Η σημερινή Έκλειψη στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου, θα φέρει ανακατατάξεις, αναγκαστικές αποφάσεις, ρήξεις, προβληματισμούς στις διαπροσωπικές σχέσεις και ψυχολογικές μεταπτώσεις για Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους του 2ου δεκαημέρου!

Κριός
Αγαπητέ Κριέ, η σημερινή Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω, συνοδεύεται από Μερική Ηλιακή Έκλειψη, αρκετά καθοριστική και σημαντική για σένα! Έρχονται κάποιες αναγκαστικές αλλαγές και ξεκαθαρίσματα, που θα σε αναγκάζουν να πάρεις σκληρές, αλλά αναγκαίες αποφάσεις ιδιαίτερα για ζητήματα επαγγελματικά. Φρόντισε να παραμείνεις ψύχραιμος, απέναντι στις προκλήσεις της ημέρας και να μην εκτίθεσαι με νεύρα, επιθετικότητα και ξεσπάσματα. Ήρθε η ώρα να βάλεις γερές βάσεις στους βασικούς τομείς της ζωής σου! Εντέλει θα διαπιστώσεις ότι και οι Εκλείψεις μας φέρνουν ένα βήμα πιο κοντά στην υλοποίηση μεγάλων στόχων ζωής, αυτό ακριβώς θα γίνει με εσένα! Ότι κι αν συμβεί, να θυμάσαι ότι τα νεύρα και ο παρορμητισμός, δεν είναι λύσεις, αλλά επιπλέον εμπόδια! Αν φερθείς ψύχραιμα, θα έχεις μόνο ερωτικό όφελος!

Ταύρος
Σήμερα Ταύρε, θα αλλάξει μοιραία η οπτική σου, όσον αφορά θέματα κοινωνικής ζωής, μετακινήσεων, σπουδών και σχέσεων από απόσταση. Θα αναγκαστείς να αλλάξεις φιλοσοφία ζωής και ίσως μειωθεί η αισιοδοξία σου, με την σημερινή Μερική Ηλιακή Έκλειψη στον Αιγόκερω. Κάποιες αποφάσεις θα παρθούν σχετικά με ένα μήνυμα που θα λάβεις ή μία είδηση που αφορά την σχέση σου, σχετικά με συγγενείς εξ αγχιστείας ή που βρίσκονται μακριά. Η βοήθεια του Ποσειδώνα ωστόσο, σε βοηθά να μην χάνεις το όνειρο και την ελπίδα για μία καλύτερη ζωή. Προσοχή χρειάζονται οι επικοινωνίες στα ερωτικά σου και ιδιαίτερα λόγω της παρορμητικότητας και του αυθορμητισμού σου. Ευτυχώς οι προσδοκίες σου είναι προσγειωμένες και θα αποφύγεις τα λάθη έγκαιρα!

Δίδυμος
Η σημερινή Μερική Ηλιακή Έκλειψη στον Αιγόκερω, θα σε μπερδέψει αρκετά Δίδυμε. Η εσωτερική αναστάτωση θα είναι αρκετή και ίσως κάποιες αποκαλύψεις σε απογοητεύσουν. Αναμένονται γεγονότα και καταστάσεις, που θα σε αναγκάσουν να πάρεις κάποιες αποφάσεις προσωπικής μεταμόρφωσης. Πιθανόν να νιώσεις προδομένος από κάποιους και κάνεις τα ξεκαθαρίσματα σου! Βρες λύσεις, χωρίς επιθετικότητα, η οποία πιθανόν να έχει επιπτώσεις και στην δική σου ψυχολογία! Προβλήματα θα υπάρξουν στην ερωτική ζωή, αφού θα δεις σήμερα κάποιες επιθυμίες σου να ναυαγούν, γεγονός που θα σε αναγκάσει να αλλάξεις τακτική για να πετύχεις αυτό που θες! Αν είσαι σε σχέση, ζήλιες και κτητικότητα, θα φέρουν ρήξεις, γι’αυτό καλύτερα μείνε συγκρατημένος.

Καρκίνος
Η πρώτη Έκλειψη της χρονιάς πραγματοποιείται σήμερα Καρκίνε, στο απέναντι ζώδιο από το δικό σου, τον Αιγόκερω! Σου εφιστά την προσοχή σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών που οφείλεις να τα διαχειριστείς με ηρεμία, ψυχραιμία και διαλλακτικότητα! Αν δεν προσέξεις συμπεριφορά και αντιδράσεις, θα κλείσουν κύκλοι, θα υπάρχουν απώλειες και αρκετές ρήξεις, που πιθανόν να σε οδηγήσουν σε αναγκαίες αποφάσεις. Το κλίμα σήμερα είναι αρκετά έντονο και θα έρθεις πολλές φορές σε δύσκολη θέση, γι’ αυτό μείνε συγκρατημένος και ήρεμος και όλα θα πάνε καλά! Ρήξεις και απώλειες θα έχει και η συντροφική ζωή, αν δεν προσέξεις τα συναισθηματικά σου ξεσπάσματα. Αν είσαι δεσμευμένος, προστάτεψε την σχέση σου από εντάσεις και αν είσαι ελεύθερος, μην επενδύεις σήμερα σε νέες σχέσεις και γνωριμίες!

