Η ημέρα κι η εβδομάδα ξεκινά… επικίνδυνα αισιόδοξα! Τετράγωνο Σελήνης-Δία έχει για πρωινό η Δευτέρα μας και μας δίνει απληστία, αλλά και μεγάλες προσδοκίες! Ιδίως οι Σταθεροί του 2ου δεκαημέρου πρέπει να προσγειωθούν, για να μην πληγωθούν!

Κριός
Περιόρισε τις αρνητικές σκέψεις και δημιούργησε μία καθημερινότητα με δυναμισμό, δράση και αισιοδοξία, η οποία θα σου δώσει τη δυνατότητα να τακτοποιήσεις όσα εκκρεμούν και να αλλάξεις αυτά που σου προκαλούν δυσαρέσκεια. Θα δώσεις παραπάνω σημασία στη σχέση σου, Κριέ, και σήμερα θα θέλεις να λύσεις προβλήματα, που μπορεί να έχει το ταίρι σου.

Ταύρος
Πρέπει σε μερικά θέματα της σχέσης σου, Ταύρε μου, να κάνεις υποχωρήσεις, ώστε να μη φτάσουν τα πράγματα στα άκρα. Απόφυγε σήμερα να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου για ζητήματα, που μπορεί να σας φέρουν σε αντιπαραθέσεις.

Δίδυμος
Οι καθημερινές ευθύνες, Δίδυμε, σου στερούν πολύ χρόνο, που θα μπορούσες ν’ αφιερώσεις στο ταίρι σου. Προσπάθησε να είσαι περισσότερο μαζί του. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις ότι βρίσκεσαι σε μια πολύ ευνοϊκή περίοδο, καθώς ο Ερμής είναι στο ζώδιό σου. Η επικοινωνία σου θα είναι ποιοτική και θα κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.

Καρκίνος
Διατήρησε την ψυχραιμία σου και προσπάθησε να μη δείξεις σε οποιονδήποτε την πραγματική σου αναστάτωση. Τα πράγματα δεν είναι ακριβώς όπως δείχνουν και η αλήθεια έρχεται πολύ σύντομα στη επιφάνεια. Η σχέση σου, Καρκίνε, είναι σε πολύ καλό δρόμο και πολλές προβληματικές καταστάσεις έχουν ισορροπήσει. Σήμερα, θα έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου, ώστε να του πεις αυτά που θέλεις.

Λέων
Δείξε σοβαρότητα και μην αφήνεσαι σε καταστάσεις, που μπορούν μακροπρόθεσμα να σε βλάψουν. Η σχέση σου, Λέων μου, θα πάει καλύτερα, αν δείξεις περισσότερη διαλλακτικότητα και δεν έχεις τόσο δογματικές απόψεις. Πέρνα τη μέρα χαλαρά και ρομαντικά με το ταίρι σου, ώστε να φέρεις ηρεμία κι ευτυχία στη σχέση σας.

Παρθένος
Αν δεν αποσπάσεις την προσοχή σου σε ασήμαντες καταστάσεις, πολύ σύντομα θα δεις τα πράγματα να οδηγούνται χωρίς κόπο σε πραγματική ολοκλήρωση. Τα άστρα στηρίζουν αυτή σου την προσπάθεια. Μην απορείς, Παρθένε μου, αν ο σύντροφός σου είναι λίγο απομακρυσμένος. Αναρωτήσου μήπως ευθύνεσαι εσύ κι αν μια αλλαγή προς το θετικότερο στη συμπεριφορά σου μπορεί να βοηθήσει.

Ζυγός
Τα αισθηματικά σου, Ζυγέ, θα παραμείνουν σε θετική κατάσταση, αν κρατήσεις τον εκνευρισμό σου, αφού η ψυχολογία σου, λόγω άλλων παραγόντων, δε θα είναι πολύ καλή. Μπορείς σήμερα να έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου και να του μιλήσεις για τα θέματα που σε απασχολούν.

Σκορπιός
Δώσε στον εαυτό σου τη δυνατότητα να χαλαρώσει, να παραμερίσει τυχόν φόβους για μελλοντικές ανατροπές και να αισθανθεί τη δικαίωση, για την οποία κοπίασε τόσο. Στα αισθηματικά σου, Σκορπιέ μου, από κάποιο σημείο και μετά, άρχισαν να μαζεύουν σύννεφα. Καλό είναι να ενεργοποιηθείς περισσότερο και μην αφήνεις μερικά πράγματα να παγιώνονται.

Τοξότης
Κάποιοι γύρω σου έχουν την πρόθεση να πηγαίνουν τις καταστάσεις στα μέτρα τους, οπότε προστάτεψε τα κεκτημένα σου και βάλε αυστηρά όρια, όσο έχεις ακόμη το χρόνο να το πράξεις με διακριτικότητα. Μπορείς, Τοξότη, σήμερα να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου. Πες του για τα προβλήματα που σε απασχολούν, εξωτερικεύσου και θα δεις, ότι με τις συμβουλές του συντρόφου σου θα νιώσεις καλύτερα.

Αιγόκερως
Η θετική διάθεση κι η αισιοδοξία σου βοηθούν αρκετά τις εξελίξεις και οι δυσκολίες αποχωρούν σταδιακά, χωρίς ν’ αφήσουν πίσω τους μεγάλες επιπτώσεις. Μπορείς, Αιγόκερε, σήμερα να έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου, ώστε να νιώσετε καλύτερα κι οι δύο. Ο ερωτισμός σου, αλλά κι η γοητεία σου, θα βρεθούν ψηλά!

Υδροχόος
Η ψυχραιμία είναι η μόνη λύση σε αυτές τις περιπτώσεις, οπότε μη φοβηθείς και απλώς κινήσου όσο προσεκτικά απαιτείται. Μπορείς στον αισθηματικό τομέα, Υδροχόε, να κάνεις τα ξεκαθαρίσματα που θέλεις εδώ και πολύ καιρό. Μην πεις βέβαια υπερβολικά πράγματα, καθώς μπορεί να εκνευρίσουν το σύντροφό σου.

Ιχθύς
Τα αισθηματικά σου, Ιχθύ μου, θέλουν μια ανανέωση και πρωτίστως πρέπει να προσπαθήσεις να κάνεις το σύντροφό σου να νιώσει πιο ασφαλής. Μίλησε μαζί του και δείξ’ του τις πραγματικές σου προθέσεις, για το πως βλέπεις τη σχέση σας, αλλά κι εκείνον.

Πηγή