το επαγγελματικό περιβάλλον, που σε πλησιάζει ερωτικά! Αν είσαι δεσμευμένος, καλύτερα να αποφύγεις επικριτική και ψυχρή συμπεριφορά προς τον σύντροφο, γιατί ενδεχομένως να τον πληγώσεις!

Υδροχόος
Σήμερα, φίλε Υδροχόε, το Εξάγωνο Άρη-Χείρωνα, υπόσχεται μία ημέρα γεμάτη απολαύσεις και χαρά! Αν είσαι ελεύθερος, είσαι απόλυτα ερωτεύσιμος, με έντονη ερωτική διάθεση, γοητεία και λάμψη! Πιθανότατα σήμερα, ένας νέος μεγάλος έρωτας έρχεται και, μάλιστα, τον επιλέγεις ανάμεσα σε πολλές κατακτήσεις, φλερτ και θαυμαστές! Αν είσαι δεσμευμένος, ανανεώνεις σημαντικά τη σχέση σου με ρομαντισμό και πάθος και περνάτε υπέροχα μαζί με τον σύντροφό σου!

Ιχθύς
Σήμερα, φίλε Ιχθύ, με το Εξάγωνο Άρη-Χείρωνα, καταφέρνεις κι υλοποιείς με απόλυτη επιτυχία ό,τι επιθυμείς, όπως και σκοπούς ή προσωπικούς στόχους, που όμως έχουν να κάνουν κυρίως με το σπίτι και την οικογένεια. Αν είσαι δεσμευμένος, είναι η ιδανικότερη εποχή για συμβίωση αλλά κι επίλυση παλαιών διαφορών ή προβλημάτων στη σχέση! Αν είσαι ελεύθερος, δεν είναι μάλλον η κατάλληλη στιγμή για νέο ξεκίνημα, γι’ αυτό μάλλον θα σε απασχολήσει ένας έρωτας από το παρελθόν, με καλά αποτελέσματα όμως αυτή τη φορά! Πες «ναι» στην πραγματοποίηση μίας ερωτικής επανασύνδεσης, που τόσο καιρό ήθελες!

Πηγή