Λέων
Με μία Νέα Σελήνη που συνοδεύεται από Ηλιακή Έκλειψη, στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερω, θα πρέπει να αναμένεις αρκετές αλλαγές στην καθημερινότητα σου, αγαπητέ Λέοντα. Οι υποχρεώσεις πιθανόν να σε πιέσουν περισσότερο από ποτέ και ταυτόχρονα θα αναγκαστείς να τρέξεις και για τρίτους. Ίσως νιώσεις εξαντλημένος και επιβαρυμένος ψυχολογικά, από άγχος και στρες. Βρες χρόνο να ξεκουράζεσαι και μην πιέζεις τον εαυτό σου παραπάνω από όσο πρέπει! Άλλωστε μην ξεχνάς, ότι τα λάθη είναι για τους ανθρώπους!
Ψυχρότητα και στασιμότητα φέρνει η σημερινή ημέρα για τα ερωτικά σου και ίσως αυτό σε απογοητεύσει προσωρινά. Μην προσπαθείς να «βγάλεις» συναίσθημα με το ζόρι, απλά για να επιβεβαιωθείς! Η αυριανή μέρα θα κατευνάσει τα πνεύματα!

Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε, με την σημερινή Μερική Ηλιακή Έκλειψη, στον Καρκίνο θα αποφασίσεις να σοβαρευτείς και να ωριμάσεις! Αν εκμεταλλευτείς μάλιστα, αυτήν την φάση της Σελήνης, μπορεί να λειτουργήσει εποικοδομητικά για σένα! Απέφυγε επιφανειακές απολαύσεις, υπερβολές σε διασκεδάσεις και πολυτελή τρόπο ζωής και αναζήτησε την ουσία! Επιδίωξε να έχεις σωστή εικόνα στην κοινωνική σου ζωή κι όχι απλά μια προσωρινή καλή φήμη! Θέματα με παιδιά σε απασχολούν τώρα, αλλά με λογική και προσπάθεια, θα λυθούν! Ο έρωτας σήμερα απαιτεί λογική και σύνεση, διαφορετικά η επιπολαιότητα και η ανωριμότητα, θα φέρει εμπόδια και προβλήματα. Μην φλερτάρεις και παίζεις χωρίς όρια, ιδίως αν είσαι ήδη σε σχέση!

Ζυγός
Φίλε Ζυγέ, η σημερινή μέρα θέλει πολλή προσοχή, ιδίως σε διαπροσωπικές σχέσεις και σημαντικές συνεργασίες. Με την Ηλιακή Έκλειψη στο Ζώδιο του Αιγόκερω, καλείσαι τώρα να λύσεις ότι πρόβλημα, είχες αφήσει στο παρελθόν άλυτο! Καταστάσεις και γεγονότα, επιστρέφουν τώρα και θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος να τα αντιμετωπίσεις, κλείνοντας κύκλους και παίρνοντας αποφάσεις. Ψυχολογικά νιώθεις αρκετά πιεσμένος και κάποια θέματα οικογενειακά ή που έχουν να κάνουν με ακίνητα, είναι και αυτά που θα σε φέρουν σε αυτό το σημείο. Παρασύρεσαι σε παλαιούς έρωτες και αποζητάς επανασύνδεση. Δυστυχώς σήμερα είναι η πιο ακατάλληλη μέρα για ερωτική επανένωση ή επαναφορά συντρόφου. Πρόσεξε μην πληγωθείς! Άσε τα πράγματα να κυλήσουν μόνα τους χωρίς να κάνεις εσύ το πρώτο βήμα!

Σκορπιός
Η σημερινή Ηλιακή Έκλειψη στον Αιγόκερω, θα σε προβληματίσει μέσα από επαφές και συζητήσεις, αγαπητέ Σκορπιέ. Προσπάθησε να αποφύγεις τις λεκτικές ρήξεις, τις παρεξηγήσεις και τις αναποδιές σε επικοινωνίες που θα προκύψουν τώρα. Κάποια κουτσομπολιά αποκαλύπτονται και αυτό έχει άμεσο αντίκτυπο σε σένα. Οι σχέσεις με αδέρφια και γείτονες, ίσως γίνουν λίγο πιο έντονες. Ωστόσο, όλα αυτά είναι περαστικά, αφού με την θετική του Ποσειδώνα, θα καταφέρεις εύκολα, να τα ξεπεράσεις! Μείνε ψύχραιμος και όλα θα πάνε καλά! Αρκετά θετικά τα ερωτικά σου σήμερα, ακόμα κι αν υπάρξουν κάποιες αναπάντεχες μεταβολές. Προσοχή μόνο χρειάζεται, στις ερωτικές σου επικοινωνίες, ιδίως όσον αφορά καυγάδες και παρεξηγήσεις!

