Ιδιαίτερη μέρα και κάπως εσωτερική. Συγκρούσεις αλλά και διπλωματίες, χωρισμοί κι ευκαιρίες. Κινηθείτε στρατηγικά κι έξυπνα.

Κριός

Αποφάσεις αισθηματικού χαρακτήρα είναι από τα κύρια γεγονότα αυτής της ημέρας. Τα αισθήματά σας στο τι θέλετε πραγματικά από μία σχέση, αρχίζουν και ξεκαθαρίζουν σήμερα. Οι απόψεις σας γι’ αυτό το θέμα διαμέσου του χρόνου έχουν αλλάξει ή έχουν πάψει πια να σας προκαλούν ικανοποίηση.

Ταύρος

Επαγγελματικές δραστηριότητες φαίνεται πως ευνοούνται ιδιαίτερα σήμερα για σας. Οι εξωτερικές συνθήκες θα σας επιτρέψουν να σταθεροποιήσετε περισσότερο τα οικονομικά σας σήμερα. Μια εσωτερική ανάγκη σας για περισσότερη ασφάλεια στην οικογένειά σας φαίνεται πως θα εκπληρωθεί σήμερα. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες σήμερα παραμερίζοντας οποιουσδήποτε συντηρητικούς ενδοιασμούς.

Δίδυμοι

Δυσκολίες και προβλήματα στις σχέσεις σας με τους άλλους μπορεί να εμφανιστούν πολύ έντονα στη ζωή σας σήμερα. Μια παλιά ένταση με το περιβάλλον σας για θέματα οικονομικά πολύ πιθανόν να βγει πάλι στην επιφάνεια. Ίσως να είναι και μια ημέρα που η αλήθεια για ορισμένα πράγματα θα είναι εντελώς διαφορετική από αυτή που πιστεύατε μέχρι σήμερα. Προετοιμαστείτε για εκπλήξεις.

Καρκίνος

Ανυπομονησία, ξαφνικά συναισθηματικά ξεσπάσματα και η ανάγκη να απελευθερωθείτε από δυσάρεστες ή όχι άνετες καταστάσεις που σας περιτριγυρίζουν θα γίνουν πολύ έντονα σήμερα. Οποιαδήποτε συναισθήματα προσπαθούσατε να συγκρατήσετε ή να μην αφήσετε να εκδηλωθούν σε κάποια σχέση σας θα σας είναι αδύνατο να τα συγκρατήσετε σήμερα. Παλιές συνήθειες οι οποίες πιστεύετε πως έχουν εκπληρώσει τον σκοπό τους θα αρχίσετε να σκέφτεστε σοβαρά να τις αποβάλετε οριστικά. 

Λέων

Αυτή είναι μια ημέρα που η ξαφνική εύνοια στην ζωή σας ή στην ενασχόλησή σας θα πρέπει να θεωρηθεί αποτέλεσμα της σκληρής σας προσπάθειας των τελευταίων μηνών. Πολλά πράγματα στο άμεσο μέλλον θα εξαρτηθούν από το πόσο διπλωματικά θα εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που σας παρουσιάζονται σήμερα. Δεν φαίνεται πως ενδιαφέρεστε για τις πιθανές συνέπειες σήμερα. Αυτό που σας ενδιαφέρει είναι η αλλαγή.

Παρθένος

Παραδόξως, ενώ η φυσική σας ευαισθησία βελτιώνεται, η ικανότητά σας να εφαρμόσετε την ευαισθησία σας σε πρακτικά θέματα είναι χειρότερη απ’ότι συνήθως. Η φαντασία σας επηρεάζει σήμερα πολύ. Είναι πιθανόν να ασχοληθείτε με άλλες μορφές φανταστικής διασκέδασης σε μια προσπάθεια να αποφύγετε την καθημερινότητα Πιθανότητα για ένα μακρινό ταξίδι. Έμπνευση ή και μπερδεμένες ψυχικές καταστάσεις.

