Με την Σελήνη να περνά στον αισιόδοξο Τοξότη, η εβδομάδα μας ξεκινά να αποκτά χρώμα, αυθορμητισμό, κέφι και φυσικά δίνονται οι δυνατότητες επέκτασης, αυτή τη φορά πάνω σε γερές βάσεις! Η μέρα κρίνεται θετική για τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) και για τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμους, Ζυγούς, Υδροχόους)

 

Κριός

Στα αισθηματικά σου, βλέπεις ότι κάποιες καταστάσεις σε σχέση με το ταίρι σου δεν προχωράνε όπως θέλεις και προβληματίζεσαι έντονα. Καλό θα είναι να συζητήσεις μαζί του και να βρεις λύσεις σε αυτά που σε αγχώνουν.

 

Ταύρος

Μπορείς να κάνεις κάποια βήματα για να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να νιώσετε κι οι δύο καλύτερα. Μην βλέπεις εγωιστικά κάποιες καταστάσεις στα αισθηματικά σου. Συγκεκριμένα προβλήματα θα λυθούν με τον καλύτερο τρόπο για τη σχέση σας.

 

Δίδυμος

Στα αισθηματικά σου, αν θέλεις να συζητήσεις με το ταίρι σου για να λύσεις κάποια θέματα που σε απασχολούν στη σχέση σας, μπορείς να το κάνεις και μάλιστα θα έχεις και πολύ καλά αποτελέσματα.

 

Καρκίνος

Το ερχόμενο διάστημα οι καταστάσεις θα απαιτήσουν την απόλυτη προσοχή και αφοσίωσή σου. Στα αισθηματικά σου, θα μπεις στη διαδικασία να ξεκαθαρίσεις μερικά θέματα με το ταίρι σου. Φρόντισε να μιλήσεις σε χαμηλούς τόνους, ώστε να έχεις και το αποτέλεσμα που θέλεις.

 

Λέων

Η σημερινή αστρολογική συμβουλή για το ζώδιό σου είναι να διαλέξεις επιτέλους με ποιο μέτωπο θα ταχθείς και να πάρεις τις αποφάσεις σου. Τα αισθηματικά σου πηγαίνουν αρκετά καλά, αλλά πρόσεξε να μην επαναπαυτείς. Απόφυγε να συζητήσεις με το ταίρι σου προκειμένου να λύσεις προβληματικές καταστάσεις της σχέσης σας.

 

Παρθένος

Μπορείς σήμερα να εκφράσεις στον σύντροφό σου την αγάπη σου και είναι σίγουρο ότι θα έχεις την επιθυμητή ανταπόδοση. Μην προσπαθήσεις να λύσεις αισθηματικά προβλήματα του παρελθόντος, γιατί αυτή την περίοδο δεν θα καταφέρεις τίποτα.

 

Ζυγός

Στον αισθηματικό τομέα, θα πρέπει να κάνεις υποχωρήσεις σε κάποια πράγματα για να μην φτάσουν τα πράγματα στα άκρα. Απόφυγε να συζητήσεις με το ταίρι σου για θέματα που μπορεί να σας φέρουν σε αντιθέσεις.

 

Σκορπιός

Για άλλη μια φορά οι υποχρεώσεις και οι καθημερινές σου ευθύνες έχουν επίδραση στα αισθηματικά σου, καθώς δεν αφιερώνεις στον σύντροφό σου αρκετό χρόνο, με αποτέλεσμα να τον αγχώνεις. Άλλαξε τακτική, ειδάλλως θα έχεις αντιθέσεις μαζί του.

 

Τοξότης

Ασχολήσου με το μέλλον που θα σε δικαιώσει ακόμα περισσότερο. Θα πρέπει να δεις κάποιες καταστάσεις στα αισθηματικά σου με πολλή ψυχραιμία. Μην βγάλεις βιαστικά συμπεράσματα πριν μιλήσεις με το ταίρι σου, ειδάλλως θα έχεις λογομαχίες και εντάσεις.

 

Αιγόκερως

Η καλή ιδέα που θα έχεις θα βοηθήσει να αποκατασταθούν σχέσεις μπερδεμένες από καιρό και να επέλθει η οριστική ισορροπία. 
Στον αισθηματικό τομέα, φρόντισε να δώσεις στον σύντροφό σου αυτά που χρειάζεται. Με την αγάπη και την υπομονή σου θα ξεπεράσεις κάθε παρεξήγηση που μπορεί να προκύψει.

 

Υδροχόος

Μπορείς να κάνεις τον σύντροφό σου ευτυχισμένο, καθώς ο ερωτισμός, αλλά και η καλή διάθεση που θα έχεις θα ανατρέψουν τελείως τις προβληματικές καταστάσεις στον αισθηματικό τομέα που υπήρχαν στο παρελθόν.

 

Ιχθύς

Στα αισθηματικά σου, θα πρέπει να βάλεις τα δυνατά σου για να αποδείξεις στον σύντροφό σου ότι τα αισθήματα που έχεις για εκείνον είναι αληθινά. Μην παρασύρεσαι από άλλες δραστηριότητες και αμελείς βασικά πράγματα της σχέσης σας.

 

Πηγή