Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους! Η Σελήνη σήμερα στη Παρθένο σχηματίζει Τρίγωνο με τον Κρόνο και ξέρει πως ακριβώς να συνδυάσει συναίσθημα με λογική, ώστε να οδηγήσει στην επιτυχία, Ταύρους, Καρκίνους, Παρθένους, Σκορπιούς, Αιγόκερους και Ιχθύες του 1ου δεκαημέρου! 

 

Κριός
Σήμερα, Κριέ μου, για ό,τι σου συμβαίνει, θα έχεις την τάση να επιρρίπτεις τις ευθύνες στους άλλους. Στα λάθη και τις παραλείψεις θα σου φταίει κάποιος τρίτος κι εσύ δε θα έχεις την παραμικρή ευθύνη. Κάνε με σοβαρότητα την αυτοκριτική σου και παραδέξου τα λάθη σου, αφού μόνο έτσι θα καταλάβεις τον εαυτό σου και να δουλέψεις μεθοδικά για την αυτοβελτίωσή σου. Φρόντισε σήμερα, Κριέ, να κάνεις ένα πολύ καλό πρόγραμμα, ώστε να περάσεις όμορφα εσύ, αλλά και το ταίρι σου. Μην κάνεις συζητήσεις που μπορεί να χαλάσουν το ωραίο κλίμα της σχέσης σας.

 

Ταύρος
Η μεγάλη αυτοπεποίθηση που έχεις, Ταύρε, σ’ έχει βοηθήσει πολλές φορές να πετύχεις πράγματα που όλοι τα θεωρούσαν ακατόρθωτα. Πιστεύεις πολύ στις ικανότητες και τα προσόντα σου, ενώ φροντίζεις συνεχώς να βελτιώνεις και να εμπλουτίζεις τις γνώσεις σου. Αν γίνεις άτομο πιο οργανωτικό και δεν αφήνεις κάτι στην τύχη, οι επιτυχίες σου σε όλους τους τομείς θα είναι ακόμη μεγαλύτερες. Σήμερα, Ταύρε, φρόντισε να χαλαρώσεις και να περάσεις όσο καλύτερα γίνεται με το ταίρι σου. Μην αναφερθείς καθόλου σε υποθέσεις που μπορεί να έχεις στην υπόλοιπη καθημερινότητά σου.

 

Δίδυμος
Οι επιθυμίες σου, Δίδυμε, σήμερα είναι πολύ έντονες και η ανάγκη σου να τις πραγματοποιήσεις, θα σε οδηγεί πολλές φορές σε απερίσκεπτες ενέργειες. Όταν θέλεις να πετύχεις κάτι, γίνεσαι άτομο πολύ επίμονο κι αυτό κουράζει τους άλλους. Πρέπει να ελέγξεις τις επιθυμίες σου και να ζητάς με πιο σωστό τρόπο αυτά που θέλεις, αφού έχεις καλό χαρακτήρα κι είναι κρίμα να κουράζεσαι ψυχικά. Μπορείς σήμερα, Δίδυμε, να μιλήσεις με το ταίρι σου και μαζί να κάνετε ένα πολύ καλό πρόγραμμα, ώστε να περάσεις όμορφα εσύ, αλλά κι εκείνο. Ο ερωτισμός σου κι η ευχάριστή σου διάθεση θα έχουν πρωτεύοντα ρόλο.

 

Καρκίνος
Είσαι άτομο φιλήσυχο, Καρκίνε, και σου αρέσουν οι γαλήνιες καταστάσεις και οι αισιόδοξοι άνθρωποι. Πάντα αναζητάς την ποιότητα στις ανθρώπινες σχέσεις και επιδιώκεις συνεχώς τη δική σου κοινωνική και πνευματική βελτίωση. Σήμερα, θα πετύχεις αυτά που θέλεις. Η γοητεία που θα έχεις σήμερα, Καρκίνε, αλλά κι ο ερωτισμός σου, θα κάνουν το ταίρι σου να περνάει υπέροχα μαζί σου. Ακολουθείστε ένα πολύ καλό πρόγραμμα που θα σας ευχαριστήσει ψυχικά.

 

Λέων
Με δεδομένο τον κάπως… άστατο χαρακτήρα σου, Λέων μου, η ζωή σου εξελίσσεται χωρίς σταθερά δεδομένα και τα σκαμπανεβάσματα είναι συνεχή. Τις εξελίξεις όμως δεν ορίζεις πάντα εσύ, οπότε πρέπει να συντονιστείς με τα γεγονότα. Για να δημιουργήσεις ένα πιο σταθερό για σένα περιβάλλον, εμπιστεύσου τις συμβουλές ενός πολύ καλού φίλου σου. Σήμερα, Λέων, φρόντισε να περάσεις όσο καλύτερα γίνεται και να μη βάζεις το μυαλό σου σε διαδικασίες να σκέφτεται καταστάσεις, που έχουν γίνει στη σχέση σου κι έχουν περάσει.

 

Παρθένος
Έχεις καταλάβει εδώ και πολύ καιρό, Παρθένε, ότι όλα σου πάνε καλά και σου συμβαίνουν ευχάριστες καταστάσεις από εκεί που δεν περιμένεις. Εκμεταλλεύσου, λοιπόν, την εύνοια της τύχης, για να πραγματοποιήσεις πράγματα που πάντα ήθελες να κάνεις, αλλά δεν εύρισκες το τελικό κίνητρο. Η σχέση σου, Παρθένε, πηγαίνει αρκετά καλά κι εσύ νιώθεις ικανοποίηση. Φρόντισε σήμερα να κάνεις κάτι ευχάριστο με το ταίρι σου, που θα σε αποφορτίσει από το άγχος που έχεις στην καθημερινότητά σου. Αν ακόμη δεν έχεις κάποιο ταίρι στη ζωή σου, τώρα που είναι η Αφροδίτη στο ζώδιό σου, ευνοείσαι για να κάνεις την καλύτερη γνωριμία.

