Γεια σου Σουσού μου,

Πριν 2 χρόνια περίπου γνώρισα έναν τύπο ή μάλλον μου ‘χε κάνει το κλικ τότε κι εγώ αυτό που έκανα ήταν απλά ένα αντ στο φβ. Με είχε σκαλώσει απ’ την πρώτη στιγμή που τον είδα μπροστά μου, μελαχρινός με μούσι, δυνατός, χαρακτήρας τρελός και γυμνασμένος, σε καμιά περίπτωση δεν πίστευα ότι θα έκανα κάτι μαζί του, όμως αυτός έκανε την κίνηση. Άρχισε να μου μιλάει εν τέλει πριν ενάμιση χρόνο, καταλήξαμε να βγούμε για έναν καφέ και μετά στο αμάξι του για άλλες καταστάσεις. Τότε εγώ ήμουν σε φάση που ήθελα να κάνω αυτό που κάνουν οι περισσότεροι άντρες, πηδάνε και φεύγουν, αυτό έκανα κι εγώ μαζί του. Με έλεγε «μωρό» του κι εγώ απλά με το όνομά του. Νομίζω ότι είχαμε αντιστρέψει τους ρόλους, μου έδειχνε συναισθήματα, αλλά έμενα στον αρχικό μου ρόλο. Μου ζητούσε να έρθει σπίτι μου να κοιμηθούμε ένα βράδυ μαζί και του έλεγα όχι, εν τελεί αυτό έγινε μετά από ένα χρόνο. Πολύ συναισθηματικός και δεν του το ‘χα. Γενικά περνάγαμε καλά μαζί κι είναι κι αυτό με τα τατουάζ που με σκαλώνει λες κι είναι στο μυαλό μου. Τρία σύμβολα ήθελα να κάνω και δεν του το είχα αναφέρει ποτέ και τα ‘χει κάνει, δεν ξέρω πώς γίνεται αυτό. Την προτελευταία φορά του είχα ρίξει άκυρο, αλλά επέμενε κι εν τέλει με έπεισε. Ήθελε να με δει, έλεγε, πριν φύγει. Τη συγκεκριμένη μέρα μου έφερε και σοκολάτες, πρώτη φορά στη ζωή του είπε να μου φέρει κάτι και με ρώτησε αν θα πήγαινα μαζί του. Τον ρώτησα τι να κάνω μαζί του και μου είπε «Να μου πλένειςμ να μου σιδερώνεις, να μου μαγειρεύεις» κι όλα αυτά εγώ τα πήρα στην πλάκα. Αυτός γύρισε και μου είπε ότι δε θα ξεμπλεξουμε ποτέ, ακόμα και να παντρευτούμε και να κάνουμε οικογένειες, θα τραβιόμαστε ακόμα, άλλα την τελευταία φορά ήταν τόσο διαφορετικός. Ναι μεν το καλύτερο σεξ έβερ, αλλά μετά πήγε να κάνει την κίνηση να με πάρει αγκαλιά και μου λέει «Δεν μπορώ, ζεσταίνομαι». Άνοιξε τέρμα την μπαλκονόπορτα, έπεσε στο κρεβάτι μου, απλώθηκε κι όλο το βράδυ με είχε στριμωγμένη σε μια γωνίτσα και ροχάλιζε. Τον ξύπνησα το πρωί να φύγει. Είδε ότι είχα ξενερώσει τελείως κι αυτό που έκανε ήταν να μου δώσει ένα πεταχτό φιλί και να μου πει ένα «Θα τα πούμε» κι έφυγε. Κι ίσως αυτό ήθελε, να με ξενερώσει γιατί έκανα τη μαλακία και του έστειλα μήνυμα μεθυσμένη και του έγραψα ότι είναι ένα κομμάτι μου κι άλλες τέτοιες αηδίες. Πώς μπορεί να άλλαξε μετά από αυτό;

 

Αγαπημενότατη Άγνωστή μου Χ,

Πώς μπορεί να άλλαξε μετά από ποιο, καρδούλα μου; Μετά από το καλύτερο σεξ έβερ; Και ποιος σου είπε ότι την ίδια βαθμολογία έβαλε κι αυτός; Αλλά άστο μην το πιάσουμε απ’ το τέλος, ας το πάρουμε απ’ την αρχή. Επέλεξες να βρέξεις τα ποδαράκια σου στα ρηχά κι αυτό δεν είναι καθόλου κακό αν θες να δροσιστείς. Το κακό είναι αν θες να πας για ψαροντούφεκο. Έκανες όλο αυτό τον κόπο να τον πείσεις ότι είσαι κι εσύ ένας «από αυτούς τους άντρες που πηδάνε και φεύγουν», κι όταν σου έδειξε έμπρακτα πόσο πολύ ταιριάζεστε στις απόψεις σας, παραπονιέσαι; Ό,τι σπέρνουμε, μικρή μου, θερίζουμε. Τουλάχιστον εύχομαι να πέρασες καλά όσο βρεθήκατε. Μην μπεις στον κόπο να αρχίσεις να τον κυνηγάς εσύ τώρα, θα γίνεις και ρόμπα.

 

ΥΓ1: Σου έκανε «κλικ» επειδή ήταν μελαχρινός με κοιλιακούς, τατουάζ και μούσια; Μάλιστα, το εμβάθυνες πολύ βλέπω, δεν έμεινες στα επιφανειακά.

ΥΓ2: Σου είπε ότι ακόμα κι αν κάνετε οικογένειες θα συνευβρίσκεστε σεξουαλικά κι εσύ το πήρες και σαν κοπλιμέντο;

ΥΓ3: Έναν χρόνο τον είχες όπως λες για sex toy. Το sex toy δεν μας παίρνει αγκαλιά. Βασικά δεν κοιμάται καν σπίτι μας. Οπότε το μόνο λάθος που έκανε ήταν που απλώθηκε σαν πατρελαιοκηλίδα και δεν είχες χώρο να κοιμηθείς.

ΥΓ4: Πότε έλεγες ψέματα, δε μας είπες όμως. Όταν του μίλαγες νηφάλια ή όταν είχες σουρώσει και δεν ήθελες να κοιμηθείς μόνη; Ήταν όντως μαλακία το μεθυσμένο μήνυμα ή μήπως ήταν όλα τα υπόλοιπα, τα «αμέθυστα»;

ΥΓ5: Όσο μαϊμουδίζετε με τέτοιους άντρες, τόσο θα εκκολάπτονται ακόμα περισσότεροι.

 

Φιλιά στα μούτρα,

Η Σουσού σου

Συντάκτης: Μαντάμ Σουσού