Η Σελήνη σήμερα στην Παρθένο, μας προσγειώνει και μας δίνει ανάγκη για οργάνωση και λογικές αποφάσεις! Από τις πιο ευνοϊκές ημέρες για Ταύρους, Καρκίνους, Παρθένους, Σκορπιούς, Αιγόκερους κι Ιχθύες!

Κριός
Αγαπητέ Κριέ, καταφέρνεις να επικοινωνήσεις με αποτέλεσμα κι όφελος για ‘σένα κι επιπλέον οι άλλοι σε ευγνωμονούν λεκτικά αλλά κι έμπρακτα για τη βοήθεια που τους προσφέρεις! Αν είσαι δεσμευμένος, μέσα από συζήτηση, γλυκαίνετε την καθημερινότητά σας και βρίσκεται λύσεις στα κοινά σας προβλήματα! Αν είσαι ελεύθερος, αποφασίζεις ότι δεν ξεμυαλίζεσαι πια εύκολα, από επιφανειακά προτερήματα αλλά από πιο ουσιαστικά! Η αλλαγή σου αυτή, θα σου φέρει μία ενδιαφέρουσα γνωριμία στην πόρτα σου!

Ταύρος
Σήμερα, φίλε Ταύρε, ξέρεις πώς και πότε να γοητεύσεις τα πλήθη και με τον τρόπο αυτό, καταφέρνεις να πετύχεις στόχους και σκοπούς! Αν είσαι δεσμευμένος, μπορεί να είσαι λίγο πιο δραματικός κι απαιτητικός απ’ ό,τι συνήθως, ωστόσο έρχονται γεγονότα και καταστάσεις, γεμάτες πάθος, συναίσθημα, ρομαντισμό, θεαματικότητα και μεγαλείο! Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις σίγουρα κατακτήσεις, φλερτ και θαυμαστές, όπως κι ευχάριστες εκπλήξεις από το άτομο που σε ενδιαφέρει!

Δίδυμος
Σήμερα, φίλε Δίδυμε, το ενδιαφέρον σου θα στραφεί στο σπίτι και την οικογένεια, όπου ανοίγονται δρόμοι βελτίωσης, για οποιοδήποτε θέμα σε απασχολούσε μέχρι τώρα! Αν είσαι ελεύθερος, οι βαθιές συναισθηματικές σου ανάγκες θα σου ξυπνήσουν αναμνήσεις, νοσταλγία και μία περίεργη προσκόλληση, σχετικά με ένα άτομο του παρελθόντος! Πολύ πιθανόν μάλιστα να πετύχεις επανασύνδεση! Αν είσαι δεσμευμένος, προτιμήστε τη θαλπωρή του σπιτιού, απολαμβάνοντας μία ωραία ταινία αγκαλιά!

Καρκίνος
Η εκπλήρωση των στόχων κι η διεκπεραίωση των υποχρεώσεων σου, είναι αρκετά εύκολη υπόθεση σήμερα, αγαπητέ Καρκίνε! Αν είσαι δεσμευμένος, τα ερωτικά σου ζητήματα θέλουν περισσότερη υπευθυνότητα και συναίσθημα από μέρους σου, αφού σήμερα ίσως να δεχτείς κάποια παράπονα από τον σύντροφό σου, κυρίως λόγω της τάσης σου να μην ενδιαφέρεσαι πραγματικά για αυτά που σου λέει! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις γνωριμίες και φλερτ, ωστόσο η θετικότητα αυτή είναι περισσότερο επιφανειακή παρά ουσιαστική!

Λέων
Σήμερα, φίλε Λέοντα, οι λύσεις για τα προβλήματα που σε απασχολούν βρίσκονται σίγουρα, όμως οι καταστάσεις χρειάζονται περισσότερο χρόνο κι υπομονή από ό,τι συνήθως.  Αν είσαι δεσμευμένος, δε χρειάζεται να αντιδράς με κτητικότητα, απαιτητικότητα και ζήλια στον σύντροφό σου, προκειμένου να σου αποδείξει την αφοσίωσή του σε εσένα! Αν είσαι ελεύθερος, πιθανόν να είσαι πιο ντροπαλός στο φλερτ, από ό,τι συνήθως, όμως αυτό θα είναι κι η δύναμη της γοητείας σου σήμερα!

Παρθένος
Φίλε Παρθένε, με τη Σελήνη σήμερα στο δικό σου Ζώδιο, έχεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου κι αυτό φαίνεται! Αν είσαι ελεύθερος, κυνήγησε αυτό που θες και θα καταφέρεις να το πετύχεις σίγουρα! Ξέρεις πώς να παίξεις το παιχνίδι του έρωτα και της πολιορκίας σήμερα και φυσικά θα είσαι ο νικητής, αρκεί να πάρεις πρωτοβουλίες. Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις στιγμές πάθους, ερωτισμού και σεξουαλικότητας!