Ζυγός

Ανιαρές και βαρετές ενασχολήσεις φαίνεται να εξανεμίζονται καθώς ανακαλύπτετε συναρπαστικές ιδέες και ενδιαφέροντα να μοιραστείτε. Αυτή είναι μια θαυμάσια ημέρα για να ασχοληθείτε με ομάδες ανθρώπων ή άτομα που έχουν κοινά ενδιαφέροντα με σας και που προηγουμένως δεν είχατε τον χρόνο να ασχοληθείτε μαζί τους. Επίσης, δημιουργικά χόμπι ή ενδιαφέροντα που είχατε παραμελήσει εξαιτίας υποχρεώσεων πιθανό να έλθουν σήμερα στην επιφάνεια και να αρχίσετε ξανά να ασχολείστε. Εκμεταλλευτείτε αυτή την χρονική ημέρα για να κάνετε τη ζωή σας πιο ενδιαφέρουσα

Σκορπιός

 Οι φιλοδοξίες και τα κίνητρά σας εξασθενούν σήμερα. Είστε σε μια επιδεκτική, διαλεκτική διάθεση, και δεν επιβάλλεστε στον εαυτό σας, τόσο επιθετικά όσο συνήθως. Είστε αρκετά καλοπροαίρετοι και μπορείτε εύκολα να πειστείτε να κάνετε κάτι που κανονικά δε θα κάνατε. Μπορείτε επίσης εύκολα να εξαπατηθείτε και να κατευθυνθείτε απ’τους άλλους. Μην επιτρέψετε στον εαυτό σας να πιεστεί απ’τις καταστάσεις. Να είστε επιφυλακτικοί και πολύ προσεκτικοί σ’όλες σας τις συναλλαγές.

Τοξότης

Ιδανική μέρα για να “ξεφύγετε” απο όσα σας περιορίζουν. Να ανοίξετε ορίζοντες, να συνομιλήσετε με ενδιαφέροντες ανθρώπους, να αλλάξετε την καθημερινότητά σας, να πείτε όχι σε σχέσεις τοξικές, να ξεκινήσετε ένα νέο χόμπι.
Πνίγεστε τον τελευταίο καιρό κι όλη αυτή η ένταση πρέπει κάπως να εκτονωθεί. Μια καλή λύση είναι η γυμναστική, μια καλύτερη το σεξ.

Αιγόκερως

Σήμερα ανακαλύπτετε νέα, όμορφη, δημιουργική τέχνη και μουσική. Η γκάμα των αισθητικών σας ενδιαφερόντων και εκτιμήσεων σήμερα, μπορεί να διευρυνθεί και να αναπτυχθεί κατά πολύ. Επίσης πιθανόν είναι, να ασχοληθείτε οι ίδιοι, με κάποια δημιουργική καλλιτεχνική δουλειά, ακόμα και αν συνήθως δεν έχετε την τάση να το κάνετε αυτό.

Υδροχόος

 Προσπερνάτε τις λεπτομέρειες, επειδή είστε συνεπαρμένοι από τα όνειρα και τα ιδανικά σας και αυτό μπορεί να αποβεί μοιραίο λάθος για την οικονομική σας κατάσταση. Λανθασμένοι τρόποι κερδοσκοπίας. Σκάνδαλα που έχουν σαν βασικές αιτίες την αστάθεια απόψεων. Απώλειες οικονομικές, εξαιτίας λανθασμένων επιλογών. Εξαπάτηση.

Ιχθείς

Οι καθημερινές υποθέσεις είναι συχνά απρόβλεπτες σήμερα. Παράξενες συμπτώσεις ή τυχαία γεγονότα μπορεί να σας αλλάξουν τα σχέδια. Για παράδειγμα, μπορεί κάποιο ταξίδι να αναβληθεί ή να αναδιοργανωθεί, κάποια πρόσωπα μπορεί να εμφανιστούν ή να χωρίσετε σε απρόβλεπτο χρόνο.
Μην αφήσετε μόνο την τύχη να κάνει τη δουλειά της, πρέπει να βάλετε κι εσείς το χεράκι σας.

 
Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Τάκη Καραγιαννόπουλο (FSRC GREECE) για τη συνεργασία του και την προσφορά του.