Ώρα να κάνουμε τα όνειρά μας πραγματικότητα! Συναίσθημα, αγάπη κι εκπλήρωση επιθυμιών φέρνει το Τρίγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα, για Ταύρους, Καρκίνους, Παρθένους, Σκορπιούς, Αιγόκερους και Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου! Αγαπάμε, με όλους τους τρόπους!

Κριός
Συνειδητοποιείς σήμερα, Κριέ, ότι οι υποχρεώσεις σου απέναντι σε αγαπημένα σου άτομα δεν παίρνουν αναβολή. Ασχολείσαι με αυτές, αλλά το θετικό είναι ότι το κάνεις με πραγματική ευχαρίστηση. Οι γύρω σου χαίρονται με την αισιοδοξία σου κι αυτό σε οδηγεί στο να τελειώσεις με ό,τι έχεις καταπιαστεί και να περάσεις κάποιες ώρες ηρεμίας, απολαμβάνοντας κάθε στιγμή. Θα νιώσεις έντονη την ανάγκη σήμερα να διευθετήσεις θέματα που αφορούν τη σχέση σου, αφού έχεις προβληματιστεί πολύ τον τελευταίο καιρό. Αν δεν υπάρχει ταίρι, σε βεβαιώνω ότι η ευτυχία είναι πιο κοντά απ’ όσο φαντάζεσαι.

Ταύρος
Κάθε κύτταρο του κορμιού σου, Ταύρε, αναζητά να περάσει σήμερα έντονες στιγμές. Θέλεις να βγεις, να ξεφαντώσεις κι έχεις την ανάγκη για έντονη κοινωνικότητα. Σύμμαχός σου σε αυτήν την καλή σου διάθεση είναι ένα άτομο μέσα από την οικογένειά σου. Μαζί θα το ρίξετε λίγο έξω, ενώ θα ξεθάψετε από το χρονοντούλαπο των αναμνήσεων στιγμές γεμάτες συγκίνηση, που μοιραστήκατε. Στα αισθηματικά σου σήμερα θα έχεις την ευκαιρία να ξεφύγεις από ορισμένες αρνητικές οπτικές, με τις οποίες μέχρι τώρα βλέπεις κάποιες καταστάσεις.

Δίδυμος
Αναδύεται επιτέλους σήμερα, Δίδυμε, μια ακτίνα φωτός από τα τρίσβαθα των προβληματισμών που είχες τελευταία. Τολμάς να επιλέξεις ποιοι θα είναι συνοδοιπόροι σου κι αποφασίζεις ν’ αφήσεις πίσω σου το μίζερο. Σε αυτή σου την απόφαση, θα δεις αντιδράσεις, όμως εσύ έχεις πάρει πλέον τις αποφάσεις σου και τίποτε δεν σε σταματά. Κάνεις πλέον ό,τι θεωρείς καλύτερο για σένα. Θέλεις να κάνεις κάποιες συζητήσεις με το ταίρι σου αλλά με τις υποχρεώσεις που έχεις, δίνεις αναβολές. Κάποια στιγμή πρέπει να κάνεις τα ξεκαθαρίσματά σου. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, είσαι σε περίοδο αρκετά ευνοϊκή, για να κάνεις μια καινούργια γνωριμία.

Καρκίνος
Οι σκέψεις σου σε οδηγούν σε μία «δίκη», Καρκίνε μου, που δείχνει να μη σταματά κάπου. Εγκλωβίζεσαι σε αυτές και νιώθεις ότι πνίγεσαι. Ευτυχώς για σένα, ένα μεγαλύτερο σε ηλικία άτομο της οικογένειάς σου θα παίξει σημαντικό ρόλο και θα σε βγάλει από αυτήν την κατάσταση. Καταλαβαίνεις ακόμη μία φορά πόσο σε αγαπούν οι δικοί σου και ότι θα είναι κοντά σου σε όλα τα δύσκολα. Στα αισθηματικά σου σε περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις από το σύντροφό σου και θα περάσεις πολύ καλά. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις ότι έφτασε ο καιρός, που θα γίνει κάτι πολύ ευχάριστο για σένα.

Λέων
Απρόσκλητα και ξαφνικά, Λέων, άτομα του κοινωνικού σου χώρου θα εισβάλλουν σήμερα στο σκηνικό της ημέρας σου. Θέλουν να τους αφιερώσεις αρκετό από το χρόνο σου και αυτό σ’ εκνευρίζει. Κράτα την ψυχραιμία σου, οριοθέτησε το διάστημα που μπορείς να ασχοληθείς μαζί τους και θα διαπιστώσεις, ότι στο τέλος θα καταφέρεις να τους έχεις όλους ικανοποιημένους. Και σήμερα μπορείς να εκφραστείς ελεύθερα στο ταίρι σου και να θυμάσαι πως, όποτε το κάνεις, περνάει πολύ καλά μαζί σου.

Παρθένος
Είναι γεγονός, Παρθένε, ότι το τελευταίο διάστημα κουβαλούσες ένα διαρκή αόριστο φόβο για τα δικά σου άτομα. Σήμερα, λοιπόν, αυτό το σκηνικό αλλάξει, εσύ αισθάνεσαι καλύτερα ψυχολογικά και το μεταδίδεις στους δικούς σου. Απαλλαγμένος πλέον από ανησυχίες, χαίρεσαι κι απολαμβάνεις στιγμές γεμάτες ανακούφιση. Πρέπει να δείξεις μεγαλύτερη προσοχή στο σύντροφό σου αφού τον τελευταίο καιρό έχεις αμελήσει αρκετά πράγματα. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, φρόντισε να εξωτερικεύσεις τον ερωτισμό σου και μετά θα γίνουν… όμορφα πράγματα!

