Η πρώτη Κυριακή του Φλεβάρη, έχει τεμπέλικη διάθεση  αλλά και την επιθυμία να αποφορτιστούμε από καταστάσεις του παρελθόντος που μας είχαν φορτίσει με στρες! Η μέρα είναι κατάλληλη για να περάσεις όμορφο και δημιουργικό χρόνο με την οικογένεια!

 

Κριός

Το παρελθόν σε πλήγωσε με τις άσχημες στιγμές που πέρασες. Μην αφήνεσαι, όμως, σε θλιβερές σκέψεις και προσπάθησε να συνεχίσεις τη ζωή σου με θετικές σκέψεις, προκαλώντας τα ευχάριστα που πρόκειται να έρθουν σύντομα. Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου, η περίοδος πλανητικά είναι πολύ θετική για τα αισθηματικά σου, ώστε να μπορέσεις να διορθώσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις στη σχέση σου. Σήμερα θα περάσεις πολύ καλά.

 

Ταύρος

Οι άσχημες καταστάσεις του παρελθόντος φτάνουν στο τέλος τους, σε ό,τι αφορά το ζώδιό σου. Από εδώ και στο εξής μόνο χαρές και ικανοποιήσεις θα περιλαμβάνονται στην καθημερινότητά σου. Στον αισθηματικό τομέα, φρόντισε σήμερα να εκφράσεις τον ερωτισμό και τον ρομαντισμό σου, ώστε να περάσεις πολύ καλά στη σχέση σου.

 

Δίδυμος

Η ζωή σου σταδιακά βελτιώνεται. Μην αγχώνεσαι, χαλάρωσε και απόλαυσε όσα έρχονται. Αισθηματικά, σήμερα θα περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου, ενώ η Αφροδίτη από το ζώδιο του Κριού θα ενισχύσει πολύ τον ερωτισμό σου. Αν δεν έχεις ταίρι, η καλή επικοινωνία και η κοινωνικότητα που θα έχεις θα σε βοηθήσουν να κάνεις μια καινούργια γνωριμία.

 

Καρκίνος

Προσπάθησε να παραμείνεις συνεπής στις υποχρεώσεις σου και να προστατέψεις τις σχέσεις μέσα στην οικογένεια, οι οποίες δεν είναι ακόμη στο σημείο που θέλεις εσύ. Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, η διάθεσή σου σήμερα θα είναι πολύ ανεβασμένη και θα θέλεις να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου. Κάνε τις προτάσεις σου και φρόντισε να περάσετε κι οι δυο όσο το δυνατόν καλύτερα.

 

Λέων

Κάποιες απρόβλεπτες καταστάσεις θα τις διαχειριστείς με σχετική ευκολία. Δες τη ζωή με θετική διάθεση και όλα θα πάνε καλά. Αισθηματικά, σήμερα φρόντισε να περάσεις καλά με το ταίρι σου και να ξεχαστείς από το άγχος που έχεις στην καθημερινότητα. Με τις καλές επιρροές της Αφροδίτης από τον Κριό, η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή και θα κάνεις το ταίρι σου πολύ χαρούμενο.

 

Παρθένος

Πολλά θα βγουν στην επιφάνεια προκαλώντας αλλαγές. Φρόντισε να είσαι σε ετοιμότητα και μην αφήσεις πιθανές ανατροπές να ανακόψουν την πορεία σου προς την επιτυχία. Στον αισθηματικό τομέα, σήμερα θα συζητήσεις με το ταίρι σου και είναι σίγουρο ότι πολλά θα αλλάξουν στη σχέση σου, που θα ικανοποιήσουν και τους δύο.

 

Ζυγός

Φρόντισε σήμερα να κάνεις ένα πολύ καλό πρόγραμμα, ώστε να περάσεις καλά και εσύ αλλά και το ταίρι σου. Απόφυγε συζητήσεις που μπορεί να χαλάσουν το ωραίο κλίμα της σχέσης σας. Αν ακόμη δεν έχεις κάποιο ταίρι στη ζωή σου, τώρα με την Αφροδίτη στον Κριό να σε ευνοεί, αισθηματικά, θα κάνεις την καλύτερη γνωριμία.

 

Σκορπιός

Διατήρησε αποστάσεις και περιφρούρησε τις ισορροπίες σου. Αγαπημένα πρόσωπα θα σε στηρίξουν και θα σου συμπαρασταθούν στις κακοτοπιές. Αισθηματικά, σήμερα που είναι Κυριακή, φρόντισε να χαλαρώσεις και να περάσεις όσο το δυνατόν καλύτερα με το ταίρι σου. Μην αναφερθείς καθόλου σε υποθέσεις που μπορεί να έχεις στην καθημερινότητα.

 

Τοξότης

Θα χρειαστεί πλήρης αναθεώρηση της στάσης σου, προκειμένου να ξεφύγεις από τη στασιμότητα στην οποία έχεις καταδικάσει τον εαυτό σου εδώ και πολύ καιρό. Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, σήμερα μπορείς να μιλήσεις με το ταίρι σου και να κάνετε μαζί ένα πολύ καλό πρόγραμμα, ώστε να περάσετε κι οι δυο όμορφα. Ο ερωτισμός και η καλή σου διάθεση θα έχουν τον πρωτεύοντα ρόλο.

 

Αιγόκερως

Με τις θετικές επιρροές της Αφροδίτης από τον Κριό, η γοητεία που θα έχεις σήμερα αλλά και ο ερωτισμός σου θα κάνουν το ταίρι σου να περάσει πολύ καλά μαζί σου. Κάνε ένα πολύ καλό πρόγραμμα που θα σε ευχαριστήσει ψυχικά. Αν ακόμη ψάχνεις για ταίρι, ο Ερμής από το ζώδιό σου ενισχύει την επικοινωνία σου, οπότε να περιμένεις καλές εξελίξεις στον αισθηματικό τομέα.

 

Υδροχόος

Οι πλανήτες θα διευκολύνουν τη διαδικασία και θα δημιουργήσουν ευκολίες σε επίπεδο δράσης. Αισθηματικά, σήμερα φρόντισε να περάσεις όσο το δυνατόν καλύτερα και μην μπεις στη διαδικασία να αναλογιστείς παλιότερες καταστάσεις στη σχέση σου.

 

Ιχθύς

Οι προοπτικές θα είναι σημαντικές, αρκεί να τις αξιολογήσεις σωστά και να διοχετεύσεις τον δυναμισμό και την ευφυΐα σου με οργανωμένο τρόπο. Τα αισθηματικά σου πηγαίνουν αρκετά καλά και παίρνεις μεγάλη ικανοποίηση. Φρόντισε σήμερα να κάνεις κάτι πολύ ευχάριστο μαζί με το ταίρι σου, που θα σε αποφορτίσει από το άγχος που έχεις στην καθημερινότητα.

 

Πηγή