Έξω γίνεται πάρτι, αλλά μέσα ακόμα μεγαλύτερο. Το μυαλό μας στροφάρει με τρελούς ρυθμούς κι απ’ τη μια δε θέλουμε να πάψουμε να διασκεδάζουμε αλλά απ’ την άλλη οι απορίες ζητάνε επιτακτικά απάντηση.

Κριός

Κριάρι μου σήμερα κάνεις κινήσεις πανικού και να δεις ότι δε θα σου βγουν σε καλό. Μη στέλνεις μηνύματα αν δεν είσαι σίγουρος ότι όντως αυτό επιθυμείς και μην υπερενθουσιάζεσαι. Βέβαια αυτό το τελευταίο είναι σχεδόν αδύνατον για ένα Κριό, αλλά η μέρα κρύβει παγιδούλες και καλό είναι να μην πέσεις απ’ τα σύννεφα.

Λέξη κλειδί της μέρας: Προσοχή.

 

Ταύρος

Όταν εσύ ηρεμείς, όλα γύρω ομορφαίνουν. Κι όταν όλα γύρω ομορφαίνουν, τότε ένας Ταύρος ερωτεύεται. Επενδύεις συναισθηματικά, ανοίγεσαι, κάνεις συζητήσεις κι το καλύτερο όλων; Ό,τι ξεκινά αυτή την περίοδο, έχει προοπτική διαρκείας.

Λέξη κλειδί της μέρας: Ευκαιρίες.

 

Δίδυμοι

Αισθάνεσαι συναισθηματικά διψασμένος, απογοητευμένος, προδομένος; Έχεις έμμονες ιδέες; Αισθάνεσαι πανικό; Πίσω από την επιφάνεια της ωριμότητας έχεις σκεφτεί τελευταία ότι μπορεί να μην έχεις δίκιο σε ένα σωρό θέματα και ότι ίσως επιμένεις να επιβάλλεις τα λάθη σου στους άλλους, οι οποίοι φυσικά αντιδρούν; 

Λέξη κλειδί της μέρας: Αυτοκριτική.

 

Καρκίνος

Ακόμα κι αν αισθάνεσαι δεμένος με ένα λουρί που δεν σου επιτρέπει να πας πιο πέρα από ένα σημείο, δεν αξίζει να γδέρνεσαι και να πνίγεσαι επιμένοντας πεισματικά να προσαρμόσεις τα γεγονότα στα μέτρα σου. Δέξου τις καταστάσεις της σημερινής μέρας και γιατί όχι, δοκίμασε να γίνεις και λίγο ζαμανφού.

Λέξη κλειδί της μέρας: Εσύ.

 

Λέων

Σήμερα είναι ιδανική μέρα για να σκεφτείς ποιους κρατάς και ποιους αφήνεις. Επίσης χρειάζεται να ξέρεις ότι ακολουθώντας το δικό σου όραμα, που είναι αδιαπραγμάτευτο, κάποιες στιγμές θα πρέπει να σταματάς και να κοιτάς δίπλα σου αν συνεχίζει να σε ακολουθεί κάποιος. Το να είσαι μοναδικός είναι πλεονέκτημα, το να μοιράζεσαι όμως είναι ιερό.

Λέξη κλειδί της μέρας: Επιλεκτικότητα.

 

Παρθένος

Παρθένε μου, η σημερινή μέρα είναι για σένα θετική κι έχει τη δύναμη να φέρει τους ανθρώπους που επιθυμείς ή έχεις ανάγκη ώστε να εξελιχθείς είτε επαγγελματικά είτε συναισθηματικά. Κινήσου, συνάντησε, θέλε. Και κυρίως, μην κάνεις εκπτώσεις.

Λέξη κλειδί της μέρας: Εύνοια.

 

Ζυγός

Ίσως χρειάζεται να περάσει καιρός, ή πιο απλά να ενωθούν όλα τα κομμάτια του συμπαντικού παζλ, ώστε να κάνεις μια ειλικρινή προσπάθεια για να επικοινωνήσεις με τρυφερότητα και κατανόηση με ένα φίλο ή σύντροφο, που οι δρόμοι σας χώρισαν αδικαιολόγητα εδώ και καιρό ή που οι ρωγμές που άνοιξαν μεταξύ σας ήταν σοβαρές.

Λέξη κλειδί της μέρας: Επανασύνδεση.

 

Σκορπίος 

Τη στιγμή που μπαίνεις σε μια σχέση Σκορπιέ μου, είσαι υποχρεωμένος να παλέψεις με ζήλεια, ανασφάλεια, πρωτόγονα πάθη και όλα αυτά που περνάς μια ζωή αρνούμενος ότι είσαι ή μπορείς να γίνεις αντικείμενό τους. Αν υπάρχει δε καλό σεξ στον ορίζοντα, τότε γίνεσαι ακόμα πιο δέσμιός τους. Το μυστικό είναι να μην αντισταθείς.

Λέξη κλειδί της μέρας: Πάθη.

 

Τοξότης

Μερικές φορές είναι δύσκολο να προσπαθείς να κρατήσεις σε ισορροπία τη βάρκα στην τρικυμία των σχέσεων. Σε όλους μας αρέσει να σκεφτόμαστε ότι δεν γινόμαστε αντικείμενα χειραγώγησης, ή ότι δεν μας πολυενδιαφέρει τι πιστεύουν οι άλλοι για εμάς, αλλά η ουσία είναι άλλη. Σήμερα απόφυγε Τοξότη μου και τους υπερβολικούς συναισθηματισμούς αλλά και τον αδικαιολόγητο κυνισμό.

Λέξη κλειδί της μέρας: Ισορροπία.

 

Αιγόκερως

Αιγόκερε μου, το να γυρίσεις την καρδιά σου στο off και να γίνεις τελείως κρύος είναι πάντα η εύκολη λύση για να αποφύγεις τον πόνο, την απογοήτευση ή τις δυστυχίες του έρωτα. Χωρίς τις παρενέργειες πιθανόν ο κόσμος να ήταν ευκολότερος αλλά –παραδέξου το– πολύ φτωχότερος. Σήμερα κλείνεσαι να έρθεις τετ α τετ με τα συναισθηματά σου κι εύχομαι να μην τ’ αρνηθεις.

Λέξη κλειδί της μέρας: Αλήθεια.

 

Υδροχόος

Είσαι ανυπόμονος, γεμάτος ενέργεια και το τελευταίο πράγμα που θέλεις είναι να αποκοπείς από τους ανθρώπους με τους οποίους μπορείς να μιλήσεις, να συναναστραφείς και να μοιραστείς κοινά σχέδια για το μέλλον. Η μέρα σε βρίσκει σε διάθεση οργιαστική για τρέλες που θυμίζουν σχεδόν εφήβεία. Σου είχαν λείψει ε;

Λέξη κλειδί της μέρας: Πάρτι.

 

Ιχθείς

Ο έρωτας, οι συντροφικές σχέσεις, οι επαγγελματικές συνεργασίες, κάθε σχέση με τον Άλλον βρίσκεται στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων κι εσύ θα πρέπει να ισορροπήσεις μεταξύ συναισθήματος και λογικής, γεγονός που ακόμα και σένα μπορεί να σ’ αποσυντονίσει. Στο τέλος βέβαια Ιχθύ μου την απάντηση θα στη δώσει, όπως πάντα, το ένστικτο.

Λέξη κλειδί της μέρας: Ενδοσκόπηση.