Νέα Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων. Το νέο φεγγάρι κλείνει κύκλους που αφήσαμε να μας παιδεύουν απ’ το παρελθόν ενώ ανοίγει νέους. Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Δία φέρνει τον έρωτα στη ζωή μας πιο έντονο από ποτέ.

 

 

Κριός

Κριέ μου,  ευκαιρίες για βελτίωση σε όλους τους τομείς θα παρουσιαστούν κι είναι στο χέρι σου να τις εκμεταλλευτείς. Μη βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα αν δεν εξετάσει όλα τα δεδομένα. Με υπομονή κι επιμονή όλα θα γίνουν όπως τα θες. Ε μην τα παρατήσεις τώρα!

Λέξη κλειδί της μέρας: Αισιοδοξία.

 

Ταύρος

Ταυράκι μου, είσαι πρόθυμος να κάνεις θυσίες προκειμένου να κερδίσεις όσα ζητάς και να ζήσεις όπως θες. Με μεγάλη προσπάθεια, μπορείς να βάλεις τη ζωή σου σε αυτό το δρόμο διεκδίκησης και να τα καταφέρεις. Ακολούθησε κι εμπιστεύσου το έντσικτό σου.

Λέξη κλειδί της μέρας: Ικανοποίηση.

 

Δίδυμοι

Δίδυμέ μου, σήμερα στη ζωή σου συναντάς ανθρώπους με κατανόηση και καλή διάθεση να σε βοηθήσουν και να σου σταθούν. Παράλληλα γίνεσαι κι εσύ πιο ευαίσθητος κι εκτιμάς τους ανθρώπους που έμειναν δίπλα σου στα δύσκολα. Καλό είναι να το εκφράσεις και με πράξεις.

Λέξη κλειδί της μέρας: Ευαισθησία.

 

Καρκίνος

Καρκίνε μου, πιο αυθόρμητος κι ανοιχτός απ’ ό,τι συνήθως. Σήμερα δε φοβάσαι να εκφράσεις τα συναισθήματά σου, κυρίως όσα κρατούσες μέσα σου καιρό τώρα. Νιώθεις την ανάγκη να εκφραστείς και να τα μοιραστείς όλα, θετικά κι αρνητικά, αγάπη, ζήλια, θυμό.

Λέξη κλειδί της μέρας: Ειλικρίνεια.

 

Λέων

Λιοντάρι μου, μπορεί να δημιουργήσεις καινούργιες ποιοτικές συνθήκες ζωής. Αυτή είναι μια ιδιαίτερα καλή ημέρα για φυσική εργασία και συναισθηματική βελτίωση. Κάνε μια προσπάθεια να προσεγγίσεις το σύντροφό σου και να έρθετε πιο κοντά.

Λέξη κλειδί της μέρας: Εξέλιξη.

 

Παρθένος

Παρεθενάκι μου, ρευστά τα δεδομένα σήμερα. Κάνεις δεύτερες σκέψεις κι αναρωτιέσαι αν εκεί που είσαι είναι εκεί που θες να είσαι. Είσαι έτοιμος να πάρεις ρίσκο και να τ’ αλλάξεις όλα. Κάνε ό,τι θες αρκεί να είσαι προετοιμασμένος για τις συνέπειες, όποιες κι αν είναι.

Λέξη κλειδί της μέρας: Ερωτισμός.

 

Ζυγός

Ζυγάκι μου, η βελτίωση των σχέσεών σου με όσους συναναστρέφεσαι σε καθημερινή βάση είναι πολύ πιθανή σήμερα. Είσαι περισσότερο ανεκτικός και διαλεκτικός και πιο πρόθυμος να συζητήσεις και να δώσεις δεύτερες ευκαιρίες. Πρόσεξε μην το παρακάνεις μόνο και σε πατήσουνε.

Λέξη κλειδί της μέρας: Κατανόηση.

 

Σκορπιός

Σκορπιέ μου, μέρα έμπνευσης και δημιουργικότητας η σημερινή. Απωθημένα βγαίνουν στην επιφάνεια, όχι μόνο ερωτικά, αλλά και για επιλογές ζωής που αφήσατε στη μέση. Ήρθε η ώρα να ξεκαθαρίσεις τι θες πιο πολύ, να το διεκδικήσεις και να αφήσεις το παρελθόν πίσω σου.

Λέξη κλειδί της μέρας: Αυθορμητισμός.

 

Τοξότης

Τοξότη μου, οι δημιουργικές σου ικανότητες βρίσκονται στο αποκορύφωμά τους σ’ αυτή τη φάση της ζωής σου ενώ κάποιο όνειρό σου βρίσκεται πια πολύ κοντά στην πραγματοποίησή του. Ο ερωτισμός διάχυτος, σε αποσυντονίζεις και σε βγάζει κάπως εκτός ελέγχου.

Λέξη κλειδί της μέρας: Πάθος.

 

Αιγόκερως

Αιγόκερέ μου, έχεις αρχίσει πια να ωριμάζεις, σταδιακά και φυσικά, όπως ακριβώς πρέπει δηλαδή. Κοιτάς λιγότερο τον εαυτό σου και το προσωπικό συμφέρον και νοιάζεσαι για τους άλλους. Η αλλαγή αυτή θα γίνει αισθητή απ’ τον κύκλο σου που σίγουρα θα την εκτιμήσει.

Λέξη κλειδί της μέρας: Ανιδιοτέλεια.

 

Υδροχόος

Υδροχόε μου, προγραμματίζεις την καριέρα σου, σκέφτεσαι το μέλλον και ψάχνεις τρόπους να κατακτήσεις όσα θες. Ανάμεσα στις σκέψεις σου για τα επαγγελματικά, μπλέκεται κι ο έρωτας που σου χτυπάει την πόρτα και καταστρέφει κάθε όρεξη για δουλειά. Αχ τι τραβάς κι εσύ.

Λέξη κλειδί της μέρας: Ενθουσιασμός.

 

Ιχθείς

Ψαράκι μου, ζητάς αλλαγές και τις ζητάς τώρα. Θες να διώξεις ό,τι σε ενοχλεί και προσπαθείς με δυναμισμό και τόλμη. Εκμεταλλεύεσαι κάθε πιθανή ευκαιρία και δημιουργείς ακόμα κι εκεί που δεν υπάρχουν. Συνέχισε έτσι, θα τα καταφέρεις, δε σε φοβάμαι.

Λέξη κλειδί της μέρας: Φιλοδοξίες.