Μια μέρα που μας στήνει στη γωνία κι ζητά επιτέλους να φύγουμε απ’ τη θεωρία και να προχωρήσουμε στην πράξη. Όχι άλλες αναβολές κι αδράνειες. Ο έρωτας απαιτεί κι αυτός απαντήσεις και δεν είναι τόσο εύκολες.

Κριός

Κριέ μου, πιθανόν να πάρεις κάποιες αποφάσεις σήμερα που θα σε βοηθήσουν να ωριμάσεις και να συγκεντρωθείς περισσότερο στα πράγματα που έχουν νόημα για σένα. Είναι δύσκολο  γιατί απαιτεί να παρατήσεις παλιές συνήθειες και σχέσεις, αλλά αξίζει.

Λέξη κλειδί της μέρας: Επιμονή.

 

Ταύρος

 

Ταύρε μου, οι καταστάσεις κάπως μπερδεύονται, κι ενδέχεται να καθυστερήσουν κι όσα περίμενες, όμως μην απογοητεύεσαι, είναι θέμα χρόνο να στρώσουν. Είναι καλή στιγμή για να σκεφτείς, να διορθώσεις τα λάθη του παρελθόντος και να αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες.

Λέξη κλειδί της μέρας: Αναμονή.

 

Δίδυμοι

Η επιθυμία για επούλωση αισθηματικών τραυμάτων κι η προθυμία να καταπιαστείς με θέματα που συνήθως έμεναν κρυμμένα, σήμερα είναι πιο έντονη. Θα λυθούν συναισθηματικές παρεξηγήσεις και θα μπουν οι σχέσεις σου σε μία τάξη επιτέλους.

Λέξη κλειδί της μέρας: Ισορροπία.

 

Καρκίνος

 

Καρκίνε μου, είναι μια μέρα που θα εκτιμήσεις την ειλικρίνεια και την ικανότητα να εκφράζει κανείς την άποψη και τα συναισθήματά του. Ίσως σε απογοητεύσει η ανειλικρίνεια κι η υποκρισία κάποιων, αλλά αν δεν πάθεις, δε θα μάθεις, μέσα στο παιχνίδι κι αυτό.

Λέξη κλειδί της μέρας: Αλήθεια.

 

Λέων

 

Λεων μου, είσαι κάπως μπερδεμένος σήμερα. Αναρωτιέσαι αν έκανες λάθη στο παρελθόν και πώς θα ήταν τα πράγματα αν άλλαζες κάτι. Φοβάσαι πως πήρες λάθος αποφάσεις. Είναι καλό να αναγνωρίσεις τα λάθη σου, αλλά κοίτα μπροστά, στο από δω και πέρα.

Λέξη κλειδί της μέρας: Αμφιβολία.

 

Παρθένος

Ιδιαίτερα καλή ημέρα για δημιουργική εργασία, κι είναι πιθανόν να χτίσεις κάτι σπουδαίο σε ένα τομέα που σε ευχαριστεί. Ακολούθησε τις ενστικτώδεις παρορμήσεις σου και δε θα βγει χαμένος. Το ένστικτό σου κι όσα σου υποδεικνύει, αξίζουν το ρίσκο.

Λέξη κλειδί της μέρας: Διαίσθηση.

 

Ζυγός

Ζυγέ μου, μια τάση αισιοδοξίας κι αυτοπεποίθησης χαρακτηρίζει αυτή την ημέρα κι εμπνέει περισσότερο τις θετικές σου ικανότητες με αποτέλεσμα να σου δοθούν πολλές ευκαιρίες. Ο αρνητισμός σου μετριάζεται κάπως κι η ελπίδα μαζί με επιμονή, θα σου χαρίσουν όσα θες.

Λέξη κλειδί της μέρας: Πείσμα.

 

Σκορπιός

 

Δραστήριο και πολυάσχολο σε βρίσκει η σημερινή μέρα. Είσαι συνεχώς στην τσίτα, το πρόγραμμά σου γεμάτο κι εσύ όλο και ψάχνεις κάτι νέο να κάνεις. Ωραία όλα αυτά και μπράβο σου, αλλά μην το παρακάνεις και κυρίως μην ξεχνάς τους ανθρώπους σου.

Λέξη κλειδί της μέρας: Βελτίωση.

 

Τοξότης

Μσα από μία εσωτερική αλλαγή, θα διαπιστώσεις πως υπάρχουν κι άλλα πράγματα στην ζωή σου, πιθανόν πιο σημαντικά από ό,τι πίστευες μέχρι τώρα. Περνάς σε μία φάση ριζικής μεταρρύθμισης προς το καλύτερο ή το χειρότερο σε όλες τις σχέσεις σου.

Λέξη κλειδί της μέρας: Αλλαγή.

 

Αιγόκερως

 

Ψάχνεις κάτι να αλλάξεις όχι απαραίτητα γιατί δε σου κάνει, αλλά γιατί η καθημερινότητα άρχισε να σε κουράζει. Θες μια καλύτερη ευκαιρία και σου αξίζει, αλλά μη ρισκάρεις με ευκολία τα ήδη κερδισμένα και κεκτημένα σου για ένα αβέβαιο μέλλον.

Λέξη κλειδί της μέρας: Έκπληξη.

 

Υδροχόος

 

Φαντάζομαι πως δε θέλεις να παραμελήσεις τις ευθύνες σου απέναντι στους ανθρώπους σου, οι πράξεις σου όμως σήμερα αυτό δείχνουν. Τείνεις να γίνεις αδιάφορος και δίνεις την εντύπωση πως νοιάζεσαι μόνο για τον εαυτό σου. Αυτό ίσως σου στερήσει άτομα, να το ξέρεις.

Λέξη κλειδί της μέρας:  Ενδιαφέρον.

 

Ιχθείς

Η μέρα σε θέλει ιδιαίτερα προσεχτικό στις κινήσεις σου, κυρίως στις επαγγελματικές σου συμφωνίες. Βρίσκεσαι σε μία φάση διαπραγματεύσεων που αν τη χειριστείς σωστά, θα σου εξασφαλίσει καλύτερες συνθήκες σε προσωπικό κι επαγγελματικό επίπεδο.

Λέξη κλειδί της μέρας: Διπλωματία.