Ζυγός
Φίλε Ζυγέ, καλύτερα σήμερα να μην μπεις στη διαδικασία κοινωνικοποίησης, αφού δεν μπορείς να εκφράσεις με ευκολία σκέψεις κι απόψεις και πιθανόν οι γύρω σου να παρεξηγούν τα κίνητρά σου. Αν είσαι δεσμευμένος, έχεις την αίσθηση πως δεν αρκείσαι σε έναν έρωτα, με αποτέλεσμα να παρασύρεσαι σε κάτι παράλληλο! Προσοχή στις αποκαλύψεις όμως! Αν είσαι ελεύθερος, είναι πολύ εύκολο να υποκύψεις σήμερα στην κολακεία, στη γοητεία και στα μεγάλα λόγια, γεγονός που θα σε δυσκολέψει να αναγνωρίσεις ποια γνωριμία έχει πραγματική αξία και δε θα σε απογοητεύσει.

Σκορπιός
Σήμερα, φίλε Σκορπιέ, πολλές από τις καταστάσεις που βιώνεις, αλλάζουν και βελτιώνονται εμφανώς! Αν είσαι ελεύθερος, το συναίσθημα σήμερα, φιλτράρεται και δε βγαίνει άμεσα στην επιφάνεια κι έτσι το φλερτ ίσως εκδηλωθεί μέσα από μία φιλική συμπεριφορά κι όχι μέσα από άμεση προσέγγιση. Αν είσαι δεσμευμένος και πιστεύεις ότι ο σύντροφός σου πρέπει να σου δώσει περισσότερη ελευθερία, θα χρειαστεί να τη διεκδικήσεις ήρεμα, χωρίς παραλογισμούς!

Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, σήμερα αντιδράς στις καταστάσεις αλλά και στους γύρω σου, ήρεμα, υπομονετικά, ώριμα, αλλά κι ορισμένες στιγμές ψυχρά κι απόμακρα! Αν είσαι ελεύθερος, αποφασίζεις να αναζητήσεις μια σταθερή, ουσιαστική και στέρεα σχέση και μάλιστα η δυνατότητα αυτή μπορεί να σου δοθεί μέσα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον! Αν είσαι δεσμευμένος, η τάση σου για γκρίνια αλλά και παράλογες απαιτήσεις, θα φέρει προβλήματα και πιθανόν ψυχρότητα μεταξύ εσένα και του συντρόφου σου!

Αιγόκερως
Σήμερα, φίλε Αιγόκερε, διακατέχεσαι από ανάγκη για περιπέτεια, για ελευθερία, για κοινωνικότητα κι εξερεύνηση! Αν είσαι ελεύθερος, περιόρισε τον ενθουσιασμό σου σε νέες γνωριμίες και φλερτ, γιατί ίσως προσγειωθείς απότομα! Αν είσαι δεσμευμένος, από τη μία ο σύντροφός σου δείχνει να απολαμβάνει την ευδιάθετη συμπεριφορά σου και τη συναισθηματική σου γενναιοδωρία, αλλά απ’ την άλλη η τάση σου για φυγή, λόγω ανικανοποίητου, τον προβληματίζει και προκαλεί αντιδράσεις!

Υδροχόος
Σήμερα, αγαπητέ Υδροχόε, θα καταφέρεις επιτέλους να πάρεις εσύ στα χέρια σου τον έλεγχο των καταστάσεων και θα πετύχεις πολύ πιο εύκολα στόχους και σχέδια, ακόμα και με πλάγιους τρόπους! Αν είσαι δεσμευμένος, καταφέρνεις να διαφυλάξεις τα μυστικά σου απ’ τον σύντροφό σου, αλλά όχι ο σύντροφος τα δικά του από εσένα! Επιπλέον απολαμβάνεις ερωτισμό, σεξουαλικότητα και πάθος σε αφθονία. Αν είσαι ελεύθερος, να θυμάσαι πως οι σχέσεις σου πρέπει να στηρίζονται κυρίως στο συναίσθημα κι όχι απλά σε μία εφήμερη απόλαυση!

Ιχθύς
Φίλε Ιχθύ, η σημερινή ημέρα θα δώσει τέλος στη μοναξιά, αφού πολλοί άνθρωποι στέκονται δίπλα σου κι επιδιώκουν να σε έχουν στο περιβάλλον τους! Αν είσαι ελεύθερος, η ερωτική σου ζωή θα βρει τις απαραίτητες ισορροπίες, ώστε να προωθήσεις ανενόχλητος στους ερωτικούς σου στόχους! Έρχεται μία νέα γνωριμία, με ένα άτομο που σε ηρεμεί, σε κάνει να νιώθεις σιγουριά και το οποίο κερδίζει αμέσως το ενδιαφέρον και την προσοχή σου! Αν είσαι δεσμευμένος, να αναμένεις μία ομαλή πορεία της σχέσης σου με τον σύντροφο!

Πηγή