Ζυγός
Λογοδοτούν σήμερα, Ζυγέ, άτομα που σ’ έχουν απογοητεύσει με τη στάση που κράτησαν απέναντί σου, σε μια ομολογουμένως λάθος επιλογή τους. Τους βλέπεις απαλλαγμένους από οποιοδήποτε κόμπλεξ κι έχεις όλη την καλή διάθεση ν’ ακούσεις τι έχουν να σου πουν. Η μεγαλοκαρδία κι η αρχοντιά σου θα σε κάνουν να δώσεις ακόμη μία ευκαιρία στους γύρω σου κι αυτό επειδή θέλεις εσύ να είσαι καλά με την ψυχή σου. Σήμερα μπορείς να μιλήσεις με το ταίρι σου και να διορθώσετε κάποια θέματα στη σχέση σας, που νομίζεις ότι μπορεί να σας απομακρύνουν. Αν δεν έχεις σχέση, η περίοδος είναι αρκετά θετική, για να κάνεις μια νέα γνωριμία.

Σκορπιός
Ένα σκάνδαλο, Σκορπιέ, που είναι έτοιμο να ξεσπάσει για φιλικό σου άτομο, σε κάνει να πετάς τον μανδύα που ήθελες να τυλιχτείς σήμερα, καθώς είχες σκοπό να κλειστείς στις σκέψεις σου. Οι άλλοι θα έχουν περισσότερη σημασία για σένα κι εκεί θα δώσεις όλη την ενέργεια και προσοχή σου. Ευτυχώς, είναι μια διαχειρίσιμη κατάσταση κι αυτό θα οφείλεται στους δικούς σου χειρισμούς. Σήμερα θα νιώσεις την ανάγκη να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματα σου στο ταίρι σου και να έρθεις πιο κοντά του. Εσύ που δεν έχεις σχέση, μην αγχώνεσαι, αφού στο μέλλον σε περιμένουν τα καλύτερα.

Τοξότης
Οι νουθεσίες σου, Τοξότη, υποχρεωτικά θ’ ακουστούν από οικογενειακό σου άτομα κι αυτό, επειδή γνωρίζουν ότι έχεις απόλυτο δίκιο στα λεγόμενά σου. Μέχρι να το καταφέρεις, θα δώσεις ένα μικρό αγώνα, αλλά είσαι πεισματάρης και δεν το βάζεις κάτω. Μακροπρόθεσμα όλη αυτή η προσπάθεια θα έχει θετικά αποτελέσματα για τις φιλίες σου κι αυτό θα οφείλεται σε σένα. Σε κάποιες συζητήσεις για τη σχέση σας που θέλει το ταίρι σου να κάνετε, φρόντισε να δείξεις μεγάλο ενδιαφέρον, για να βγάλετε μαζί τα σωστότερα συμπεράσματα.

Αιγόκερως
Η διαύγειά σου, Αιγόκερε, θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις μια δύσκολη κατάσταση, στην οποία θα βρεθείς. Η ικανότητά σου κι η ειλικρίνεια σου θα είναι σύμμαχοι σε αυτό. Οι επιτυχία σου είναι δεδομένη και μάλιστα, αυτές σου οι κινήσεις θα αναγνωριστούν τόσο από το στενό σου φιλικό περιβάλλον, όσο κι από άλλους κοινωνικούς χώρους. Απαλλαγμένος πλέον από το βάρος, θα χαλαρώσεις και θα διασκεδάσεις σε αγαπημένους σου χώρους. Θα δεις το ταίρι σου με άλλο μάτι, πιο ερωτικό, ενώ θα του δείξεις και την αγάπη σου. Μπορείς σήμερα να περάσεις υπέροχα, αρκεί να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματά σου.

Υδροχόος
Τα ερεθίσματα που σήμερα θα έχεις, Υδροχόε, είναι παρά πολλά. Οι δικοί σου άνθρωποι πολύ πρόθυμα θα μοιραστούν μαζί σου τις ανησυχίες τους. Εκείνο που να σε προβληματίσει περισσότερο, είναι οι ομάδες κάποιων ανθρώπων που έχουν δύσκολη επιβίωση. Θα δρομολογήσεις μαζί με τους δικούς σου κάποιες κινήσεις για να βοηθήσεις τους συνανθρώπους σου κι αυτό θα σε γεμίσει ικανοποίηση. Μπορείς να τα πας πάρα πολύ καλά στη σχέση σου αν προσπαθήσεις να μειώσεις τον εκνευρισμό σου και να δεις μερικά πράγματα με θετικότητα. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις ότι την επόμενη περίοδο σε περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις.

Ιχθύς
Η συνάντηση σήμερα, Ιχθύ, με ένα άτομο που είναι γνώστης πολλών καλλιτεχνικών δρωμένων, θα σ’ ενθουσιάσει. Θα εκμεταλλευτείς αυτήν την γνωριμία, όχι αρνητικά, αλλά για να μάθεις ο ίδιος τι γίνεται και πως λειτουργούν αυτοί οι χώροι. Οι πληροφορίες που θα πάρεις, θα σε εντυπωσιάσουν και θα σου λύσουν απορίες που είχες στο παρελθόν. Η σχέση σου βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο. Φρόντισε να διώξεις κάποιες ανασφάλειες που ίσως έχεις, ώστε οι καταστάσεις να γίνουν τέλειες. Κι αν έχεις ταίρι, αυτή την περίοδο μπορείς να κάνεις πολλά, ώστε να έρθει η καινούργια γνωριμία.

Πηγή