Επιστροφή στην πραγματικότητα φέρνει η εβδομάδα που μόλις ξεκίνησε. Αφήνουμε τη θεωρία κι αναγκαζόμαστε να ασχοληθούμε με ρεαλιστικές υποθέσεις και πράξεις. Στο προσκήνιο επαγγελματικά κι οικονομικά καθώς κι άγχος κι αμφιβολίες. Ψυχραιμία!

 

Κριός

Κριέ μου, η προσοχή σου στρέφεται στα εργασιακά θέματα που κάπως σε έχουν κουράσει, κάπως δεν την παλεύεις και είσαι ένα βήμα πριν τα βροντήξεις όλα κάτω και φύγεις. Όχι, δε θέλω τέτοια, με τη λογική μέσα στο κεφαλάκι σου, όσο μπορείς μείνε ψύχραιμος και διαχειρίσου τις καταστάσεις ωσάν γκουρού στο Θιβέτ.

Λέξη κλειδί της μέρας: Ψυχραιμία.

 

Ταύρος

Ταυράκι μου, κάτι σε φτιάχνει, κάτι σε ανεβάζει κι αυτό θα το ‘χεις διαπιστώσει εδώ και λίγες ώρες. Κράτα γερά κι ήρθε η ώρα για συμπεράσματα κι αναλύσεις σχετικά με θέματα του προηγούμενου διαστήματος. Επιτέλους απέκτησες ζωή και στόχο πέρα απ’ το γραφείο και τη δουλειά σου.

Λέξη κλειδί της μέρας: Αλλαγή.

 

Δίδυμος

Διδυμάκι μου, θα επιζήσεις κι εσύ, όπως και πολλοί άλλοι. Απλά κράτα στα sos τη λέξη ισορροπία. Με απλά λόγια αναζήτησε μια μέση λύση σε όλα τα θέματα κι άσε τις επαναστάσεις από βδομάδα. Αν αυτό σου είναι αδύνατο, τότε απλά απομονώσου από όσα σε επηρεάζουν αρνητικά και κοίτα μόνο τα δικά σου θεματάκια.

Λέξη κλειδί της μέρας: Υπομονή.

 

Καρκίνος

Καρκινάκι μου, μια τάση να μου μελαγχολήσεις έχεις σήμερα και πολύ με στεναχωρείς, διότι κανένα λόγο δε βρίσκω να μου είσαι πικραμένο. Διότι δεν πετάς και στα ουράνια, αλλά και με φίλους θα βγεις και θα διασκεδάσεις και τι άλλο να ζητήσεις από τη ριμάδα τη ζωή;

Λέξη κλειδί της μέρας: Αισιοδοξία.

 

Λέων

Λιονταράκι μου, η τρέλα και η παράνοια δεν πάνε στα βουνά, είναι εδώ, τις βλέπεις και τις βιώνεις. Μια γενικότερη υπερένταση κι ανησυχία σε έχει κυριεύσει. Μάλλον το συναίσθημα έχει χτυπήσει κόκκινο κι εσύ έχεις χάσει την μπάλα, αυτά έχουν οι έρωτες.

Λέξη κλειδί της μέρας: Ταραχή.

 

Παρθένος

Παρθένε μου, είναι μια καλή ευκαιρία να πάρεις λίγο τα πάνω και να βρεις λίγο το χαμένο βήμα σου. Όλο το προηγούμενο διάστημα βίωσες έντονα το αίσθημα της αμφιβολίας, αλλά και της αμφισβήτησης των πράξεων  και των κινήσεών σου, τώρα ευτυχώς αυτό όλο στρώνει κι εσύ βρίσκεις ξανά τα πατήματά σου.

Λέξη κλειδί της μέρας: Ισορροπία.

 

Ζυγός

Ζυγέ μου, το ζεις το δράμα σου κι εσύ κι έντονα. Απ’ τη μια πετάς στα σύννεφα κι απ’ την άλλη κάνεις βουτιά στα τάρταρα. Με τη γλώσσα σου να ‘χει λυθεί επικίνδυνα και την αυτοπεποίθησή σου να χτυπάει κόκκινο, όλα μπορούν να συμβούν. Βάζεις στόχο, σημαδεύεις κι απλά σκοτώνεις.

Λέξη κλειδί της μέρας: Αποφασιστικότητα.

 

Σκορπιός

Σκορπιέ μου, της παραπληροφόρησης η συγκεκριμένη μέρα κι ενώ όλοι σου λένε να μη δώσεις σημασία, εσύ επιμένεις να δίνεις βάση. Να σε πληροφορήσω λοιπόν, πως είναι άδικο και κρίμα να χαλάς τη ζαχαρένια σου, τη διάθεσή σου μα και τις σχέσεις σου με θέματα άνευ ουσίας και σημασίας.

Λέξη κλειδί της μέρας: Καχυποψία.

 

Τοξότης

Τοξοτάκι μου, οι διακοπές τέλος όχι μόνο θεωρητικά, ημερολογιακά αλλά και πρακτικά. Ήδη θα το έχεις νιώσει στο πετσί σου, πως το comeback σου δεν το λες κι εύκολο. Γιατί επιμένεις να μένεις κολλημένος σε συμπεριφορές και μοτίβα που έχεις πολύ καλά δει ότι δεν οδήγησαν κάπου;

Λέξη κλειδί της μέρας: Αλλαγή.

 

Αιγόκερως

Αιγοκεράκι μου, μπαίνεις σε μια διαδικασία να σκεφτείς και να αναρωτηθείς, τι θα γινόταν αν. Μέγα και ρητορικό ερώτημα και φυσικά δίχως απάντηση, διότι κάνεις δε μπορεί να γνωρίζει την έκβαση μιας κατάστασης, αν είχε διαλέξει άλλο μονοπάτι από αυτό στο οποίο ήδη πορεύεται.

Λέξη κλειδί της μέρας: Αμφιβολία.

 

Υδροχόος

Υδροχόε μου, τι κι αν εσύ αποφάσισες να κάνεις focus στο στόχο, το μυαλό σου που πετάει δε σε βοηθά. Όχι πως δεν είσαι αποφασισμένος να δράσεις και να πετύχεις, απλά με αυτό το χάσιμο που έχεις τις τελευταίες μέρες μέχρι και το ίδιο το σύμπαν απορεί με το δημιούργημά του.

Λέξη κλειδί της μέρας: Εκκρεμότητες.

 

Ιχθείς

Ψαράκι μου, τα συναισθηματικά σου δάνεια δε σε αφήνουν να κοιμηθείς τις νύχτες καθώς ανασύρεις μέχρι τα χαράματα τα πώς και τα γιατί καταστάσεων που σε βασανίζουν ακόμη. Το παρελθόν με το παρελθόν, αυτή είναι η ουσία, όμως εσύ δε λες να το αντιληφθείς.

Λέξη κλειδί της μέρας: Παρόν.