Αποκαλύψεις, εντάσεις, τσακωμοί και ξαφνικά δυσάρεστα νέα, μας επιφυλάσσει το σημερινό εκρηκτικό Τετράγωνο Ερμή-Ουρανού. Απρόσμενα γεγονότα και καβγάδες, θα αναστατώσουν δυσάρεστα και θα συνετίσουν απρόσμενα, τα Παρορμητικά Ζώδια του 3ου δεκαημέρου!

 

Κριός

Κριέ μου μαντάρα τα ‘χεις κάνει στα ερωτικά σου κι αρνείσαι να το δεις καημένε μου, λες κι αν επιμείνεις στην απολυτότητά σου θα κερδίσεις κάποιο τρόπαιο. Μην ξεχνάς: η παραδοχή του λάθους δεν είναι αδυναμία, είναι δύναμη και μάλιστα τεράστια.

 

Ταύρος

Ταύρε μου ένα βασανάκι κρυφό, ένας πόθος, κάτι ανομολόγητο και πολύ πιθανό παράνομο σε σιγοκαίει και σε ταλαιπωρει. Θες να μιλήσεις σήμερα και θες να μιλήσεις και στο πρόσωπο που πρέπει. Ε, επιτέλους ντε! Καν’το.

 

Δίδυμοι

Διδυμάκι μου γλυκό σ’ έχει φάει πάλι η υποχρέωση κι η ένταση της δουλειάς. Είσαι όμως σε δημιουργικό mood κι αυτό σε ανανεώνει και σε κρατάει σε εγρήγορση παρά τη μεγάλη πίεση. Βρες όμως λίγο χρόνο και για σένα και για κανένα μπανάκι.

 

Καρκίνος

Καρκίνε μου εσύ που απαιτείς απ’ όλους ειλικρίνεια, ευαισθησία κι ευθύτητα, πώς στο καλό τα ‘χεις καταφέρει να στερείς εσύ απ’ όλους και τα τρία; Καταλαβαίνω ότι πολλές φορές χάνεσαι κι εσύ ο ίδιος μέσα στις επιθυμίες και τα πάθη σου, αλλά πρέπει να κρατάμε και τον πήχη των απαιτήσεων απ’ τον εαυτό μας ψηλά. Έτσι δεν είναι;

 

Λέων

Λιοντάρι μου ποιος σε πιάνει με τη φόρα που έχεις πάρει, να προλάβεις τα πάντα που πρέπει να οργανώσεις, να συντονίσεις και να δημιουργήσεις! Η σημερινή μέρα απαιτεί από σένα αυτοσυγκέντρωση, επιμονή, υπομονή και διπλωματία. Τα έχεις όλα.

 

Παρθένος

Παρθενάκι μου γλυκό πάρε απόφαση οτι δε γίνεται να περιμένεις να δεις τι θα κάνεις με τη ζωή σου σύμφωνα με τις ορέξεις των απέναντι ή των δίπλα, όσο κοντινοί κι αν είναι αυτοί οι απέναντι ή οι δίπλα. Με απλά λόγια: Σήμερα αποφασίζεις εσύ για σένα.

 

Ζυγός

Ζυγέ μου ξημέρωσε η μέρα σου, λάμπεις, αστράφτεις και προκαλείς ιλίγγους στο πέρασμά σου. Η σημερινή μέρα ευνοεί τα πάντα όλα που αφορούν σχέσεις, συγκατοικήσεις, συμφωνίες και κοινωνικές συναναστροφές, γιατί απλά το ‘χεις.

 

Σκορπιός

Σκορπιέ μου θα ήθελα να πηγαίναμε για ένα ποτό και να λέγαμε τις ιστορίες που βιώνεις τον τελευταίο καιρό, πρώτα για να γελούσαμε, μετά για να τις ξορκίζαμε και στο τέλος για να γράφαμε κανά βιβλίο να τρελαινόμασταν στο χρήμα. Άρλεκιν με στοιχεία από θρίλερ η ζωή σου, αλλά μ’ αρέσεις γιατί δε στέκεσαι κομπάρσος και παίρνεις και ρόλο σκηνοθέτη.

 

Τοξότης

Τοξότη μου μια απ’ τα ίδια με τον Κριό κι εσύ, ελαφρώς μαντάρα τα πράγματα στο ερωτικό τοπίο και το χειρότερο είναι ότι σε μεγάλο μέρος κουβαλάς και την ευθύνη. Βάλε τις σκέψεις σου σε μια σειρά και μην αναβάλλεις άλλο αυτή την απαραίτητη κουβέντα που πρέπει να γίνει με τον άμεσα ενδιαφερόμενο.

 

Αιγόκερως

Αιγόκερε άλλα θέλεις κι άλλα κάνεις κι έφτασες ως εδώ κι άντε τώρα να βγάλεις άκρη που είσαι μπερδεμένος αν όχι σ’ ερωτικά τριγωνάκια, -που ω, ναι, σου πάνε πολύ αυτό τον καιρό- σίγουρα σε μια κατάσταση μυστήρια, αδιευκρίνιστη κι όπως θα δεις στο τέλος κι αρκετά περίπλοκη. Καθάρισε το τοπίο.

 

Υδροχόος

Παρεξηγημένος μου είσαι σήμερα Υδροχόε μου και κυρίως απ’ τα πολύ δικά σου άτομα, βλέπε κολλητούς ή σύντροφο, που έχουν απαιτήσεις που όντως δεν μπορείς να σηκώσεις στην παρούσα φάση. Θα σου πρότεινα αντί για συζήτηση που ίσως οδηγήσει σε καβγά, να πάρεις λίγο χρόνο για σένα.

 

Ιχθύς

Ιχθύ μου τίποτα δεν μπορεί να σε ταράξει όταν εσύ ξέρεις πού πας και τι θες να πετύχεις κι ας γίνεται γύρω σεισμός εσύ είσαι σταθερά στο ζεν σου. Σε μια τέτοια φάση σε βρίσκει η σημερινή μέρα που ουδείς δε δείχνει να μπορεί να σταθεί εμπόδιο σου στο δρόμο προς τη χαλάρωση.