Τοξότης
Η πρώτη Ηλιακή Έκλειψη της χρονιάς πραγματοποιείται σήμερα στο Ζώδιο του Αιγόκερω και είναι αναμενόμενο ότι θα σου φέρει προσωρινά αρκετή ανασφάλεια αγαπητέ μου Τοξότη! Οφείλεις να προστατέψεις τα κεκτημένα σου και να επιδιώξεις σταθερότητα, χωρίς νεύρα, κτητικότητα, καταπίεση, πείσμα και απαιτήσεις! Η αβεβαιότητα των ημερών, μπορεί να αποσυντονίζει, αλλά σκέψου ότι είναι προσωρινό! Διαχειρίσου με σύνεση τα οικονομικά σου, περιορίζοντας τα άσκοπα έξοδα, δίνοντας όμως προσοχή και σε αγορές Αν είσαι δεσμευμένος, κάποια γεγονότα πιθανόν να κλονίσουν την εμπιστοσύνη που έχεις στον σύντροφο. Αν είσαι ελεύθερος, αντιμετωπίζεις ορισμένες δυσκολίες στην σταθεροποίηση της ερωτικής σου ζωής!

Αιγόκερως
Νέα Σελήνη σήμερα στο Ζώδιο σου φίλε Αιγόκερε, αυτή τη φορά όμως μαζί με Ηλιακή Έκλειψη! Αναγκάζεσαι να κλείσεις αρκετούς κύκλους, ανοίγοντας νέους, ώστε να προχωρήσεις παρακάτω! Γεγονότα και καταστάσεις θα προκύψουν, καθοριστικά για σένα και θα σε οδηγήσουν σε καταλυτικές αποφάσεις! Μην αρνηθείς σήμερα και γενικά αυτήν την περίοδο, να έρθεις μέχρι και σε ρήξη και να λήξεις κάποιες διαπροσωπικές σχέσεις που ήταν ομολογουμένως τοξικές για σένα, αν θες όντως να ξεπεραστούν οι δυσκολίες και οι πιέσεις! Προσοχή αν είσαι δεσμευμένος, σε ρήξεις και καυγάδες που μπορεί να οδηγήσουν σε αρνητικά για σένα αποτελέσματα! Για τους ελεύθερους, δεν ενδείκνυται η μέρα για νέα ξεκινήματα ερωτικά ή νέες γνωριμίες!

Υδροχόος
Η σημερινή ημέρα θα σε βρει μάλλον πεσμένο ψυχολογικά Υδροχόε, θυμήσου όμως ότι αυτή η τάση δεν θα κρατήσει για πολύ! Η Νέα Σελήνη και η ταυτόχρονη Ηλιακή Έκλειψη στον Αιγόκερω, σε κάνουν προσωρινά να κλείνεσαι στο καβούκι σου αναζητώντας λύσεις για παρελθοντικά ζητήματα αλλά και για επαγγελματικές υποθέσεις! Επιπλέον κάποιοι μυστικοί σου στόχοι ή δράσεις, σε προβληματίζουν μετά από αποκαλύψεις. Καλό θα ήταν να ηρεμήσεις τώρα και να μην τα παίρνεις όλα τόσο βαριά! Άκου την λογική σου και όχι την διαίσθηση σου, αυτήν την περίοδο και έτσι θα ξεπεράσεις τα προβλήματα που θα προκύψουν! Κάποιες απογοητεύσεις ίσως προκύψουν στα αισθηματικά σου, λόγω δικών σου ψευδαισθήσεων. Αν είσαι μπλεγμένος σε κρυφό έρωτα, κινδυνεύεις από αποκαλύψεις που σε εκθέτουν, γι’αυτό προσοχή!

Ιχθύς
Αν καταφέρεις αγαπητέ Ιχθύ και κρατήσεις γερά τα πόδια σου στη γη, θα καταφέρεις να εκμεταλλευτείς αυτήν την Ηλιακή Έκλειψη στον Αιγόκερω και τις αρνητικές καταστάσεις που ίσως προκαλέσει, ώστε να λειτουργήσει υπέρ σου! Καταρχάς, οφείλεις να κάνεις κάποια αναγκαία ξεκαθαρίσματα σε φιλίες, ακόμα κι αν αυτό αρχικά σε πληγώσει. Βγάζοντας όμως από την ζωή σου τοξικούς ανθρώπους και σχέσεις, θα διαπιστώσεις ότι είναι για το καλό σου! Δεύτερον, κάποιες δυσκολίες που θα προκύψουν τώρα στην εκπλήρωση ενός ονείρου σου, θα σου βάλουν μυαλό και θα σε ωριμάσουν, προκειμένου να αλλάξεις τακτική! Δεν υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα στην αισθηματική σου ζωή, αλλά ούτε και μεγάλες μεταβολές. Ωστόσο νέες σχέσεις και γνωριμίες, δεν ενδείκνυνται τώρα!

Πηγή