 

Ζυγός
Κάποιες απανωτές καταστάσεις και γεγονότα, Ζυγέ μου, σ’ έχουν κάνει να παραιτηθείς από την προσπάθεια και να μην μπορείς να βρεις λύση. Δες τα πράγματα με ηρεμία και ψυχραιμία. Απόβαλε τους συναισθηματισμούς, ανάλυσε τις καταστάσεις και θα διαπιστώσεις, ότι εστιάζοντας στις λεπτομέρειες θα βρεις εκείνα τα σημεία, που θα σε οδηγήσουν στη λύση των προβλημάτων σου. Η περίοδος πλανητικά, Ζυγέ μου, είναι πολύ καλή, ώστε να διορθώσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις στη σχέση σου. Σήμερα θα περάσεις όμορφα.

 

Σκορπιός
Η κοινωνικότητά σου, Σκορπιέ, είναι πολύ μεγάλη κι ο φιλικός σου περίγυρος αποτελείται από πολλά άτομα. Ουσιαστικά όμως, έχεις λίγους στενούς φίλους μαζί με ένα… ετερόκλητο πλήθος, με το οποίο περνάς ευχάριστα κάποιες ώρες. Νιώθεις ότι δεν υπάρχει κάποιος να συζητήσεις μαζί του τους βαθύτερους προβληματισμούς σου, οπότε αυτό που χρειάζεσαι, είναι ένα καλό ξεκαθάρισμα για να βρεις αυτό που ψάχνεις. Φρόντισε σήμερα, Σκορπιέ, να βγάλεις τον ερωτισμό και το ρομαντισμό σου, για να περάσεις πολύ καλά στη σχέση σου.

 

Τοξότης
Τα τελευταία γεγονότα, Τοξότη μου, σ’ έχουν ταρακουνήσει κι έχουν ξυπνήσει τις παλιές ανασφάλειες του χαρακτήρα σου, που τόσο πολύ αγωνίστηκες για να ξεπεράσεις. Μην αφήνεις τα πράγματα να επηρεάσουν την ψυχική σου ισορροπία. Πρέπει να σκεφτείς με ψυχραιμία, βάζοντας μπροστά την λογική σου κι όχι τα συναισθήματα σου. Μετά, όλα θα βρουν τη λύση τους. Η διάθεσή σου σήμερα, Τοξότη, θα είναι πολύ ανεβασμένη και θα θέλεις να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου. Κάνε τις προτάσεις σου και φρόντισε να ζήσετε ευχάριστες στιγμές.

 

Αιγόκερως
Τα άγχη κι οι ευθύνες που τελευταία σου έχουν φορτώσει, Αιγόκερέ μου, σε κάνουν να εγκλωβιστείς και να νιώθεις σαν να έχει παγώσει ο χρόνος, με τα πάντα να έχουν μείνει σε μια ατελείωτη εκκρεμότητα. Αυτό, λοιπόν, που πρέπει να κάνεις είναι, να αναζητήσεις την αρχική αιτία όλων αυτών των καταστάσεων και να τελειώνεις με άτομα από το παρελθόν, από τα οποία προέρχονται οι πρόσφατες δυσκολίες. Σήμερα, Αιγόκερε, θα κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου κι είναι σίγουρο ότι θα αλλάξουν πολλά στη σχέση σας, ικανοποιώντας και τους δύο.

 

Υδροχόος
Κάποια ζητήματα από το παρελθόν, Υδροχόε, που σου έχουν αφήσει μεγάλη πικρία, έχουν έρθει πάλι στην επιφάνεια και σε κάνουν να νιώθεις αποπνικτικά. Μην κάνεις το λάθος να εγκλωβιστείς, βρες τις εναλλακτικές σου κι απομακρύνσου από αυτά. Ένα ταξίδι με καλούς φίλους θα σε βοηθήσει να ξεφύγεις από όλα τα άσχημα γεγονότα και θα σε κάνει να ανασάνεις ελεύθερα. Σήμερα, Υδροχόε, φρόντισε να περάσεις καλά με το ταίρι σου και να ξεχαστείς από το άγχος που έχεις στην καθημερινότητά σου. Η διάθεσή σου θα είναι ευχάριστη και θα κάνεις το ταίρι σου πολύ χαρούμενο.

 

Ιχθύς
Βρίσκεσαι σε μια φάση της ζωής σου, Ιχθύ, που ακόμη κι εσύ απορείς με την εύνοια της τύχης. Όλα προκύπτουν πιο βολικά απ’ όσο ήλπιζες και τα οφέλη έρχονται από εκεί που δεν τα περιμένεις. Αυτό σε κάνει πολύ αισιόδοξο και σε παρακινεί σε σχέδια με υψηλό ποσοστό ρίσκου. Μελέτησε όμως καλά τα πλάνα σου και μετά προχώρα στην υλοποίησή τους. Στη σχέση σου, Ιχθύ, σήμερα θα περάσεις όμορφα με το ταίρι σου και κάποια γεγονότα που θα γίνουν, θα ανεβάσουν πολύ τον ερωτισμό σου. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, να θυμάσαι ότι η παρούσα περίοδος είναι πολύ καλή για να προκύψει μια καινούργια γνωριμία.

 

Πηγή